Voorbereiden voor upgrades in 2020 ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Er liggen dit jaar een heel aantal upgrades op je te wachten.

Je kan de energie van de upgrades al voelen en misschien zie je voor je welke veranderingen deze in je leven gaan brengen.

Na al het intense innerlijke werk van de afgelopen jaren, voel je je er helemaal klaar voor. Het kan je waarschijnlijk niet snel genoeg gaan. Toch is het belangrijk om je rust te bewaren.

 

Rustig tempo

 

Alleen in een rustig tempo, kan je het grondige voorwerk doen dat zo nodig is. Om de upgrades vorm te kunnen laten krijgen in je buitenwereld, is er namelijk een gedegen innerlijke voorbereiding nodig, die als gronding dient. 

Pas als je langzaam gaat, kan je echt de diepte ingaan. Als je sneller gaat, blijft het oppervlakkiger en daardoor ook ‘armer’ of minder rijk, minder diepgaand, dan mis je stukjes die je later overnieuw zal moeten doen.

Je zal zien dat deze innerlijke voorbereiding een basis legt voor een hele tijdlijn, alsof je zaadjes plant. Als je die tijdlijn afwandelt kan je de upgrades die voor jou beschikbaar zijn, heel makkelijk ‘ophalen’ en ontvangen, omdat je goed voorbereid bent. Als je minder voorwerk hebt gedaan, krijg je op dat moment meer te verduren en brengt de upgrade meer chaos en zal zwaarder voor je zijn.

Laten ontstaan van binnenuit

 

We zijn op zoveel vlakken aan frequentie-ophogingen toe, dat het nogal veel is. Je kan het vergelijken met wanneer in je huis tegelijkertijd zowel de keuken en badkamer toe zijn aan vervanging, je alle kamers nieuwe frisse kleuren wil geven, oude meubels vervangen mogen worden en tegelijkertijd de tuin en het schilderwerk buiten ook wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Al die veranderingen mogen komen, maar toch kan niet allemaal in één keer. Als alles tegelijk zou gebeuren, wordt het één grote chaos. 

En ook al mag het gebeuren, het kan niet allemaal al nu meteen. Als jij in één week alles zou uitkiezen en vormgeven, dan kreeg je vast niet de badkamer, keuken, kleuren, meubels en tuin die je echt diep van binnen wilt.

Het heeft tijd nodig om van binnenuit te voelen wat resoneert met jouw trilling en het van daaruit te laten ontstaan en vorm krijgen. Alles heeft zijn eigen tempo en tijd nodig. Zodat jij alle elementen kan uitkiezen bij wat jij diep van binnen voelt en wie jij echt bent. 

Dieper gaan vraagt tijd…

Kleine stapjes

 

Ook al zie je nog niet zo snel de grote resultaten die je zou willen, ondertussen kan je wel kleine stapjes zetten die nodig zijn als voorbereiding op zichtbare resultaten in de buitenwereld.

Het helpt om je creatiedoelen op te splitsen in zoveel mogelijk kleine stukjes. Dan kan je elke dag één of twee stapjes zetten en hou je het overzichtelijk. De hele badkamer is niet in één keer af, maar je kan wel alvast iemand zoeken die de badkamer voor je kan maken, een datum afspreken, kranen, tegels en alle andere spullen uitkiezen…

Rijke oogst

 

Je zal zien dat in de loop van 2020 steeds meer zichtbaar wordt van de upgrades die jij innerlijk hebt ontvangen. Als je al vele jaren je innerlijke werk hebt gedaan, ben je waarschijnlijk in 2019 al begonnen met oogsten. De oogst zal in 2020 alleen nog maar rijker zijn.

Met de juiste voorbereiding kunnen de upgrades op een fijne, geaarde manier verlopen èn met de uitkomst die jij diep van binnen wenst.

Vertrouwen op ‘divine timing’ zijn toverwoorden….

Lea van der Eem

www.leavandereem.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland