Volle Supermaan: Activatie Etherisch Veld ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Ashtar: Superkrachten

 

 

Activatie

 

De volle supermaan van 14 juni 2022 opent het diepe verlangen naar een andere samenleving. De energie wordt steeds hoger van frequentie, de kracht van het kristallijne veld wordt voelbaar. Daarnaast wordt er een nieuw veld geactiveerd, het etherische veld waarin de mens toegang krijgt tot andere krachten. De mens bereikt een hogere staat van bewustzijn, waarbij jouw etherische zintuigen en talenten worden geactiveerd.

 

Zonnevlammen

 

De supermaan van juni werkt door via het water van de aarde. Wanneer de zonnevlammen heel sterk worden begint het water te borrelen. Wanneer het water gaat koken zal het de gemoederde tot een hoogtepunt brengen. Normaal gesproken zorgt het water voor een verkoeling, maar door de heftige zonnevlammen en door de insteek van de politiek zal de zomer heetgebakerde meningen veroorzaken. Door dit alles kunnen er storingen in het elektro-magnetisch ontstaan. Dit zijn slechts tijdelijke storingen en het signaal van een grote activatie in het etherisch veld.

Let op:

 Let op: De politiek daagt de mensheid uit en dit leidt tot grote onrusten, blijf in de liefde, juist nu.

 

Etherisch Veld

 

Het etherisch veld is voor vele een onzichtbaar onderdeel, maar daar komt verandering in. Jouw ogen gaan anders kijken, jouw gevoel, smaak, geur, gehoor en tastzin veranderen. Elke beleving wordt dieper en intenser door de activatie van het etherisch veld. Superkrachten ontstaan en jouw gaven worden Goddelijk.

 

Kosmisch Sterrenbeeld

 

De maan van juni wordt in het sterrenbeeld van de tweeling vol en deze is verbonden met Mercurius. Dit luchtteken kan in het etherisch veld snel bewegen en vliegt graag naar de droomtijd. Men moet oppassen dat het niet te luchtig wordt allemaal. De voeten zijn nodig om zich af te zetten van de aarde en te landen als men na de vlucht weer op aarde wil neerkomen.

 

Stapje voor Stapje

 

Het symbool van de tweeling stelt een fysiek deel en een etherisch lichtdeel voor. Het grofstoffelijke zal naar een fijnstoffelijke vorm gaan. Onderzoek op een rustige manier dit nieuwe veld en kijk wat het je brengt. Doe het stapje voor stapje, want als er nu te grote stappen worden gemaakt, kan dat nadelig uitpakken. Men verliest snel het ongeduld en de balans gaat wankelen, zodat men gaat struikelen over de eigen voeten. Wees dus geduldig en relaxed met jezelf en de wereld om je heen. Mediteer wanneer het zeer chaotisch wordt. De vooruitgang is zich aan het stabiliseren, maar teveel oververhitting zorgt voor agressieve daden.

 

Waarschuwing

 

Een waarschuwing voor de komende tijd is nodig. Te snel reageren vanuit een oververhit gevoel moet tot rust gebracht worden, probeer vanuit een rustig tempo te bewegen. Hoe graag je ook sneller een verandering door wilt voeren, deze stap mag niet te snel genomen worden. Deze maan wijst naar het symbool van de geduldige mens, de tweeling die samenwerkt met elkaar en rekening houdt met het andere deel.

 

Balans

 

Wanneer dit krachtige gevoel bij je omhoog komt en je de snelheid kan verhogen, let dan goed op. Dit zijn de superkrachten die opengaan, versterk je centrum en raak niet uit balans. Kijk eerst wat er nog ontbreekt, deze superkrachten zijn nog niet helemaal afgestemd op jouw aardse lichaam. Zorg voor een goede verankering met de aarde, voorkomen is beter dan genezen. In je kracht komen geeft een positief resultaat, maar ga bewust om met deze kracht die je voelt opborrelen. Gebruik deze goed. Wanneer je stapje voor stapje vooruit komt, kan het zijn dat je tot een grote ontdekking in jezelf komt. Jouw sterrenkracht gaat zich laten zien!

 

Fysieke en Etherische Krachten

 

De fysieke krachten zijn wat trager en logger. Het etherisch lichaam is vederlicht en daardoor supersnel. Deze beide uiterste mogen op elkaar afgestemd worden. Dit nieuwe voertuig heeft nog wat oefening nodig voordat er direct mee gevlogen kan worden. Raak niet verdwaald en oefen dit met kleine bewegingen. Het fysieke bewustzijn wordt uitgedaagd om in een 'slow motion' te gaan bewegen, terwijl het etherisch deel sneller dan ooit vooruit schiet.

 

Telepathie

 

De aardse tweeling beweegt in het tweeledige. Het kosmische tweetal werkt vanuit een andere kracht: 'Twee delen die apart van elkaar samenwerken door de mentale verbindingslijn van het telepathisch communiceren.' Zo kan er vanuit eenheid worden samengewerkt. Behoudt in alle situaties het overzicht, want beide delen dienen op elkaar afgestemd te worden, anders valt de etherische kracht uiteen naar een lager veld. Laat je niet verleiden om in een lagere vibratie te komen.

Een etherisch lichaam kan door materie heen gaan, maar een fysiek lichaam niet. De overgang van de droom naar de fysieke werkelijkheid mag soepel verlopen. Laat het niet vastlopen, zoals de tandwielen van een klok stil komen te staan.

Zijn er teveel mogelijkheden en kan je niet kiezen of raak je verwart door alle informatie die tot je komt? Neem dan een time out en kom tot bezinning. Voel je eigen innerlijke kracht en overzie dit alles, zonder een noodlanding in het moeras te maken. Met vallen en opstaan zal dit alles verlopen, door ervaring op te doen leert men het nieuwe voertuig te besturen.

Nieuwe Communicatie

 

In de afstemming van het fysieke naar etherische deel kan er een miscommunicatie optreden. Het onbegrip geeft vele hiaten weer tussen jou en je medemens, alles mag immers op elkaar afgestemd worden. Jezelf uitdrukken in die nieuwe vorm is niet altijd vanzelfsprekend. Laat discussies niet ontaarden in een onmogelijke strijd. Neem veel rustmomenten om dit te kunnen bevatten. Vanuit jouw krachtpunt kun je veel bewerkstelligen door ruimte te creëren via de beweging van een 'slow motion'. Zo ontstaat er een ongekende snelheid in het oplossen van problemen. Inzicht in de situatie geeft helderheid.

Het ervaren van een andere werkelijkheid kan voor wonderen zorgen, maar ook voor frustraties. Het hangt af van jouw intentie. De politiek (en het ego) willen snel iets bereiken door iets af te dwingen, dit gaat voor moeilijke situaties zorgen. Wanneer je krachtige intenties zacht en zuiver zijn, gaat het etherische veld voor jou uitwerken. Vanuit geduld bereik je de eenheid in je hart.

Het etherische veld zal een andere manier van leven gaan creëren.

Deze nieuwe superkrachten gaan opstaan en je zult zien dat een geduldig gedrag voor een grote sprong voorwaarts zorgt. Deze kwantum sprong kan op elk moment tevoorschijn komen. Geef het de ruimte en de liefde gaat stromen.

Bedwing de haast en de hitte die je op voelt komen en zet deze om naar een innerlijke rust, zodat alles wat afkoelt.

Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart

 
© Arthura Hector
www.ashtar-rose.com


 

Channeling 19 juni 2022

 

We are born into the blueprint of our parent's beliefs, emotional habits and family background

 

The soul chooses to be born to specific parents, and take on their genetic makeup, dispositions and cultural mindset, for several reasons: 1. There may be abilities and opportunities here that the soul benefits from, 2. There may be (severe) challenges that the soul wants to endure in order to learn and grow.

 

Lightworker souls yearn to express themselves from the heart and do so by transcending the fear or ego based part of their family's energy. The soul does its lightwork by going beyond the family blueprint insofar as its based on fear. The light work happens as the soul transforms the old from the inside out. Releasing your birth family's fear and control based energy helps the family line and collective consciousness as a whole move from ego based to heart based awareness.

 

Many lightworkers feel like strangers inside their own birth family, they feel different and misunderstood and suffer psychologically from this.

 

Jeshua will point out how the loneliness and the sense of betrayal that may arise when you distance yourself from your family, are actually part of your soul's journey. To release your parents' or family's energy is to go within and retrace your soul's roots: your cosmic origin which predates and goes beyond your earthly personality.

 

To release your family's energy is to reorient yourself from the past to the future, Your future

 

Jeshua addresses questions such as: how to keep a sense of harmony after you 'drop out', how to deal with negativity and hostility, how to release guilt or a too strong sense of empathy, pity and responsibility, and how to overcome the need to be accepted, understood, loved by your family for who you are.

Releasing your family's energy

 

❥ Sunday June 19 2022, 08:00 PM CEST

❥ Introduction and meditation by Gerrit Gielen

❥ Pamela Kribbe channels Jeshua (English)

❥ € 11,-


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.