Volle maan in Schorpioen ‧ What Goes Around Comes Around ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Op 27 april 2021 hebben we een Volle Maan bij 7 ° Schorpioen. De Volle Maan staat tegenover Uranus in Stier, vierkant Saturnus in Waterman en driehoek Mars in Kreeft.

 

Volle manen in Schorpioen zijn per definitie intens (we hebben tenslotte te maken met Schorpioen-energie) en deze is geen uitzondering.

 

Mars in een waterteken zal onze emoties nog meer voeden, terwijl Uranus er een uitlaatklep voor zal zoeken, ondanks de inspanningen van Saturnus om ons onder controle te houden.

 

Deze combinatie is als een dynamiet. Maar als er spanning is, als er wrijving is, dan gebeuren er tenminste dingen. En verandering is altijd een goede zaak, ook al voelt het niet altijd zo.

 

Stier vs Schorpioen - Vrijheid heeft gevolgen

 

De Volle Maan is een Zon-Maan-oppositie, dus het is een weerspiegeling van de eigenschappen van het tegenovergestelde teken.

 

De Volle Maan in Schorpioen is een weerspiegeling van wat er gaande is in Stier.

 

Bij de Volle Maan in Schorpioen staat de Zon conjunct Uranus in Stier (en tegenover de Maan).

 

Zon conjunct Uranus = een verlangen om vrij, onafhankelijk en autonoom te zijn, van niets en niemand afhankelijk te zijn.

 

Schorpioen aan de andere kant van de as, is vrijwel het tegenovergestelde.

 

Schorpioen is verbonden. Schorpioen is ''schuld''. Vrijheid heeft consequenties, en alles wat we doen heeft een rimpeleffect. We betalen allemaal vroeg of laat onze contributie. Wat rondgaat, komt altijd weer terug.

 

In ons verlangen om vrij te zijn en ons geen zorgen te maken over de toekomst, willen we dingen bezitten. Maar hoe meer we bezitten, hoe meer we opstapelen en hoe meer we een slaaf worden van onze bezittingen. Spullen moeten in gebruik worden genomen en geld moet stromen / circuleren.

 

Wat niet meer wordt gebruikt, moet worden hergebruikt, gerecycled of weggegooid.

 

Spullen kunnen niet zomaar in een vacuüm bestaan en 'niets' duurt eeuwig. Ookal is er de neiging om de status quo te willen bevriezen en de natuurwetten te trotseren.

 

Het enige constante is verandering

 

Volle maan in Schorpioen - We are in this together - We zitten hier samen in.

Stier symboliseert "van mij" en Schorpioen is "van ons". Het bezitten van spullen is natuurlijk een absoluut noodzakelijk proces in onze ontwikkeling. Als je geen eten in de koelkast hebt, verhonger je. Als je geen warme kleren hebt, kan je ziek worden.

 

Stier leert ons zelf-autonoom te worden en voor onszelf te zorgen. Maar als we dit doel eenmaal bereiken, vanaf een bepaald punt, realiseren we ons dat we alleen tot 'zo ver' kunnen gaan.

 

Er komt - altijd - een moment dat het beter is om onze krachten te bundelen of samen te voegen met een andere entiteit - een project, een persoon of een gemeenschap.

 

En deze versmelting gaat altijd 'ten koste' van onze persoonlijke vrijheid. Maar dat is niet per se een slechte zaak, en qua evolutie is het absoluut noodzakelijk.

 

Gelukkige koppels missen misschien hun vrijgezellenjaren, maar over het algemeen vinden ze meer waarde in de intimiteit van de relatie.

 

Als jij deel uitmaakt van een gemeenschap, kan het zijn dat je bijvoorbeeld het volume lager moet zetten als je naar muziek luistert, maar het betekent ook dat er altijd een buurman is waarop je kunt vertrouwen.

 

Volle maan in Schorpioen - Wat rond gaat, komt terug

 

Schorpioen wordt geassocieerd met transformatie, loslaten en zuiveren. Als je "Schorpioen" zegt, denk je automatisch aan "wat moet ik loslaten?".

 

Maar laten we het ongelooflijke transformatie potentieel dat Schorpioen ons kan bieden niet misen.

 

Schorpioen gaat niet alleen over loslaten. In de herfst, wanneer de bladeren van de bomen vallen, laat de boom gewoon geen 'nutteloze', droge bladeren los.

 

Deze droge bladeren gaan terug naar de aarde en worden omgezet in voedingsstoffen. Ze gaan niet zomaar weg. Ze gaan niet zomaar 'dood'.

 

Als de bladeren niet naar beneden vielen om de boom de hele winter te voeden, dan zou de boom uitdrogen. Zonder bomen zouden we geen zuurstof hebben. Het leven op aarde zou ophouden te bestaan.

 

Het transformatieproces van de ene zijnstoestand naar de andere, wordt door ons allemaal zo gevreesd - maar het is een normale en absolute levensbehoefte.

 

Dat de dingen niet meer zijn zoals ze waren, alleen omdat ze hun status, hun eigenschappen veranderen, wil dat nog niet zeggen dat ze ophouden te bestaan. Ze worden gewoon iets anders.

 

De Volle Maan in Schorpioen is een geweldige kans om jezelf af te vragen:

 

❥ Waar hou ik me aan vast? Welke vrijheid kan ik vinden door het mijne los te laten?

❥ Waar zit ik vast? Wat kan ik hergebruiken zodat ik verder kan gaan?

 

❥ Wie ben ik niet langer bereid te zijn? Wie word ik? :-) 

Angelina
astrobutterfly.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.