Voorbij alles wat tegenstribbelt ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Als je jezelf jarenlang binnenstebuiten hebt gekeerd, als je oude, vastgeroeste en gewonde delen in jezelf alle mogelijke reflectie en hulp hebt gegeven, dan kom je op een gegeven moment bij een totale overgave terecht. Deze overgave is inclusief ALLES. Daar zijn geen mitsen en maren meer. Je gaat zelfs voorbij aan het ‘je veilig moeten voelen’. Het is een reuze-sprong op de weg naar het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in jou. Deze sprong komt niet voort uit persoonlijke ambitie; het is een besluit dat door je hogere delen genomen is en jou de kans geeft om te ontdekken hoe je alle menselijke conditioneringen kunt overstijgen.

Op dat moment word je een stille getuige van wat zich in jou wil voltrekken. Tijdens die overgave zul je, zelfs inclusief strijd en angst, de winst tegemoet gaan van alles wat je ooit geïnvesteerd hebt. Het Oer-vertrouwen in je Goddelijke Zelf en in de Lichtwereld wil terugkeren. De Christus-krachten die eerst onbereikbaar, of 'te groots' leken, ervaar je nu IN jou aan het werk. Dat heb je mede te danken aan je jarenlange zoektocht en liefdevolle toewijding.

 

Met rente terug- ontvangen

 

Door de overgave begin je te voelen en te zien dat alles met alles verbonden is. Het is niet waar dat je deze moeizame tocht eenzaam en alleen aan het ondernemen bent. Het is niet waar dat alle gedane moeite voor niets is geweest en het je in dit leven weer niet gaat lukken waar je gedurende vele levens naar toe hebt gewerkt. Integendeel: alle investeringen in jeZelf zul je met rente gaan terug-ontvangen. Wat er op je weg verschijnt zijn, achteraf terugkijkend, zegeningen...

We zullen nog lang met de invloeden van hogere frequentievelden te maken houden. Zij zorgen voor veel openbrekende bewegingen en transformerende processen, in ons en op Aarde. De op een steeds hoger niveau vibrerende velden worden door iedereen gevoed die meer vanuit Liefde, Licht en Waarheid begint te leven.

Samen bundelen we de krachten die ons aansporen om alles uit onszelf en uit ons leven te laten gaan wat niet in overeenstemming met onze Goddelijke essentie is.

Revolutionaire Verschuivingen 

 

Zoals Meester Saint Germain zo mooi tijdens een afstemming zei: “The Love that we bring, can make matter sing. Sometimes that will bring a revolutionairy break-through!" Ja, zó is het; we brengen de Liefde weer terug in de materie, in onze botjes, in ons hart en in de wereld om ons heen. Maar Liefde kan er ook voor zorgen dat er een zwaard ter hand genomen wordt om iets ouds krachtig te doorklieven. De prachtige, ontroerende werkelijkheid is dat we massaal, van hart tot hart verbonden, aan de uittocht uit de dualiteit zijn begonnen en eindelijk durven te doorklieven wat niet op Liefde gebaseerd is.

Jij ontvangt daarbij een precies op maat gesneden pakketje hogere leiding. Dus laat maar gebeuren wat er gaande is. Soms reis je naar waar het licht je tegemoet komt; soms reis je door het duister, waar er nog iets ontdekt en opgeruimd wil worden.

Vaak is het onze eigen invulling van "Oh jee, wat er nu gebeurt is niet goed." Alles is in overeenstemming met hoe de Lichtwereld jou de inwijdingen wil geven. Je zult steeds beter gaan zien hoe veel Liefde er achter alles aan het werk is. Het is allemaal waardevol voor jouw opklimmen in bewustzijn, dus probeer vooral een positieve kijk en een hart vol vertrouwen te houden.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.