Vragen en vertrouwen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Het is normaal dat je bij tijd en wijlen vastloopt in veranderingsprocessen op je innerlijke weg. Ieder mens dat op aarde 'onder de sluiers' leeft, beschikt over een beperkt bewustzijn dat grenzen heeft. Je kunt er vanuit je vrije wil voor kiezen om dat bewustzijn te gaan verruimen, of niet.


Kies je daar niet voor, dan zul je als een sterfelijk mens in de oude matrix beperkt blijven functioneren en binnen de dualiteit driedimensionale ervaringen blijven aantrekken. Kies je echter wel voor innerlijke groei, dan zul je niet alleen een veel ruimer bewustzijn ontwikkelen, maar ook een veel liefdevoller en waarachtiger zelfbeeld krijgen.

 Vanuit dat veranderende zelfbeeld gaan de poorten open naar je goddelijkheid. Jij wordt dan het kanaal waardoor steeds hogere frequenties vanuit de Lichtwereld zullen indalen. Daarmee zul je jouw leven en de aarde als vanzelf naar een hoger plan tillen.

 

Maar, eerlijk is eerlijk: het innerlijke werk is maar niet zo gedaan.

 

Vast zitten

 

Soms wil je zo graag door een bepaald stuk heen, of iets ouds achter je laten, maar lukt het gewoon niet om het gedraaid te krijgen. Zo lang het inzicht er nog niet is over waar het vastloopt in jou, zul je jezelf geconfronteerd blijven zien met soortgelijke situaties die je in dezelfde oude patronen, gedachtecirkels en emoties gevangen houden. Soms tot wanhoop gedreven...

 

Meestal heeft je persoonlijke ik alles wat het zich kon bedenken al uit de kast gehaald om het probleem hoe dan ook opgelost te krijgen. Of heb je innerlijk een heel krachtig besluit genomen 'dat je van nu af aan iets echt anders zult gaan aanpakken in je leven'. Toch kun je er even later weer helemaal in vastgedraaid raken, en het dan ook echt niet meer weten wat je nu nog kunt doen.

 

 Dat is het moment waarop je bij het plafond van je persoonlijke bewustzijn bent aangekomen.


Dan wordt het tijd om hulp van hogerhand te vragen; hulp van jouw hogere Zelf, dat verbonden is met de Lichtwereld, met Opgestegen Meesters, Engelen, Gidsen, Sterrenwezens, Galactische Councils etc.

 

'Ik doe het wel'

 

We kunnen groeien in bewustzijn als we vanuit een ander, hoger en liefdevoller perspectief naar ons leven leren te schouwen. We dragen allemaal de mogelijkheid in ons om onszelf met hogere dimensies te verbinden. We zijn echter zó gewend om alles zelf te willen oplossen, te doorgronden en er verantwoordelijkheid voor te nemen, dat altijd eerst het persoonlijke ik aan het werk gaat.

 

Maar als het om geestelijke groei gaat op de innerlijke weg, dan heeft het persoonlijke ik maar beperkte mogelijkheden qua 'zelf doen'. Dat komt omdat het ik met de aardse zintuigen niet verder kan kijken dan wat er binnen de driedimensionale wereld aan mogelijkheden bestaat.

 Het neemt dus maar een heel beperkt en relatief stukje van de werkelijkheid waar, omdat het niet 'door de sluiers heen kan kijken'.

 

 Bovendien is de bril van het ik gekleurd door alle persoonlijke ervaringen in de dualiteit, en plakt het (vaak nog onbewust) oude duale plaatjes op veranderingen, oplossingen en toekomstige mogelijkheden.

 

Op een gegeven moment lukt het gewoon niet meer om op eigen ik-kracht uit deze oude vicieuze cirkels te komen, Maar... hey..., alles in de schepping is oorspronkelijk vanuit Liefde gecreëerd! En als jij jezelf uit een niet-liefdevol scenario wenst te bevrijden, dan zal de hele schepping meewerken om jou daarbij te ondersteunen! Jij hoeft alleen maar innerlijk plaats te maken en uit te reiken naar hogere werkelijkheden.

 

Vraag en je zult ontvangen

 

Tegen het plafond aanzitten vraagt eigenlijk om innerlijk bekennen dat je het niet meer weet hoe het nu verder moet. Maar voordat een krachtig opgebouwd ego zó ver is, is er vaak al heel wat water door de rivier gestroomd. Er kan veel schaamte zitten op 'het niet meer weten'. Bekennen dat je met lege handen staat kan heel moeilijk zijn. Het roept gevoelens op van tekortschieten en onvolmaakt zijn, gefaald hebben etc.

 Maar eigenlijk hoef je alleen maar te vragen, je hart op 'onvoorwaardelijk' te zetten en.... 'Gij zult ontvangen'.

 

Het is wel even een uitdaging om wát je ontvangt, van te voren niet weer vanuit je persoonlijkheid te gaan inkleuren. Als je een tijd in een heel lastige situatie vastzit waarvan de afloop totaal niet helder is, heeft je persoonlijkheid vaak al allerlei rampenscenario's de revue laten passeren. Negen van de tien keer heb je jezelf hiermee weer ontmoedigd en lam gelegd. Maar als je nou eens heel diep tot je laat doordringen, dat wát het ook is wat er vanuit hogere dimensies aangereikt zal gaan worden, dat nog altijd een veel hogere en mooiere versie zal zijn dan wat jouw persoonlijke ik tot nu toe zelf kon produceren...?

 

Voorbij oordelen en overtuigingen

 

Meestal gaat het erom dat je de identificatie, waarin je gevangen zit, gaat doorzien. Vaak zit daar een oordeel of overtuiging achter, die op dualiteit en schuld berust. 'Ik heb het weer verknald', of 'ik ben nog geen millimeter gegroeid', of 'deze keer komt het nooit meer goed'. Of je projecteert het naar buiten en blijft innerlijk met eenzelfde beperkte waarneming rondlopen, bv. 'hij heeft nog steeds geen oog voor de Godin in mij', of 'belachelijk hoe zij maar in haar emoties blijft ronddwalen', of 'wat een lafaard dat hij het niet aangaat'.

 

 Zo gauw je jezelf op een liefdeloze gedachte of overtuiging betrapt: Zet 'm meteen in het licht! Vraag vervolgens om hulp, om een hogere waarheid te mogen ontdekken en jouw vergissingen te gaan doorzien.


Hoe meer ruimte jij in jouw persoonlijke ik hebt gemaakt - door alles wat je vanuit het dualiteitsbewustzijn innerlijk al opgeschoond hebt, des te zuiverder en gemakkelijker de hogere waar- en wijsheden vanuit jouw hogere Zelf en de Lichtwereld bij je kunnen binnenkomen.

 

Verborgen angst of wantrouwen

 

 Soms zit er nog verborgen angst of wantrouwen onder de laag waar je in vastzit.


Als je bijvoorbeeld voelt dat iets niet meer gezond of voedend voor je is om te blijven doen; het niet-weten wat er voor in de plaats zal komen als je dit opgeeft, kan dan zo veel minder aantrekkelijk of zelfs bedreigend lijken, dat je alles toch maar bij het oude houdt, en de minder leuke gevolgen ervan maar voor lief neemt.

 

 Jouw meermaals gekwetste persoonlijkheid is vaak pas bereid om een hele grote draai te maken als je een innerlijke bodem in jezelf voelt waarop je in geval van nood zou kunnen landen.


Stel dat alles om je heen op de helling zou komen te staan of in zou storten, dan wil de persoonlijkheid er bij voorbaat in elk geval voor zorgen dat jouw eigen hachje nog gered kan worden.

 

 Toch is dat ook niet iets om zo maar over te oordelen. Vaak wil er nog iets wezenlijks ervaren of ontdekt worden, of moet er innerlijk nog iets rijpen voordat je de controle uit handen kunt geven en over kunt dragen aan hogere zelf-delen.

 

Maar als er echt een innerlijke wens is om definitieve veranderingen door te voeren, vanuit hogere dienstbaarheid voor jou en alle betrokkenen, en je bent bereid om te zeggen 'Uw Wil geschiede'; leg het dan energetisch in hogerhand waar jij het niet meer weet. Laat de hulp van de Lichtwereld toe, ze staan voor je klaar! En nogmaals; zij zullen veel betere en liefdevollere versies creëren, die niet te beïnvloeden zijn door het vernauwde bewustzijn wat wij in de dualiteit nog hebben.

 

Surrender to the Divine Plan when you feel that you're called ...


Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

MINDCONTROL - THE GREAT RESET


Een nieuwe videochanneling in het thema ‘Mindcontrol – The Great Reset’ ★ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 26 juni 2022 van 20:00 tot (ongeveer) 21:30 uur.

We horen het nogal eens voorbij komen tegenwoordig; de woorden mind-control, en de big reset. Maar is er ook een mooie manier om hiernaar te kijken? 🧐

 De volgende onderwerpen worden in deze transmissie liefdevol belicht;

Oppressie en dwang; waar komt dit verlangen vandaan en hoe transformeren wij dit? Is het eigenlijk wel nodig om überhaupt naar het nieuws te kijken (of erover na te denken) of steek ik mijn kop in het zand? Zijn er versies van de aarde waar entiteiten van een lagere vibratie niet (langer) bestaan? Het fenomeen vaccinatie? Hypnose in een commerciële (show) of therapeutische vorm, wat is het verschil? Kun je een nare jeugd volkomen transformeren? Of een missend ledemaat laten terugroeien? Massa onderwijs of thuis-onderwijs? Jezelf losmaken van de ‘matrix’ in onze maatschappij zonder moeite? En nog veel, veel meer!

Hier bekijk je de gechannelde inleiding van Arjun van de Yahyel.

Videochanneling Mindcontrol - The Great Reset

 

 Zondag 26 juni 2022, 20:00 – (ongeveer) 21:30 uur

 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel in het Nederlands

 Deelname € 12,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.