Volle Maan: opnieuw geconfronteerd geworden in jezelf ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Morgen om 18:48 uur is er Volle Maan, waarvan je de werking afgelopen week al hebt voelen opbouwen. Misschien ben je opnieuw geconfronteerd geworden in jezelf met oude gekwetstheden, gevoeligheden, angsten, of merkte je op dat je helemaal verstrikt zat (of zit) in oude denkpatronen - waarbij je voelt dat het nu écht tijd wordt om de dingen met een nieuwe frisse blik te (her-)bekijken.

Dat heb je afgelopen week ook volop kunnen doen, door de Mercurius retrograde die voor veel afremming zorgde - zodat je niet anders kon dan de tijd nemen om naar binnen te gaan en te herevalueren, te herwaarderen of te herschikken.

De resultaten hiervan zullen vanaf de Lente-equinox op 21/3 volop zichtbaar gaan worden. Zoals je weet is dit een 22/4-jaar, en dat maakt dat alle uitdagingen sterk uitvergroot worden - zodat mensen in sneltempo kunnen leren, verwerken en een stuk wijzer, liefdevoller en krachtiger hun weg verder kunnen gaan.

Jij bent volop voorbereid op deze 'overgang' (2020-2022) in de maatschappij, via zovele cursussen die je afgelopen jaren volgde, boeken die je las, de vaak diepe stukken die je hebt doorworsteld. En nu kan je volop al je kennis, wijsheid, technieken en energieën ten dienste stellen van zij die het nodig hebben.

In tijden zoals deze, waarin angsten volop oplaaien overal in de wereld en situaties escaleren, is het allerbeste wat jij kan doen, vrede vinden in je Zelf. Je emoties en denken elke dag opnieuw enigszins in balans brengen. Je energieveld healen en goed verzorgen. Jouw angsten en belemmerende emoties en denken opruimen.

Maar vooral ook plezier maken, het goed hebben, alleen en met anderen, volop communiceren, uitwisselen - dat is wat jou - en dus ook de wereld rondom jou - de komende week (en lang nadien) healing brengt. Want elk menselijk energieveld dat in balans is gebracht, elke mens die verbonden is in hart en ziel en met hart en ziel van mensen om zicht heen en in de wereld, is een zegen voor het 'collectief bewustzijn'. Dat is het geschenk dat we brengen en dat we zijn. Voor onszelf, voor elkaar, voor de wereld.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Op 20 maart is de Lente Equinox! Op deze dag zijn donker en licht, nacht en dag, precies met elkaar in evenwicht. Daarna zal het licht toenemen.

In de energie van deze Equinox is op zaterdag 21 maart de Lente Equinox Lichtactivatie.

Deze is gericht op ondersteuning in je proces van groeien in bewustzijn en integreren van hogere lichtfrequenties in je lichaam.

De lichtactivaties van Lea van der Eem geven ondersteuning, bewustzijn en verdieping tijdens jouw proces van wakker worden in de nieuwe tijd.


Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.