Volle Maan: Magnetische Lichtkracht ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

 

ASHTAR: GOLVEN VAN MAGNETISCH LICHT, BUNDEL DE KRACHTEN

 


Tijdens de volle maan van 7 maart 2023 worden de magnetische stormen in het universum omgebogen om een groot magnetisch veld te generen, waardoor de lichtkracht vanuit de maan vergroot wordt. De lichtwerelden werken dwars door de volle maanenergie heen om de magnetische golven tussen de aarde en de maan te vergroten. Deze magnetische golven worden zeer krachtig en dit alles heeft invloed op de aantrekkingskracht van de aarde. Dit heeft effect op het bewustzijn van de mens en waarbij een slaperig of zwaar gevoel je kan overvallen, alsof je in een diepe trance raakt.

 

Magnetische Krachten Aarde

 

Je voelt de magnetische kracht van de aarde onder je voeten, de verbinding tussen jouw energie en die van de aarde worden één. De aarding wordt zeer sterk, alsof je naar binnen wordt getrokken. Dit alles is nodig om een grote omzetting in het bewustzijn neer te zetten. Vele andere ervaringen kunnen als nevenverschijnsel ontstaan.

 

Tijdlijnen

 

De ombuiging van tijd speelt hierbij een rol en daardoor kan er een versnelling plaatsvinden. Het fysieke lichaam reageert hier verschillend op: “Je kunt heel snel of juist zeer langzaam vooruit bewegen”. Zodra je dit ervaart kunnen de lichtkrachten door je heen gaan werken. Vele sterrenwezens helpen vanuit het licht mee om deze omzetting neer te zetten.

 

Herinneringen

 

Spelen er nog oude storingen in je onderbewustzijn mee die je niet kan plaatsen? Dan worden deze opnieuw geopend. Je kunt nu nieuwe dingen waar gaan nemen en net dat stukje, waar je niets meer van wist, komt boven. Deze herinnering stoort nu niet langer jouw frequentie en kan omgezet worden.

Het ingrijpen van het heelheidslicht gaat nu starten en deze volle maan werkt vooral door in het magnetisch veld. Deze reset van energie zal jou overzetten naar een ander pad, vele worden in een andere laag geplaatst. Een hogere frequentie is het doel en het hart laten stralen van vreugde gaat ontstaan.

 

Beïnvloeding negativiteit

 

Wanneer jij door andere meningen geraakt wordt en de giftige pijlen te diep binnen komen, sta dan op en creëer een heilige cirkel van licht om je heen. Binnen deze cirkel laat je niemand toe, alleen degene die je lief hebt. Plaats de lagere emoties buiten de cirkel van licht. Zet ze letterlijk buiten de deur.

Is dit niet voldoende en blijf je met heftige emoties achter, dan is dit een trigger in je systeem wat verstorend werkt. Blijkbaar raakt het je zo heftig dat de binnenlaag van je systeem en jouw emoties gerest mogen worden. Boosheid, haat en walging naar anderen kan ontstaan in de chaos van verwarring. Het deel wat van jouzelf is mag aangepakt worden, de rest van de ander zet je buiten. Je hoeft alleen je eigen deel om te zetten, maak verschil in de schaduwen “die je aanvallen”.

 

Liefde en Aandacht

 

Misschien vind je het niet fijn dat er in jou een emotie leeft van walging naar anderen? Dit ben jij niet, zo wil je niet zijn. Je duwt dit schaduwdeel steeds weg, je walgt ervan.

❥ Het is nu de tijd om deze stukken in de ogen te gaan aankijken.

Ieder mens heeft een duale kant, een negatief stuk wat niet boven mag komen. Je schaamt je ervoor, maar wegduwen is niet de juiste manier. Dit deel kun je niet zomaar buiten zetten. Het schaduwdeel wordt dan alleen maar groter en komt hardnekkig weer naar boven.

 

Verborgen Boosheid

 

Een verborgen boosheid die van binnen onbewust in je woedt, gaat getriggerd worden. Deze periode haalt vele diepe wonden naar boven en vaak worden deze gereflecteerd naar de omgeving, zij komen veel te heftig over en worden gericht naar wat er op dat moment voorbij komt. Dat kan je familie zijn, of de politiek en op deze manier ontstaat fanatisme.

 

Zorg dat je het trauma loskoppelt van een negatieve fantasie. Een negatieve fantasie veroorzaakt een illusie. Op deze manier wordt “het monster” steeds groter en gemener. Pijn is wat er achter ligt en de kinderlijke ogen zagen een schaduw en begrepen deze niet. Er werd niets uitgelegd en de negatieve emotie bleef hangen en groeide uit in de kinderlijke fantasie tot een afschuwelijk “demon”.

De duale wereld bevat ook schaduwkanten en nu koppelde het kind de eigen demonen aan de schaduwen van de wereld. De leegte in het hart zorgde voor een nog grote pijn en het niet begrijpen waarom dit zo is, zorgde voor een blijvende storing. De angel van de pijn werd niet verwijdert.

 

Liefde en aandacht innerlijk kind

 

De kinderen die wel aandacht en liefde kregen, koppelde een positieve fantasie aan het trauma, zodat er een overbrugging kwam. Zij groeiden over dit alles heen en een herhaling van het trauma hoefde niet meer plaats te vinden. Zij ontwikkelden een positief zelfbeeld en accepteerden de duale wereld waarin ze leefden, vanuit een positieve beleving.

 

Negatieve storing

 

De negatieve storing in je systeem kan opgelost worden, door het niet weg te duwen maar er naar te gaan kijken. Haal het “lelijke” deel van jou naar boven en bekijk alles eerst van een afstandje. Voel wat er boven komt, en besef: “Is dit de waarheid of de visie van een gekwetst kind?” Een oud patroon doorbreken is de leugen resetten, door alles te filteren en met liefde te omarmen.

 

Geef het de aandacht die het nodig heeft, ook al roept het een vervelende herinnering op van iemand die hier mee verbonden is. Luister naar dit deel wat er zo lang niet mocht zijn en koppel de negatieve fantasie ervan los. De negatieve lading is te groot en niet reëel. Soms heb je hulp nodig om de angst die het omhult te doorbreken. De angst is gekoppeld aan een negatieve emotie en fantasie, een illusie. Daardoor wordt de angst nog groter en wordt het leven in een chaotische tijd als vijandelijk ervaren. Je kunt geen positiviteit meer ervaren en je vecht tegen je eigen illusie.

 

HSP EN HB

 

Vooral hooggevoelige en hoogbegaafde personen dragen vaak beelden bij zich die verbonden zijn met een pijnlijke emotie. Zij ervaren het trauma heel diep door hun overgevoelige zenuwstelsel. Wanneer dit wordt uitgelegd en de verklaring kan worden gegeven hoe het werkt, dan kan dit alles veel sneller verwerkt worden. Het sterrenkind dat opgroeit begrijpt deze wereld niet en zij worden niet begrepen door deze duale wereld, laat staan de heftige emoties die zij beleven. De intensiteit van positieve en negatieve belevingen in de jeugd mogen goed begeleid worden, zodat illusie en realiteit kan worden (h)erkent. Bij vele volwassenen moet dit vaak nog gebeuren, zodat de storing gezien wordt en wordt opgeheven.

 

Magnetische Reset

 

De magnetische golven vanuit de maan zorgen voor een reset in het magnetisch veld. Het bewustzijn wordt hierbij versterkt en opgeschoond. Vele kunnen nu de storing opheffen vanuit hun jeugd en overgaan naar een hogere frequentie. Elke volle maan zal een onderdeel resetten en in de zomer worden de zonnestormen een feit. Wanneer de zon sterker wordt zal dit alles met nog meer lichtkracht worden versterkt.

Gebruik je Lichtkracht en Filter de Illusie van de waarheid in je eigen Systeem, zodra je de eigen lichtkracht kan inzetten, verdwijnt de storing. De illusie ligt niet alleen buiten je..

Adonai Ashtar

Ik groet het licht in je hart


© Arthura Hector
www.ashtar-rose.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.