Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren? ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ Een interview van achterdesamenleving.nl

 

Waarom landen buitenaardse wezens bij wijze van spreken niet gewoon op het grasveld van het witte huis of nemen ze een mainstream media nieuwsuitzending over om zichzelf te introduceren en bekend te maken aan de planeet Aarde?

Wieteke Koolhof channelt haar gids:

 

Lieve mens; het is ten eerste vanuit respect voor jullie persoonlijke- en collectieve proces dat wij dit bewust niet doen – op dit moment in jullie tijd. Begrijp dat er vele lagen zijn waarnaar gekeken wordt voordat wij open contact maken met een andere maatschappij, en dat het ook van allerlei zaken afhankelijk is hoe wij dit contact maken met een specifieke planeet of maatschappij.  Wij zullen ons nooit opdringen – en hen die absoluut niets met ons te maken willen hebben, worden gehoord en gerespecteerd.

 

Sommigen van jullie zijn zich niet bewust van de innerlijke wens om (weer) contact aan te gaan met deze ‘andere delen van jullie zelf’ die wij in wezen representeren. Met de meesten van jullie – communiceren wij al tijdenlang geregeld – op jullie eigen (doorgaans onderbewuste) verzoek. Dit gebeurd op veel meer lagen dan velen van jullie nu voor mogelijk houden. In jullie dromen, door muziek, door plotse inzichten, in reizen die jullie maken via jullie plantmedicijnen (met respect en voor het doel van innerlijke groei) of in de meditatieve staat –  en op talloze andere manieren. Met deze stukjes en beetjes aan informatie uit deze ‘onbewuste’ lagen, kan de menselijke ratio vervolgens zelf besluiten of hij er ‘iets’ mee wil doen in het dagelijks leven of niet.

 

Vanuit ons oogpunt zijn wij familie. Sommigen van ons, zien jullie als onze kinderen en voor anderen van ons, zijn jullie onze (voor)ouders.

Het is vanwege deze krachtige verbinding dat wij afspraken hebben en in dialoog kunnen treden met jullie Over-ziel. De groepsziel die jullie als ‘Mensheid’ aan elkaar verbind in deze – door jullie op dit moment bewust verkozen – staat van ontwikkeling (als ‘mens’ op aarde). Met deze collectieve Over-ziel is overeengekomen dat wij voor enige tijd meer op de achtergrond zouden blijven omdat jullie graag zelf bepaalde dingen wilden uitzoeken (op jullie spirituele pad) alvorens (weer) meer openlijk contact met ons te maken.

 

Er zijn momenten in wat jullie ‘het verleden’ noemen, waarop open contact met sommigen van ons heel normaal was. Er zijn vele puzzelstukjes over deze vroegere interacties te vinden in jullie geschiedenis en er komen steeds meer van deze puzzelstukjes ‘bovendrijven’, nu jullie opnieuw, meer en meer klaar zijn voor dergelijk contact.

 

De laatst overeengekomen 'hold-your-distance'-afspraak tussen ons en jullie Overziel, is echter een heel stuk losser geworden op het kantelpunt wat bekend staat bij jullie als de datum 21 december 2012.

De trilling van jullie planeet – en van jullie als mensheid, is sindsdien rap aan het versnellen. Dit is wat velen van jullie de awakening- of ascentie tijd noemen. Velen van ons zijn hierbij betrokken op een zachte, liefdevolle wijze – nogmaals, zonder ons op te dringen of jullie iets uit handen te nemen. Het punt is juist; dat we jullie met name assisteren om te zien, dat jullie deze zaken zelf in handen hebben (grote glimlach). Nu deze ‘deur’ een stukje verder openstaat zullen jullie bemerken dat de ‘ietwat directere uitnodigingen’ zoals ufo-sightings, maar ook het aantal mensen wat ontdekt dat zij ons, of andere wezens uit andere dimensies kunnen channelen, in aantal zullen gaan toenemen; zodat jullie (in)direct energetisch met deze lagen in contact kunnen treden. Zoals je ziet zijn dit nog steeds vormen van contact waar je zelf in alle vrijheid op kunt reageren – je hoeft er tenslotte niets mee – er wordt dus niets ‘geforceerd’. Jullie ervaren alleen datgene waarvan jullie op Hoger niveau aangegeven hebben klaar voor te zijn. Zonder die toestemming zouden wij überhaupt geen stappen maken in jullie richting, uit liefde en respect voor het pad wat jullie op zielsniveau voor jullie zelf hebben uitgestippeld.

 

Wij komen dichterbij als jullie dieper geïntegreerd (en eigen gemaakt) hebben, wat jullie nu aan het leren zijn.

Voor sommigen zal dat eerder zijn – en voor anderen wat later, maar uiteindelijk doet het idee van tijd er niet toe, al is er natuurlijk altijd de uitnodiging om zo vol mogelijk in het hier en nu te leven. Er is een eindeloos aantal realiteiten – en ieder van jullie creëert zijn eigen ervaring en tijdlijn in dit proces. Het is een organisch proces, en een innerlijke reis first of all, want het is alleen via jullie hart – en dat geldt voor ieder individueel, dat de weg zich tussen ons zal openen.

Wieteke Koolhof
design4awareness.com

❥ Speciale dank aan
www.achterdesamenleving.nl

 

Meer van Wieteke Koolhof

Gratis introductie bundels van de Yahyel


 

Meer van Wieteke Koolhof

Gechannelde transmissies en meditaties

 

Video's van Wieteke en Denise

In gesprek met Wieteke en Arjun van de Yahyel


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.