Vrede in oorlog ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland


Wat een vreemde wereld. Wat een contrast. De pijnen die door sommigen geleefd worden zijn zo groot, en het geluk dat anderen leven is dat ook. En ook op individueel niveau is er contrast. Is er een golfbeweging in jouw staat van Zijn.

Maar steeds meer mensen benutten de ruimte die ze hebben om meer vanuit hun hart te gaan leven. En hoe meer je hart opengaat, hoe meer balans er ontstaat in je staat van zijn.

 

Omstandigheden hebben dan niet meer zo'n grote invloed op hoe jij je voelt

 

En het is belangrijk om dat te beseffen, omdat het contrast de komende jaren alleen maar groter gaat worden.

Doordat er een diepe transformatie plaatsvindt in de trillingen op Aarde, wordt het feedback mechanisme van het leven krachtiger. Kies je voor hart, dan zal dat nóg krachtiger bij je terug gaan komen. Kies je voor ego, gaat ook dat nog krachtiger bij je terugkomen.

Kiezen voor hart gaat ook over de moed vinden om te werken met interpretatie.

Samen met mijn gids Lamané heb ik gisteren weer een prachtige sessie gegeven waarin dat ook weer zo duidelijk werd. Wat je maakt van wat er is bepaalt hoe je je voelt.

❥ Alles is in de kern neutraal. Ook de oorlog.

De oorlog die op dit moment gevoerd wordt tegen de mensheid. Die wordt wat die wordt door jouw interpretaties, die voortkomen uit jouw overtuigingen. Leer daar mee werken en je maakt jezelf oneindig krachtig. En oneindig vrij.

Je hoeft dan niet meer te wachten op een verlosser buiten jezelf. Jij bent jouw verlosser. Zoals dat altijd al was. Maar nu ben je klaar om dat werkelijk te gaan leven.

 

We zitten midden in het proces van het creëren van de Nieuwe Aarde

 

❥ En de grootste pioniers hierin zijn de mensen die de moed hebben om met blote poten in de oorlog te staan én met open hart de vrede in zichzelf te vinden.

Adem in, adem uit.

Je kan dit. Jij kan dit. Jij bent geboren uit de potentie van vrede, je hoeft het je alleen maar te herinneren.

Mooie vriend, prachtige pionier, laat het toe. Laat de wijsheid toe die jou laat zien waar het spel van angst en liefde werkelijk wordt gespeeld: in jouw interpretatie en intentie. Daar ligt de sleutel. Daar ligt de bevrijding. Daar ligt de mogelijkheid om alles te creëren wat je werkelijk wil.

 

Zie de oorlog, maar kies voor vrede, zo goed als dat je kan

 

Zonder iets te onderdrukken. Maar met het verlangen om de ruimte op te zoeken die er is. Ruimte voor hartgedragen interpretaties, die dan weer leiden tot hartgedragen intenties.

❥ Niets buiten jouzelf kan jou stoppen in het groeien naar een nog meer hartgedragen bestaan.

Hoe mooi is dat?

Heb een magisch Nu,

Pim Smit
www.heartspacers.com

 

❥ Videochanneling ‘De Essentie van Nieuwe Aarde Creatie’ op zondag 12 februari 2023 vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis.

Lamané: “jullie zitten midden in een intense periode van het creatieproces van de Nieuwe Aarde. Juist nu is het een mooi moment om weer even stil te staan bij de essentie van de creatie van de Nieuwe Aarde. Omdat je ergens anders staat in jezelf nu. Omdat de wereld zo veranderd is. Omdat herhaling van de basis iets is waar je steeds weer nieuwe dingen uit kan halen. Juist door jouw veranderende perspectief op de basis.

Mag ik je meenemen? Mag ik je meenemen in mijn wereld, in mijn energie? Mag ik je uitnodigen? Naar meer van jezelf? Mag ik je herinneren aan het plezier van leren over jezelf en over het leven?

Maak kennis met ongeziene delen van jezelf. Zodat je nog meer van jouw talenten kunt gaan leven. En je nog meer richting kan gaan vinden in jouw bijdrage aan het creëren van de Nieuwe Aarde.”

 

Videochanneling: De essentie van Nieuwe Aarde creatie

 

❥ Videochanneling zondag 12 februari 2023 om 20:00 uur – vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

❥ Pim Smit channelt Lamané

❥ Deelname is gratis


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.