Volle Super maan in Maagd: tijd om jouw verstand een boost te geven! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

De Volle SUPER Maan, hebben we op 9 maart 2020 in het sterrenbeeld Maagd staan.

Maagd is het sterrenbeeld van het verstand. Maagd zegt niet: ''wat voel je nu?'', maar ''wat is er aan de hand?''

Maagd kijkt daarmee naar wat er opgelost kan worden en hoe de situatie verbeterd kan raken. Het denken van een man, wat betekent dat we deze Volle Super Maan, meer verbinding met onze Divine Masculine kant zullen maken.

Onze Divine Masculine kant die goed nadenkt voordat er wordt gehandeld. Zodat er voldoende rust en ruimte en overwegingen hebben plaatsgevonden om het idee te aarden, voordat er wordt gehandeld.

Want wanneer we blijven handelen vanuit emoties en impulsiviteit, raken we telkens weer opnieuw onze weg en richting kwijt.

De verbinding met Spirit zal ons helpen door ons te helpen sturen, maar daarvoor is wel het hebben van geduld reuze belangrijk, want Goddelijke timing kan wel even duren.

De energie moet namelijk eerst voldoende worden bewogen en worden gevormd, voordat wat wij graag willen manifesteren kan gaan ontstaan. Dat betekent: samenwerken met de seizoenen en met de wijsheid, inzichten en energie van Grootmoeder Maan. Dat is namelijk waar wij uit bestaan!

Wanneer wij weer met de natuur één kunnen raken, zullen wij ons hart weer openmaken. Open voor de liefde, op welk vlak dan ook dat jij dit in jouw leven wilt gaan aantrekken en wilt gaan laten ontstaan. Stop, sta stil en verbind je met de wijsheid van Grootmoeder Maan.

Je kunt haar wijsheid en inzichten alleen maar horen, wanneer jouw monkey mind, jou niet langer doet verstoren.

Het stil maken van jouw geest is een lange reis, tijdens die reis geeft Spirit jou steeds meer inzichten prijs. Zodat jij meer en meer vanuit rust en overgave jouw buitenwereld kunt gaan creëren. Zodat jij niets minder dan liefde om jou heen zult manifesteren. Wij kunnen allemaal ons leven keren.

Je hoeft daar geen Sjamaan voor te zijn. Je hoeft alleen maar stil te staan en het recht in de ogen aan te durven kijken, jouw pijn.

Met de Volle SUPER Maan in Maagd gaan wij tevens een nieuw emotioneel begin tegemoet. Een andere manier van kijken naar de wereld, door jouw emoties de ruimte te geven. Door jezelf af te vragen: ''voelt dit goed?''.

Samenwerking tussen de man en vrouw in ons door ons gevoel te gebruiken in samenwerking met ons verstand, en onszelf dus af te vragen voortaan: ''hoe voel ik me én wat is er aan de hand?''.

Beide kanten van jou mogen er zijn. Zowel het licht in jou, als jouw pijn. Een SUPER Maan versterkt altijd de kracht van de Maan met tigvoud. Deze Maan zorgt dus voor jouw nieuwe begin, waarin je meer liefde uitnodigt in je leven voor jouzelf, als teken dat je van jezelf houdt!

Mercurius in Retrograde tot 9 maart en erna 2 weken in de post-fase, zal ons nog helpen om nu echt onszelf meer te gaan zien en oude patronen te gaan doorbreken. Wat alleen maar mogelijk is, wanneer we voldoende tijd en aandacht in onszelf doen steken.

Door niet altijd te hoeven ''doen'' en te ondernemen, maar ook gewoon te mogen zijn. Door niet langer te vluchten voor onszelf, voor onze pijn.

Zo werd vanochtend bij mij onder de aandacht gebracht, dat ik erg veel van mezelf verwacht, maar ook van anderen, die ik soms nog probeer te sturen, zodat zij hun patronen zullen gaan aanpakken en veranderen.

Spirit zei mij vanochtend: ''zie je nu in dat anderen daarmee niet zichzelf mogen zijn?''. Dat zag ik inderdaad in. Ik projecteerde mijn eigen pijn. Mijn gevoelens niet goed genoeg te zijn.

Door anderen te helpen door maar alles wat in me opkwam over het pad van de ander uit te spreken. Waardoor ik telkens in de ochtend vermoeid wakker werd, omdat al die zorgen maar in mijn hoofd bleven steken.

Lieve ziel, je mag de zorg voor een ander loslaten gaan. Spreek jouw intentie uit en vraag om hulp aan Grootmoeder Maan. Deze SUPER Maan, gaat jou een BOOST geven om in verbinding met JOUZELF te staan. Met niemand anders, alleen maar jouzelf, daar mag jij je op richten. Ook wanneer je met scheve ogen wordt aangekeken, laat ze maar gaan die boze gezichten.

Wanneer jij nu niet vanuit je gezonde verstand gaat opereren, zul je jouw hart blijven bezeren.

Je bent er klaar voor om je leven te laten keren. Dat betekent dat je mag stoppen met het leven van anderen proberen te ''smeren''.

Je hoeft niet langer oplossingen voor anderen te bedenken, en mag deze energie, misschien wel vol met zorgen, aan jezelf gaan schenken.

Trek jezelf maar terug in jouw eigen wereld, daar waar de liefde jou van heling voorziet. Je zal niet alleen overblijven, echt niet. Je mag voor jezelf kiezen en daar werk van maken. Je mag loslaten, je mag weer in verbinding met de liefde raken.

Lieve ziel, leef jouw mooiste leven. Tijd om jezelf liefde te gaan geven.

Gebed

 

''Lieve Grootmoeder SUPER Maan, Ik roep Uw kracht en wijsheid aan. Ik vraag U om met mij samenwerken te gaan. Zodat ik mijn emoties de ruimte leer te geven. Ik ben er klaar voor om mijn mooiste leven te gaan leven. Gelukkig zijn en vervuld van liefde is mijn streven.

Ik wil de verbinding met mijn gevoel aangaan. Ik wil in balans met mijn verstand in het leven staan. Ik spreek mijn intentie uit: ik wil mijzelf met mijn ware natuur verbinden. Grootmoeder Maan, help mij mijn Spirit te vinden!''.

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nl

Nieuw: iedere zondag van de maand exclusief bij Lichtwerkers Nederland

Pamela Kribbe zal actuele boodschappen gaan channelen die afgestemd zijn op de energie van het huidige moment. 

 

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angstgebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden.

De maandelijkse boodschappen van Jeshua willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu. Ook zal er regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s als:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken


Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland