Vooruitblik oktober 2020 ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Vooruitblik voor oktober - De 2020-saga gaat verder

Oktober 2020 heeft het allemaal: gespannen kardinale vierkanten, intense nieuwe en volle manen, een Mercurius retrograde - maar ook Jupiter sextiel Neptunus en andere ondersteunende aspecten die je zullen helpen met creatieve oplossingen voor oude problemen.

 

Oktober is weer een gedenkwaardige maand van een gedenkwaardig jaar. 2020 is nog lang niet voorbij. De saga van 2020 gaat verder.

 

In het vierde kwartaal worden de zaken zelfs nog interessanter. Eén ding is zeker: in oktober hoef je je niet te vervelen.

 

Maar laten we eens kijken naar de belangrijkste astrologische gebeurtenissen van de maand:

 

❥ 2 oktober 2020 - Venus gaat Maagd binnen

Op 2 oktober 2020 gaat Venus Maagd binnen. Je gevoelens worden minder dramatisch en nuchter.

 

Venus zal ondersteunende aspecten maken voor Uranus in Stier en Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok. Tijdens deze overgang zullen we het gemakkelijker vinden om onze gevoelens in bedwang te houden en ze in ons voordeel te laten werken.

 

❥ 4 oktober 2020 - Pluto gaat direct

Op 4 oktober 2020 gaat Pluto direct. Telkens wanneer een langzaam bewegende planeet van richting verandert, is zijn energie sterker dan anders.

 

Op 4 oktober zal de Plutonische energie zijn hoogtepunt bereiken. Dit kan zich uiten in intense, zwart-witgedachten, gevoelens en gebeurtenissen die je overlevingsinstinct kunnen activeren, evenals het verlangen om te ''winnen'' en ''macht en controle'' te hebben.

❥ 8 oktober 2020 - Mars Vierkant Pluto, Mercurius tegenover Uranus

8 oktober 2020 is één van die intense dagen van de maand. Wat zou je anders verwachten van Mars retrograde vierkant Pluto EN Mercurius tegenover Uranus?

 

Ik zeg het nog een keer: intensiteit. Mars is de planeet van actie. Pluto is de planeet van collectieve actie - als Mars staat voor dat wat je wilt (zonnevlecht), is Pluto dat wat het universum wil. En als we een vierkant hebben, hebben we een uitdaging.

 

Wat jij wilt (Mars) staat haaks op wat het Universum wil. Een vierkant is een intens aspect dat resolutie vereist. Je kunt je niet zomaar verstoppen - je moet ermee leren omgaan. Word er dan van jou gevraagd om hard te duwen (Mars/ je wil) of om los te laten en je over te geven (Pluto)?

 

Er is geen ‘juist’ antwoord. Voor sommige mensen is het antwoord: ga langzamer, verstil en verdiep; je kunt niet alles hebben. Voor andere mensen is het antwoord: onderneem nu actie; je kunt veel verder komen dan je voorheen dacht dat mogelijk was.

 

De creatieve spanning tussen Mercurius en Uranus zal je helpen om beide kanten van het verhaal te zien

 

❥ 11-18 oktober 2020 - Sun Square Jupiter, Pluto, Saturnus

 

Tussen 11 oktober en 18 oktober is de zon in Weegschaal vierkant Jupiter, Pluto en Saturnus. Dit is één van de laatste kardinale vierkanten van het jaar. Jij bent het (de zon) ''versus'' de hele wereld (3 langzaam bewegende planeten in Steenbok).

 

Dit vierkant kan je een gevoel van spirituele claustrofobie geven. Het is alsof ‘jouw (verouderde) zijn’ niet meer acceptabel is. Je zult natuurlijk in eerste instantie weerstand bieden aan deze verandering zoals "Dit is wie ik ben, ik ga niet veranderen".

 

Ja, de goddelijke vonk van licht die JIJ bent, zal nooit veranderen, en hij zal altijd helder schijnen. Je bent een goddelijk kind van het universum.

 

Maar je zelfbeeld, die verschillende maskers die je opdoet zonder het te weten, MOET veranderen. Je hoeft jezelf niet te ‘onderwerpen’ aan de wereld. Je hoeft niet op te geven wie je bent. Maar je moet de meer authentieke versie van jezelf zoeken en dit is waar dit kardinale vierkant je mee zal helpen.

 

❥ 12 oktober - Jupiter Sextiel Neptunus

Wat zou de wereld nodig hebben middenin een Mars retrograde, en net voordat Mercurius retrograde begint? Jupiter sextiel Neptunus, bedankt, Universum!

 

Jupiter sextiel Neptunus is een ondersteunend aspect. Beschouw het als een "helpende hand".

 

Het zal niet noodzakelijk een wonder brengen (hoewel we deze mogelijkheid niet kunnen uitsluiten als Neptunus erbij betrokken is), maar het zal er voor je zijn en je het geloof, de hoop en de 'intuïtie van het zesde zintuig' geven wanneer je het het meest nodig hebt.

 

Diep van binnen hebben we allemaal, alle antwoorden al


We hebben allemaal dat innerlijke kompas; maar als we te veel in onze gedachten leven, vergeten we het. We verbreken ons van onze innerlijke leiding. 

 

 

Gelukkig zullen Jupiter en Neptunus (de 2 spirituele, welwillende en intuïtieve planeten van ons zonnestelsel) een positieve beïnvloeding hebben om ons te helpen om weer contact te maken met die innerlijke leiding. En vanaf die plek weten we wat we moeten doen.

❥ 13-14 oktober 2020 - Mercurius gaat retrograde; Zon tegenover Mars

13-14 oktober zijn enkele van de meest bewogen dagen van de maand. Mercurius gaat niet alleen retrograde (op 11 ° Schorpioen), maar de zon staat ook tegenover Mars, wat betekent dat we precies in het midden van de Mars-cyclus zitten.

 

In het midden van zijn retrograde cyclus bevindt Mars zich het dichtst bij de aarde zoals hij ooit zal zijn in de komende 2 jaar. Op dit moment is Mars op zijn helderst - hij kan niet langer worden genegeerd: onze wensen en behoeften kunnen ook niet langer worden genegeerd. De zon tegenover Mars geeft je een sterke helderheid en een verlangen om te slagen, maar Mercurius retrograde suggereert dat je misschien nog niet de allerbeste oplossing hebt gevonden die geheel bij je aansluit. 

 

Maak je geen zorgen, je zult het uiteindelijk wel vinden. Dit is geen tijd om snel actie te ondernemen - dit is een tijd om de juiste actie te ondernemen. Geef het de tijd en luister naar wat Mercurius retrograde je probeert te bieden.

 

❥ 16 oktober 2020 - Nieuwe maan in Weegschaal

Op 16 oktober 2020 hebben we een nieuwe maan op 23 ° Weegschaal. De nieuwe maan is vierkant Saturnus en Pluto.

 

Dit is één van de uitdagende nieuwe manen van het jaar, maar het is ook één van de meest actievolle. Niemand zei dat het gemakkelijk zal zijn. We hebben stress nodig, we hebben adrenaline nodig, we hebben een duwtje nodig om actie te ondernemen en in beweging te komen.

❥ 18 oktober 2020 - Venus tegenover Neptunus

Op 18 oktober 2020 staat Venus (op 18 ° Maagd) tegenover Neptunus in Vissen. Dit is één van die romantische, maar verwarrende gevolgtrekkingen die je vragen om je waarde, gevoelens en relaties in ''twijfel te trekken.''

 

Vragen stellen betekent niet dat er iets mis is met je gevoelens, waarden of relaties. Het betekent dat er betere antwoorden, betere paden en betere oplossingen zijn die passen bij het leven van je ware zelf. Verwardheid is een noodzakelijk onderdeel van het proces.

 

❥ 22 oktober 2020 - De zon gaat Schorpioen binnen

Op 22 oktober 2020 gaat de zon Schorpioen binnen. Fijne verjaardag voor alle Schorpioenen die er zijn! Dit is de tijd van het jaar waarin we op zoek gaan naar diepere, meer intieme verbindingen met andere mensen en met de wereld in het algemeen.

 

Het Schorpioenseizoen is meestal één van de meest intense tijden van het jaar, maar geloof het of niet, dit specifieke Schorpioenseizoen is minder intens dan het liefdevolle Weegschaalseizoen. Geen moeilijke opposities meer tegen Mars retrograde. Geen vierkanten meer naar de planeten in Steenbok.

 

 

Gewoon wat Schorpioen-tijd van goede kwaliteit.

❥ 27 oktober 2020 - Venus gaat Weegschaal binnen

Geweldig nieuws! Op 27 oktober 2020 betreedt Venus één van haar favoriete tekens: Weegschaal. En als Venus blij is, is iedereen blij ;-)

 

De eerste 2 weken van de transit zijn het meest fortuinlijk, met de laatste week wat spannender en uitdagender, wanneer Venus, Pluto en Saturnus gelukkig niet lang zal rechtzetten.

 

❥ 28 oktober 2020 - Mercurius komt opnieuw Weegschaal binnen

Op 28 oktober 2020 keert Mercurius retrograde opnieuw Weegschaal binnen, in een ander vierkant: met Saturnus.

 

Dit is een ontnuchterende, frustrerende overgang die je zal vragen om een aantal oude denkpatronen te herzien die je niet langer dienen. Dit is een tijd om écht eerlijk tegen jezelf te zijn. Wat is dat ding dat niet meer werkt?

 

Als je toegeeft dat er een probleem is, ben je halverwege de oplossing. Saturnus is moeilijk, maar het is ook oplossingsgericht - en het zal je helpen om met een aantal goed doordachte plannen te komen om je los te maken van dat wat niet meer werkt voor jou.

 

❥ 31 oktober 2020 - Volle maan in Stier

Oktober begon met een BANG - een Volle Maan in Ram - en het zal eindigen met een BANG - een Volle Maan in Stier.

 

De Volle Maan die staat op 8 °. Stier is één van de meest "interessante" Volle Manen van het jaar, aangezien het precies conjunct Uranus is, de planeet van de verrassingen. In feite is de Maan-Uranus-conjunctie zo nauw (de Maan staat op 8 ° 40 ’, en Uranus op 8 ° 41’) dat er letterlijk alles kan gebeuren.

 

Hoewel je de ontwikkelingen van de Volle Maan behoorlijk verstorend kunt vinden, moet je in gedachten houden dat Uranus de planeet van de hemel / hogere leiding is. Bij deze Volle Maan zal het Universum rechtstreeks tot je spreken. Het zal je een heel belangrijk bericht vertellen. Hoe raar of vreemd het ook mag lijken.

 

 

"Als je het onmogelijke hebt geëlimineerd, moet alles wat overblijft, hoe onwaarschijnlijk ook, de waarheid zijn."

Angelina
astrobutterfly.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.