Volle Maan met Maan-eclips ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag om 21:12 is er Volle Maan met Maan-eclips. En vooral de dagen hierrond kan je merken dat er dingen escaleren, dat emoties opdwarrelen, of dat je te maken krijgt met schaduwstukken, in jezelf, of gespiegeld in mensen om je heen.

Ook in de buitenwereld is het woelig, en komt het hier en daar tot uitbarstingen. Dit is een jaar waarin in sneltempo barsten komen in de oude cocon van status quo, van de set van overtuigingen die men lang had aangenomen als 'waarheid'. Het kan dit jaar regelmatig gebeuren dat je plots ontdekt dat het niet meer klopt - zoals je dacht over iets of iemand.

Je ziet plots heel andere aspecten van een bepaald stuk, je begrijpt plots waarom dit of dat tot nu toe zo was. Maar je ziet ook steeds vaker glashelder hoe je het nu wél best zou bekijken - je 'hogere visie' sijpelt steeds meer door in je dagelijkse denken en functioneren. En net dat spanningsveld tussen het 'oude' en het 'nieuwe', tussen dat wat komt uit lagere energievelden (beïnvloed door en gestuurd door het ego), en dat wat duidelijk hoort tot hogere energievelden (komend vanuit hart, ziel en vooral Liefde) kan je (en ook de hele maatschappij) ongemakkelijk maken, want van nature heeft de mens een weerstand naar overgang naar een nieuw level van zijn.

Alleen wanneer je heel eerlijk bent met je Zelf, en je aan jezelf kan toegeven dat die visie of die overtuiging of dat soort gedrag veel meer liefde en wijsheid en goddelijke kracht en goedheid weerspiegelt - dan ga je vrij vlot doorheen deze roetsjbaan van 2020, en zie je één vlot stromende rivier met een hele reeks zegeningen op de oevers - in plaats van de ene hindernis na de andere.

En dit is een goed moment om even stil te staan bij jouw visie over 'het leven', bij hoe jij je leven leeft en bekijkt, en om wat extra Licht te werpen op die aspecten waarin je jezelf teveel vast zet, waarin je nog teveel vasthoudt aan hindernissen in jouw rivier, zoals oude vetes, wrok, koppigheid of zelfgecreëerde muren om je heen. Dit is immers een tijd van bevrijding, weet je. En dit kan heel snel gaan. Als je het echt wil.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Solstice, Nieuwe maan & Zon-eclips 21 juni 2020


De combinatie van de solstice op 20 juni en de nieuwe maan met zon-eclips op 21 juni zorgt dit jaar voor een krachtig portaal van verhoogd bewustzijn, nieuw licht en inspiratie voor stappen op je pad in de nieuwe tijd.

In de energie van deze dagen is op zondag 21 juni de Solstice, Nieuwe Maan & Zon-eclips lichtactivatie door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.