Voor de Lady's van Lemurië ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Voor de Lady's van Lemurië

Lee Carroll channelt Kryon

 

 Gegroet lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Deze channeling is anders. Het onderwerp van het Lemurische Zusterschap en alles daaromheen is anders omdat hij (Lee Carroll) er niet bij is omdat hij hiervan apart blijft en later deze opname beluistert. Het is niet zo moeilijk. Al die jaren stapte hij opzij en luisterde, maar die van vandaag is geblokkeerd. Alle boodschappen over de Zusterschap zijn geblokkeerd.

Wij hebben het eerder gezegd en als jullie naar voorgaande boodschappen hebben geluisterd horen jullie dit weer: Laat je niet misleiden door het timbre van de stem die jullie horen (de stem van Lee) want op dit moment kijken wij naar pure vrouwelijke energie. In deze tijd met jullie ben ik geslachtsloos. Dit is belangrijk voor de puurheid van de boodschap.

Zo eenvoudig als het is, de puurheid van de vrouwelijke levensbrenger is belangrijk nu wij hier tegen jullie spreken, belangrijk genoeg om hem opzij te schuiven omdat dit voor hem ongemakkelijk is.

 

Dit is het Zusterschap


De belofte is altijd dezelfde geweest als in Lemurië.

Er was iets dat de Zusterschap werd genoemd.

Het was de goddelijke begeleiding van de vrouwen die voor de mannen zorgden. De mannen waren het ermee eens dat de vrouwen de spirituele begeleiders waren van alles wat er was en als je een man uit de gemeenschap van die tijd zou vragen waarom dit zo was, zou hij je nieuwsgierig aankijken alsof je zou vragen waarom kinderen bij vrouwen worden geboren.

Het meest eerlijke antwoord dat hij zou geven is: “Omdat zij daarvoor de gereedschappen hebben om spirituele begeleiders te zijn”. Hun intuïtie is normaal voor hen. Hij zou vragen: “Is dit niet overal zo voor aannamen en logica? Deze dingen vragen erom dat zij zorgen voor zaken die spiritueel zijn.”

Jullie hebben de gereedschappen hiervoor, de intuïtie hiervoor. Ik was erbij! Wij hebben zo vaak gesproken over de Oude Manieren die jullie toepasten.

Wij hebben het er eerder over gehad… Wat waren de kansen dat jullie daar waren…. dat jullie vrouwen waren? Het heeft niets met kansen te maken, lieve mensen want er worden geen fouten gemaakt. Deze keer, in de nieuwe energie, zijn jullie weer vrouwen. Het moest zo zijn. Degenen van jullie die in deze Oude Tijden in Lemurië waren dragen dit in jullie Akasha. De uitrusting is er nog steeds om met Spirit te spreken met manieren van wijsheid.

Jullie kunnen het voelen; wij kunnen het voelen.

Kunnen jullie het echt voelen?

Als jullie binnenin kijken, diep van binnen, zeggen jullie dan niet dat jullie veel afweten van liefde en compassie? “Ik ben heel goed toegerust. Ik spreek voor anderen met Spirit om het licht voor anderen hoog te houden.”

Vrouwen zijn altijd de verzorgenden geweest. Kunnen jullie dit ook als spiritueel zien… de dingen bijeen houden? Anderen uit de stam of de cultuur helpen en dingen uitpluizen? En hier zijn jullie dan…. met een voet in een Oud land dat Lemurië wordt genoemd, terwijl jullie dingen herkennen van het Zusterschap en spirituele zaken die juist en prachtig waren, en tegelijkertijd zijn jullie de moderne vrouwen van het jaar.

Er zijn bepaalde dingen op deze planeet die nooit veranderen en één daarvan is wie jullie zijn…. Wie jullie zijn voor je familie.…jullie verzorgen. Jullie baren de kinderen over de hele Aarde… allemaal door jullie heen…. allemaal! Of het nu vrouwen zijn of krijgers, zij kwamen allemaal door jullie heen.

Er dient iets gezegd te worden. Het eerste wat een kind ziet en voelt is de vrouwelijke energie en dan de stem en de kussen die het krijgt. Mannelijk of vrouwelijk, het komt door het vrouwelijke. Klinkt het niet logisch dat je daardoor dingen meekrijgt die je in het hele leven nodig hebt? Dit is wat jullie deden en jullie doen dit nog steeds.

 Ik wil het even hebben over iets wat ik nog nooit heb gezegd: er is kracht in de gezamenlijke Akasha.

Laat mij dit even uitleggen: Als het waar is dat de meesten van jullie, zo niet allemaal, dingen in je Akasha hebben uit Oude Tijden en die helemaal teruggaan naar wat wij het Zusterschap noemen, zijn jullie je op een bepaald niveau van alles bewust wat ik vertel.

Jullie waren erbij, deden er aan mee, jullie wisten wat verzorgen was, jullie kenden je rol. Jullie wisten hoe je anderen moest helpen met spirituele begeleiding. Jullie wisten dat anderen naar jullie luisterden door jullie leiding. Jullie wisten dat jullie gerespecteerd werden.

 

Dit zit in jullie Akasha!

 

Er is een gezegde dat vertelt dat als twee mensen ergens aanwezig zijn daar meer kracht is. Een gebed wordt eerder verhoord door het samengaan van vele gelijkgezinde mensen. Maar wat te denken van een gezamenlijke Akasha? Wat als jullie allemaal herinneringen uit Lemurië hebben – niet allemaal samen – maar wel van alle gezamenlijke handelingen, diezelfde energie, allemaal! Jullie brengen dit naar vandaag toe. Dit is de concentratie van het Zusterschap. Het vermogen om dit te geloven, hier naartoe te halen, te zien, te herkennen en de eerste uitdaging hierbij is om de waarde ervan in te schatten.

 Het is belangrijk dat jullie dit zien want het is belangrijk voor een planeet die dit nu nodig heeft... van jullie!

Vrouwen hebben gevraagd: “Wat zal de Aarde veranderen?” Dit is misschien het teruggaan naar een plaats waar de hele mensheid zal zien wat jullie zeggen en je prettig voelen met wat jullie zeggen en daardoor teruggaan naar een waarlijk compassievolle vrouwelijke leiding van een spirituele Aarde.

Ik zal jullie dit vertellen: dit zal langer duren dan jullie willen, maar dit sluit het niet uit want jullie hebben de gezamenlijke Akasha die zoveel kracht heeft door het feit dat jullie daar zijn geweest en dit en dat hebben gedaan. Dit zit in jullie Akasha en jullie kunnen dit nu naar voren halen.

Luister eens: Jullie kunnen de begeleiding van hieruit beginnen als de moderne vrouwen die jullie zijn. Zonder dat jullie het iemand hoeven te bewijzen en zonder dat iemand het in de gaten heeft. Dat hoeft ook niet want de kracht die jullie hebben in de spirituele begeleiding, voor jullie cultuur en voor deze planeet – blijft van jullie!

Met andere woorden: jullie kunnen nu invloed uitoefenen op dingen omdat jullie dit in je Akasha meedragen en weten hoe dit werkt. Of de rest van de planeet jullie nu ziet, adoreert of zelfs maar toegeeft dat jullie hier zijn, is onbelangrijk, want dit is de taak die jullie hebben, die maakt een verschil.

Jullie zijn de brengers van zorg en de energie van de planeet zal dit herkennen


Gaia zal dit herkennen en met jullie samenwerken. De energie van vandaag zal jullie herkennen en met jullie samenwerken.

Misschien is het voor de moderne vrouw nodig om op Oude Manieren te denken. Laten wij gaan helpen, de mensen gaan helpen, of zij het nu weten of niet, het laat de energie alles doorstromen door de krachtbronnen die jullie zijn: Spirituele Zorgverleners! Allemaal!

Dit zou moeten doordringen…. echt doordringen en dus vraag ik dit aan de moderne vrouwen die jullie zijn en de Oude Manieren die jullie dragen. Jullie zijn goed toegerust om verder te gaan met wat jullie deden.

Voor nu zullen wij het hierbij laten.

En zo is het.

Kryon

 
Gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com 

Speciale dank aan

❥ Wakkeremensen
wakkeremensen.org

 

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.