Vraag en het zal je gegeven worden ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Vraag en het zal je gegeven worden. Klop en er zal open gedaan worden. Want ieder die vraagt, ontvangt. Wie zoekt zal vinden. En voor wie klopt, zal open gedaan worden.

 

Het is een tekst uit de bijbel. Deze teksten hebben geen dogmatische uitleg nodig. Dit is de zuivere waarheid waarin wij nu terecht gekomen zijn.

Vele levens zijn wij overgoten met kerkelijke dogma’s. Het zit dieper in de mens, dan menigeen zal “bevroeden”. Nu zijn wij een tijdperk binnen gegaan, waar die uitspraken op een geheel andere wijze tot hun recht gaan komen.

Terug naar de oorsprong

Jij bent een kind dat geschapen is naar het beeld van God. Jij bent verbonden met de BRON. Het is voor ons soms nog lastig om ons volledig los te maken van die kerkelijke dogmatiek.

Wanneer je vraagt, zal je gegeven worden. Dit is voor iedereen bereikbaar die zijn hart, zuiver en puur met de BRON kan verbinden. In die hogere trilling levert dat geen problemen op, maar in de lagere trilling speelt die dogmatiek nog een rol.

 

''Ik ben niet goed genoeg om dat te ontvangen.'' Je kan het stemmetje nog steeds horen. Het is als een echo in ons systeem terecht gekomen. Het is aan jou dat achter je te laten. Om te gaan leven in het nu moment.  Niet meer achterom kijken naar wat eens was.

 

Jij bent door een leer- en ontwikkelingsproces gegaan en de oester is nu open. De parel ligt te blinken. Die parel heeft de verbinding met de BRON.

 

Wanneer jij weet dat jij die parel bent, dan weet je dat er een heel bijzondere verbinding met het AL is

Dat jij daar onderdeel van bent. Dat jij een kind van licht en liefde bent. Dat jij zeer hoog wordt geacht vanuit het universum. Dat alles open staat en dat het licht en de liefde kan stromen. Dat licht en die liefde kan alleen stromen, wanneer jij je volledig opent. Een open hand kan ontvangen. Een open mind kan zien en een open hart kan liefhebben.

 

Open jezelf en je kan van je nieuwe mogelijkheden gaan genieten

Wanneer jij “onderhuids” het gevoel hebt ''het werkt toch niet voor mij'' dan zal het niet werken. Wanneer jij in die hogere dimensies mee vliegt, ervan gaat genieten en ziet dat jij dat wonder bent, dan zullen die deuren voor je open gaan.

 

Dan zal je merken dat je vragen worden beantwoord

❥ Dat deuren na kloppen open worden gedaan.

❥ Dat wanneer je zoekt, het inzicht wordt gegeven.

❥ Dan wordt het leven een stromend geheel.

 

Dan heb je je overgegeven aan die nieuwe energie

Je gaat hoger en hoger. Het gaat sneller en sneller. Het wordt mooier en mooier. Je ziet je eigen diamant schitteren. Dat heeft alles met jouw opdracht te maken. De opdracht die je aangegaan bent om in dit leven om als lichtwerker op aarde te zijn. Om dit goddelijke- en universele plan tot uitvoering te brengen. Om Moeder Aarde terug te brengen naar haar oorsprong. Jij bent een universeel kind van het licht.

 

Jij bent licht en brengt licht

Namasté

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.