De uitnodiging ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen, iedereen kan voelen dat de tegenstellingen in ons aardse bestaan groter worden. Het lijkt alsof licht en donker meer als twee tegenpolen, of zelfs vijanden tegenover elkaar komen te staan. Dat is natuurlijk niet de hoogste waarheid, want beiden werken samen en maken deel uit van onze schepping en onze reis door de dualiteit.

Ook ervaren velen heel fysiek de schommelbewegingen tussen hoog- en laagfrequente velden.

Innerlijk worden we heen en weer geslingerd tussen delen die nog niet helemaal vrij zijn van de persoonlijke wil, en dus nog controle willen houden vanuit angst, en de veel diepere delen in ons die zich vol vertrouwen blijven openen voor het nieuwe Licht en hogere bewustzijn dat vanuit het Goddelijke in wil dalen.

 

Wat betreft alles wat er vanuit angstvelden op ons af komt:

 

Blijf alert en wakker, maar ga niet mee in wat voeding geeft aan die collectieve angstvelden. Wat je aandacht geeft groeit. Wees je dus heel bewust van welke keuzes je maakt!

Je kunt opnieuw meegaan in het slachtoffer- en doemdenken; dan versterk je het idee dat jou iets ergs kan overkomen. Dan ga je opnieuw, zoals velen nog doen, in termen van toeval en pech denken. Je gaat volledig aan de hogere waarheid voorbij dat je zelf het script voor jouw huidige leven geschreven hebt, in samenwerking met de Lichtwereld.

De hele opzet rondom de crisis is een megakrachtige, bewust geprogrammeerde brainwash, die de mensheid uitdaagt om de laatste stappen uit de greep van de verduisterende en frequentie-verlagende velden te zetten.

Je kunt dit zien als een Inwijding zoals we deze vroeger in Mysteriescholen kregen, maar nu in een andere vorm.

Wat je kunt doen is jezelf innerlijk heel bewust afstemmen op jouw Goddelijke DNA. Daarin staat de waarheid over wat jij in dit leven op Aarde komt doen. Dat is een compleet ander verhaal dan wat je dagelijks op het nieuws hoort.

Affirmeer, heel simpel, dat jij jouw leven vorm wilt geven volgens jouw Goddelijke DNA. Vervolgens kun je deze affirmatie ook doortrekken naar het Goddelijke DNA van de mensheid; dat iedereen zijn of haar pad moge bewandelen wat in volledige overeenstemming is met zijn of haar Goddelijke DNA.

Natuurlijk kan het zijn dat sommige mensen via een virus zelf de gelegenheid scheppen om de Aarde te verlaten. Maar dit is dan niet vanuit 'dikke pech'... Het zal dan ook in overeenstemming zijn met wat ze - vanuit hun hogere Zelf - wensten te ervaren.

Kijk met Liefde naar alles wat we dagelijks voorgeschoteld krijgen. Zie wat angst oproept, ook in jou, maar blijf dat niet als 'de waarheid' vasthouden. Richt je weer op je Goddelijke DNA, zonder dat je precies hoeft te weten 'hoe dat moet'. Het gaat om je intentie vanuit Liefde en hogere Wijsheid. Jij zit met velen om je heen in geboorteweeën naar de Nieuwe Tijd. Moeder Aarde ondersteunt je daarbij en gaat zelf ook door grote veranderingen heen. Alles wat nog aan angstvelden gekoppeld is zal aangetrild worden, zodat we er bewust van kunnen worden en er ook bewust UIT kunnen stappen.

Erken, verwelkom en omarm je angst. Er van wegkijken helpt niet, want dan komt het toch via een andere weg weer bij je terug.

De uitnodiging is om iedere keer wanneer je jezelf betrapt op angstgedachten, jezelf dieper in je Godsvertrouwen te verankeren. Is de angst zo groot dat je daar niet bij kunt komen, vraag dan om hulp van je hogere Zelf en van de Lichtwereld. Bibber, huil, tril, adem, schud, doe wat er maar nodig is om jezelf los te maken uit die hele diepe verkrampte zijnstoestanden, en weet dat jouw begeleiders uit de hogere werelden je juist dan bij zullen staan om de stap terug naar Liefde te kunnen maken.

Weet dat het hogere plan dat in ons Goddelijke DNA geschreven staat altijd voorrang zal krijgen boven welk aards bedacht plan dan ook om ons onder onze goddelijke korenmaat te houden.

 

Wij zijn licht!

 

Onze Lichtkern is eeuwig en onverwoestbaar. Laten we elkaar vanuit dat Lichtveld ondersteunen, en de illusies daar laten waar ze vandaan komen.

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.