Volle maan in Stier ● De olifant in de kamer ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Op 31 oktober 2020 hebben we een Volle Maan in Stier.

 

Wat deze Volle Maan bijzonder maakt, is dat hij precies conjunct Uranus is. De maan staat op 8 ° 38 ’Stier en Uranus staat op 8 ° 41 Stier. Ik heb in lange tijd niet zo'n strakke Volle Maan-conjunctie gezien.

 

Je kunt er zeker van zijn dat er grote krantenkoppen zullen zijn rond de tijd van de volle maan.

 

De Volle Maan heeft per definitie de kwaliteit om te onthullen wat in het donker is bewaard. Enkele sleutelwoorden die verband houden met de volle maan zijn verlichting, helderheid, hoogtepunt en manifestatie.

 

Uranus heeft een vergelijkbare invloed. Uranus is de lichtflits die uit de lucht komt - letterlijk, in de vorm van bliksem, en figuurlijk, in de vorm van een goddelijke download van informatie die ons vrijmaakt. Uranus is de planeet van waarheid, vrijheid en openbaring.

 

Volle maan in Stier - De objectieve waarheid

 

Bij de Volle Maan in Stier zal de waarheid niet langer in het duister worden bewaard. Het zal recht voor onze ogen worden onthuld. We zullen niet langer een oogje dichtknijpen. De waarheid zal daar duidelijk zichtbaar zijn, zodat iedereen het kan zien.

 

Tot op zekere hoogte creëren we allemaal onze realiteit - dus vanuit dit perspectief kan de waarheid behoorlijk subjectief zijn. “Ik heb een mening en dit is mijn waarheid; je hebt je mening, en dat is jouw waarheid ”.

 

Er zijn echter dingen in het leven die geen "subjectieve waarheden" kunnen zijn - er zijn dingen die niet in twijfel kunnen worden getrokken.

 

Jouw vingerafdruk is van jou en alleen van jou. Als de politie jouw vingerafdruk op een zak met geld vindt, betekent dit dat jij die zak met geld hebt aangeraakt.

 

Als uit een DNA-test blijkt dat je 50% van jouw genen deelt met je kind, betekent dit dat je een ouder bent van dat kind.

 

Er is iets met de fysieke wereld (de fysieke wereld wordt geregeerd door Stier / Maan) dat niet in twijfel kan worden getrokken. Met Stier IS wat je ziet de realiteit.

 

En Uranus zal deze realiteit niet verzachten. Uranus let niet echt op hoe we over de werkelijkheid denken. Niet omdat hij een slechterik is, maar omdat Uranus een symbool is van objectiviteit, onpartijdigheid en duidelijkheid.

 

Normaal gesproken is Uranus moeilijk vast te pakken of er een vinger op te leggen, omdat het een buitenplaneet is.

 

Stier is echter het teken dat het meest verankerd is in de fysieke realiteit. Het is misschien geen gemakkelijke taak om van iets immaterieel iets materieels te maken, maar als een teken dat kan, is het de Stier.

 

Volle maan in Stier - De olifant in de kamer

 

Uranus is de planeet van verrassingen, van dingen die zo onverwachts zijn en die zo plotseling gebeuren, die ons leven volledig op zijn kop zetten. In Stier lijkt Uranus echter meer op de grote olifant in de kamer.

We kennen allemaal dat belangrijke, maar controversiële onderwerp. Maar we kunnen ervoor kiezen om het te negeren omdat het te ongemakkelijk is.

 

Wanneer het onvermijdelijke gebeurt (en met de Maan conjunct Uranus, het onvermijdelijke ZAL gebeuren), kunnen we ons onvoorbereid en verrast voelen.

 

Maar als we helemaal eerlijk tegen onszelf zouden zijn, waren de tekenen er altijd al

 

De olifant was de hele tijd in de kamer. Het is gewoon dat we er niet klaar voor waren om ermee om te gaan.

 

De Volle Maan conjunct Uranus zal je eindelijk de duidelijkheid brengen die je nodig hebt, zodat je jezelf kunt bevrijden van de druk en vrijheid en bevrijding kunt vinden.

 

Uranus zal je helpen eventuele blokkades op te heffen, zodat je door kunt gaan naar het volgende hoofdstuk van jouw leven.

 

Maan in Stier, Zon in Schorpioen

 

Onthoud ook dat een volle maan, een volle maan is - een tijd van helderheid. De maan staat aan de ene kant van de dierenriem (Stier). De zon staat precies aan de andere kant (Schorpioen), tegenover elkaar en vraagt om verzoening.

 

Stier is "wat van mij is" en Schorpioen is "wat van ons is". In onze onderling verbonden wereld is het niet altijd duidelijk wat van mij is en wat van ons.

 

Waar onze plichten en verplichtingen beginnen en waar ze eindigen. Waar de plichten en verplichtingen van andere mensen jegens ons beginnen en waar ze eindigen. Waar we het gevoel hebben recht te hebben op steun en waar we wrok voelen omdat onze bijdragen niet beantwoord worden.

 

De Volle Maan in Stier zal ook de balans benadrukken tussen 'wat van mij is' en 'wat van ons is', tussen geven en nemen, tussen zelfredzaamheid en vertrouwen, en ons uitnodigen om een vaste grond tussen beide te nemen.

 

Als je niet zeker weet waar je aan toe bent met iemand, zal de Volle Maan in Stier je de duidelijkheid brengen die je nodig hebt, zodat je verder kunt met je leven.

 

 

De Volle Maan in Stier zal ons allemaal beïnvloeden - en het zal vooral jou beïnvloeden als je planeten hebt rond de 8 graden in Stier of Schorpioen.

Angelina
www.astrobutterfly.com 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.