Waarheid kan ons verlagen of verheffen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


 Wat er momenteel allemaal aan het licht komt is op zijn zachts gezegd schokkend. En dit is slechts het topje van de ijsberg.

Er zal nog veel meer tevoorschijn gaan komen dat ons flink wakker zal schudden. Dat is 'all in the game', of, om het een hogere frequentie mee te geven: het maakt deel uit van het goddelijke plan! Bij iedere schokkende onthulling zullen zich krachtige, nieuwe keuzemogelijkheden openbaren die ons naar hogere lagen van bewustzijn kunnen leiden.

Dit zijn bewust gegeven uitnodigingen om eerst te onderzoeken welke oude delen er in onszelf nog geraakt worden. Vanuit hen zullen er emotionele reacties opwellen zoals pijn, boosheid en verdriet.

 Besef dat die emoties deuren open zetten naar nog diepere heling van oeroude stukken in jezelf.

Tegelijkertijd vraagt de Lichtwereld ons om vanuit een hoger perspectief te kijken naar wat er werkelijk onthuld wordt, en dan pas innerlijk een mening te vormen, dan pas te handelen en gevoelens te uiten. Dit zal meteen doorwerken in onze eigen onafgewerkte stukken.

 

Diep geraakt

 

Ben je geraakt door iets wat net onthuld is?

Merk je dat je gedachten er steeds naar terugkeren?

Dan is er wel één van jouw grootste pijnplekken aangeraakt.

Ook ik werd persoonlijk geraakt, in een oud stuk van niet niet serieus genomen zijn en me niet gehoord voelen. Dit is een oeroud stuk dat bij veel Lichtdragers opspeelt.

 Geef al je energie en aandacht aan jouw persoonlijke pijnplek, in plaats van te wijzen naar wat anderen 'fout' hebben gedaan.

Zij hebben hun eigen rugzak te legen. Probeer je niet te laten verleiden door mee te gaan in stromingen die kritiek op anderen blijven geven. Besef dat er altijd twee kanten aan een medaille zitten. Artiesten, kunstenaars en musici zijn over het algemeen hoogsensitieve mensen die behoorlijk open staan. Hierdoor zijn ze gemakkelijker beïnvloedbaar door zowel het licht als het donker. De muze kan indalen, maar ook een donkere tegenpool zoals een draconische kracht kan bezit nemen van een gevoelig mens.

 

Uitdagingen in de derde dimensie

 

We weten allemaal dat we als mens incarnaties in de derde dimensie op aarde hebben uitgekozen; daar zijn de uitdagingen om te groeien in bewustzijn immers het grootst. Zoals we ook allemaal weten vraagt dit ook om heel veel moed, liefde, geduld en doorzettingsvermogen, want die uitdagingen zijn vaak heel zwaar.

 Binnen de derde dimensie zijn er onder andere dader-, slachtoffer- en reddersrollen. Die dienen we allemaal te belichamen en te doorleven. Dat is de enige manier om alle polariteiten binnen de dualiteit te leren kennen en vrij te worden van hun magnetische aantrekkingskracht.

Al die rollen dragen mogelijkheden in zich om kwaliteiten te ontwikkelen en bewustzijn te krijgen op jezelf. Je leert de diepste afscheidingspijn kennen, de ‘karmische’ wetten van oorzaak en gevolg, en de werking van licht en donker, liefde en angst, gelijkwaardigheid, macht en onderdrukking. Deze schijnbare tegenstellingen bestaan alleen in de derde dimensie. Ze lijken tegenover elkaar te staan, maar ze zijn de verschillende verschijningsvormen van eenzelfde kern.

 

Doorgroeien vanuit eenheidsbewustzijn

 

Wanneer we doorgroeien en verbinding kunnen maken met de vierde en vijfde dimensie kunnen we, stap voor stap, alle scenario’s uit de dualiteit achter ons gaan laten. Al die scenario's en tijdelijke identificaties hebben we dan niet meer nodig om vooruit te kunnen komen. We zullen vanuit het Eenheidsbewustzijn door onze eigen hogere delen, en door aanwezigheden uit de Lichtwereld geleid worden naar hogere lagen van bewustzijn.

Velen van ons zitten in die overgang, met nog één voet of één teen in de derde dimensie, en de rest al verbonden met hogere dimensies.

 Binnen de komende maanden zullen we geconfronteerd gaan worden met de gevolgen van extreme scenario's.

Deze zijn allen op afwezigheid van bewustzijn gebaseerd en hebben angst, macht, liefdeloosheid, leegte, armoe en hebzucht in stand gehouden.

 

Het oude rollenspel geeft onderscheidingsvermogen

 

Hoe ga jij daar naar kijken? Vanuit de oude, driedimensionale waarneming die mensen veroordeelt tot daders en slachtoffers?

 Of kun je, vanuit mededogen met de pijn van iedere 'speler' uit ieder scenario, een hoger perspectief proberen te bereiken?

 Kun je, zoals velen uit de Lichtwereld, je hart open houden naar iedere betrokkene, en de achterliggende 'waarde' van iedere rol proberen te gaan ontdekken?

Daders en slachtoffers hebben ook bewust gekozen voor hun rollen voordat ze incarneerden. Ze hebben elkaar nodig om die ervaringen te kunnen doorleven die hen weer naar een hoger bewustzijn kunnen brengen. Daarmee zeg ik niet dat je alles maar moet toelaten, aanmoedigen en goed moet praten! Gaan beseffen wat liefdevol en scheppend is, of liefdeloos en vernietigend, is heel belangrijk voor je eigen reis naar hogere bewustzijnslagen.

Maak de meest verheffende keuze!

 

Maar Lichtdragers; er wacht nu een bewuste keuze van ons! Wanneer we vanuit onze oude persoonlijkheid gaan reageren op wat er de komende maanden tot ons zal komen, dan dragen we alsnog bij aan de dualiteit, aan afscheiding, aan oordeel, schuld en ‘boete moeten doen’. Dat we onszelf soms toch zien oordelen is begrijpelijk, omdat we ook geraakt zullen worden in onze eigen, gewonde menselijke delen die de pijn en dwalingen van deze ‘veroordeelden’ herkennen.

 Wanneer we echter een veld van Licht, Liefde en Bewustzijn manifesteren waaraan alle betrokkenen zichzelf kunnen spiegelen, kunnen ze tot inzicht komen.

Ze zullen de waarheid gaan inzien over hun eigen reis en handelingen. Wat er van ons gevraagd wordt is om verbonden te blijven met het goddelijk vrouwelijke veld van Compassie. Besef dat wij zelf ook ooit alle rollen gespeeld hebben. Niets menselijks is ons vreemd...

Denk aan Moeder Maria, aan Maria Magdalena, denk aan iedere heilige of Lichtmeester die in jouw ogen een groot voorbeeld is van onvoorwaardelijke Liefde en diepe, doorleefde Wijsheid. Wanneer we voor onszelf en anderen dit prachtige veld van veiligheid, vertrouwen en vrijheid blijven voeden zal iedereen in een versneld tempo tot ontwaken kunnen komen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.