Vriendschap • Met wie wil je meer tijd doorbrengen? ♥ Franklin Leers ♥ Lichtwerkers Nederland

Vriendschap, pure vriendschap, is een van de mooiste, puurste en kostbare ervaringen die het leven op aarde je te bieden heeft. Je kunt het niet claimen. Je kunt het niet bezitten. Het is een gevoel van onvoorwaardelijkheid. Als je van echte vriendschap hebt geproefd dan vergeet je het nooit meer. In een echte vriendschap vergeet je wat er is gezegd, wat er is gedaan, maar je zult altijd onthouden hoe je je bij die ander hebt gevoeld. Laat dit blog even keihard bij je binnenkomen.

Wie is de persoon die je vaak mist? Wie is de persoon waarvan je al zo vaak gezegd hebt dat je er meer tijd mee wilt doorbrengen? Wie staat er altijd voor je klaar? Wie oordeelt niet over je, zal onvoorwaardelijk van je houden, no matter what?

Met wie kun je zo hard lachen dat de tranen over je wangen lopen? Bij wie kun je altijd jezelf zijn? Wie is die schouder om op uit te huilen? Met wie kun je mooie avonturen beleven? Van wie kun je nog zoveel leren? En zonder wie zou je het misschien wel redden, maar zou het leven een stuk minder aangenaam zijn? Wie brengt kleur en geluk in je leven?

Vriendschap

 

Vriendschap. We nemen het vaak voor vanzelfsprekend aan… totdat het niet meer zo is. Of omdat het niet meer kan. Of dat nou komt door een ziekte of verhuizing. Yes, I know… we hebben net allemaal druk. En alles is belangrijk. Toch even een ‘met de feiten op de neus gedrukt worden’ momentje: laten we samen deze eenvoudige rekensom even doornemen. Het is goed hier eens bij stil te staan.

 

Rekensom: hoeveel tijd hebben jullie nog samen?

 

Als je die ene speciale persoon binnen jullie vriendschap nu een keer per twee maanden ziet, dan moet je van de volgende gegevens uitgaan. Stel je voor, je bent nu 40 jaar. Je ziet elkaar een keer per twee maanden, dat is zes keer per jaar. Gemiddeld breng je, laten we zeggen,  drie uur met elkaar door. Dat is 18 uur per jaar. Als je nog 40 jaar zou leven, dan is dat 40 x 18 uur = 720 uur. 720 uur. 720 uur is de tijd die je nog rest om met elkaar door te brengen.

 

720 uur voor de rest van jullie leven

 

720  uur gedeeld door 24 uur in een dag = 30 dagen. Dat is alle tijd die jullie nu nog hebben samen. Als het is en blijft zoals het nu is. Vraag je dus af of je daar okay mee bent of niet.

Makkelijk inkoppen natuurlijk, maar we brengen gemiddeld 6 jaar van ons leven door achter de tv en 8 jaar achter het internet.

❥ En 30 dagen is dan alles wat je hebt met de persoon die je leven zo bijzonder maakt en kleur geeft.

We zijn zo geprogrammeerd dat we niet nadenken over de tijd die we nog hebben in ons leven en daardoor denken we dat we alle tijd van de wereld hebben om nog te doen wat ons gelukkig maakt. Uiteraard is dat een vorm van zelfbescherming, maar het is wel goed om hier eens bij stil te staan.

Hoeveel tijd ga je nog doorbrengen met de mensen die je het meest gelukkig maken?

Video

 

Laat ‘m even goed inzinken. Bedenk daarbij ook als extra sausje dat datgene waar mensen aan hun sterfbed, terugkijkend op hun leven, het meeste spijt van hebben, is dat ze niet meer tijd met hun geliefden hebben doorgebracht. Je kunt niet zeggen dat je nooit gewaarschuwd bent 🙂

❥ Deze video brengt prachtig in beeld waar dit blog over gaat:

Een ode aan vriendschap

 

Aan wie heb je tijdens het lezen van dit blog en het bekijken van de video moeten denken?

Dit blog is niet bedoeld om je erop te wijzen dat je misschien te veel tijd achter een scherm doorbrengt. Dit blog is niet geschreven om je ergens schuldig over te laten voelen. Dit blog is een ode aan vriendschap. Zoals ik al schreef, een van de mooiste, puurste, kostbare ervaringen die het leven op aarde je te bieden heeft.

Misschien was dit blog confronterend en heeft het je geraakt. Misschien heb je het echt binnen laten komen. Maar… ga je er ook echt wat mee doen?

Als je elkaar nu twee keer per jaar ziet en je maakt daar vier keer per jaar van, dan heb je al een verdubbeling van je quality time samen. Ga eens een weekendje weg met die vriend of vriendin waar jij die speciale relatie mee hebt. Soms hoeft de oplossing niet moeilijk te zijn. Maar het vraagt wel om actie. Doen.

Deel dit met iedereen waar je tijdens het lezen van dit blog aan hebt moeten denken. Maak er je eigen geschenk van. Voor jullie vriendschap. En laat het daar niet bij, maar ga elkaar ook in levende lijve vaker zien.

Franklin Leers
genezenonline.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland