Volle maan in Maagd - Vesta en Venus - februari 2021 ♥ Simone Matthews ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Er is deze Volle Maan een grote opstand gaande in het menselijk hart vanwege de aspecten van zowel Vesta als Venus.

Geef jezelf de ruimte om stil te zijn, te luisteren, te voelen en je bezig te houden is niet alleen de grootsere wijsheid van je ziel, maar ook het heilige gefluister van goddelijkheid dat je pad leidt.

We verlaten een mentaal Aards paradigma waar alles gepland moet worden tot in de puntjes, geplande en uitgestippelde dagen, maanden of zelfs jaren van tevoren.

De mensheid gaat een nieuw Tijdperk van niet-weten binnen, een Tijdperk dat gevoel voorop stelt bij alles wat je doet.

Als het niet goed voelt (hoewel regeringen, media enz. je anders vertellen), is dit DE TIJD om je onderbuikgevoelens te volgen en in de richting van je hart te stromen.Volle maan in Maagd

Maan MAAGD (8.570) en Zon in VISSEN (8.570)

Zaterdag 27 februari 2021 

Maan - verleden, intuïtie, onbewust, emoties, koestering, gevoelens

 

Zon - nu, identiteit, bewustzijn, zelfrespect, expressie

Maagd (aarde) - Georganiseerd, praktisch, ijverig, voorzichtig, verstandig

Vissen (water) - Gevoelig, paranormaal begaafd, dromerig, creatief, liefdadigVolle Maan Maagd Energie

Onze Maan straalt haar volheid uit als ze tegenover onze Zon staat. Elk jaar in februari gaat onze zon door Vissen, wat betekent dat onze Volle Maan in het astro-teken Maagd valt, het astro-teken dat tegenover Vissen staat. Vandaar dat onze Maan het LICHT van de Zon in Vissen weerkaatst.

 

Maagd symboliseert de maagdelijke maagd - staat voor zuiverheid, de natuurlijke wereld in prachtige perfectie en de genezende krachten van het natuurlijke rijk. Ze vertegenwoordigt zelftransformatie, hoe we ons lichaam, geest en ziel voeden. Ze wordt geregeerd door Mercurius en vertegenwoordigt het vrouwelijke archetype van Mercurius, de boodschapperplaneet - gevoel en intuïtieve expressie.

 

Tijdens deze maan hebben we - vooral omdat de planeet Mercurius eerder deze week nog maar net in een rechte lijn is bewogen - de gelegenheid om ons bewust te worden van waar we onze plannen vasthouden, controleren of gefixeerd raken.

 

Plannen zijn geweldig. Het kan nuttig zijn om een structuur voor te bereiden in je leven. Zoals het gezegde luidt: 'bereid je niet voor, bereid je voor om te falen'. Plannen moeten echter ook flexibel zijn, bewust aangepast en soms vragen plannen om volledig te worden gedumpt terwijl je jezelf de wijsheden laat ontvangen die je hebt opgedaan met je eerdere inspanningen.

 

Het punt is - loslaten is soms ECHT moeilijk om te doen. Soms raken we gefixeerd op HOE een PLAN moet stromen. De EXACTE stappen die een plan MOET nemen om een doel te creëren. We beheersen ALLE VARIABELEN van het plan om een gevoel van comfort te ervaren - misschien uit angst om te falen of om ervoor te zorgen dat een gewenste uitkomst wordt bereikt binnen jouw tijdsbestek.


Deze Volle Maan gaat over het loslaten van elk nauwkeurig (en vaak vermoeiend) detail en het omarmen van het warme gevoel van onze intuïtie..

Vissen is een creatieve dromer, dus besteed wat tijd aan het nadenken over hoe je meer van deze heerlijke essentie in je leven kunt opdrinken. Plannen zijn niet per se lineair ... en in feite zijn die kromme ballen in je plannen vaak de plek waar de echte magie gevonden wordt . En wat is een beter moment om je ‘hoofdplannen’ los te laten en je in de gevoelens van je Hart te begeven?  In een tijd waarin de hele wereld met verandering op zijn kop draait...


Het kan zijn dat je voor keuzes komt te staan om iets los te laten waarvan je in je hart weet dat het niet voor jou is, ook al worstelt je geest / je ego met het losknippen van iets, omdat je er misschien tijd, geld energie en liefde in hebt gestoken..

Laat het gaan...

Wat fluistert deze Volle Maan je toe? Je weet dat je het antwoord al weet, het is gewoon je ego waarmee je worstelt dat je vasthoudt! Laat de reflecties van de intuïtieve Vissen je helpen om dat innerlijke weten aan te boren.

De invloed van Venus en Vesta

Als we naar de astro-kaart kijken, bevindt de asteroïde / planetoïde VESTA zich dicht bij de maan en staat VENUS dicht bij de zon, die beide een aanzienlijke invloed hebben op de energie van onze volle maan in Maagd.

 

VESTA is de helderste asteroïde (kleine planeet) die vanaf de aarde zichtbaar is. VESTA is de archetypische Hogepriesteres die de eeuwige vlam van ons hart, onze huizen en onze aarde aanwakkert. Vesta is de maagdelijke priesteres (maagdelijk betekent niet ''vrijgezel'', maar liever niet getrouwd of toebehorend aan wie dan ook). Ze leidt ons naar toewijding, om ons in te zetten voor onze hoogste aspiraties, onze grootste verlangens en helpt ons de vlammen van onze passies brandend te houden. Het lagere octaaf van Vesta wordt gepresenteerd door de Maan van de Aarde (vrouwelijk) en het hogere octaaf van Vesta wordt vertegenwoordigd door Alcyone, de helderste ster binnen de Pleiaden, de Zilveren Vrouwelijke Straal van Creatie in Crystal Light Healing® en Essence of Angels®.

 

VENUS vertegenwoordigt het archetypische Goddelijke Vrouwelijke, de innerlijke hartresonantie van harmonie, plezier en schoonheid. Als een archetype verwijs ik naar zowel mannen als vrouwen en hoe we emotioneel en psychologisch het goddelijke vrouwelijke integreren, manifesteren en uitdrukken in ons dagelijks leven. Venus wordt vaak ervaren als de grote aantrekkingskracht: zowel hoe we dingen in ons leven aantrekken als onze aantrekkingskracht op de dingen in ons leven. Met dingen verwijs ik naar relaties, middelen, bezittingen en geld. In Aetheric Healing ™ is Venus de heerser van zowel Weegschaal als Stier en beïnvloedt wat we waarderen in ons leven, waar / hoe we onze energie plaatsen in zaken van het hart en de manier waarop we liefde geven en ontvangen.

 

Na het bovenstaande te hebben gelezen, weet ik zeker dat je kunt zien hoe belangrijk de posities van Vesta en Venus zijn in onze mooie Volle Maan in Maagd.

Maagd betekent zoveel meer dan ‘maagd’ in een moderne context, het betekent niet-eigendom van een ander, onafhankelijkheid en heilige vrijheid om je eigen keuzes te maken boven het leven, relaties en je levensstijl en gezondheidskeuzes. Met de Maagd-maan onder invloed van VESTA, zullen we daarom naar deze Volle Maan worden getrokken om ons te verplaatsen naar een ruimte van grootser en meer ontwaakt eigendom van onszelf, en wat we vertegenwoordigen en waarvoor we staan in de wereld. MEER DAN wat anderen over ons denken, of ons dwingen te doen / zijn.

 

En met het zonne-LICHT van de Vissenzon in ons deze Volle Maan, onder invloed van Venus, worden we aangetrokken om te luisteren en ons over te geven aan de behoeften van ons eigen lichaam. Rusten, als we moeten rusten. Het eten van lichte voeding die ons lichaam, geest en ziel voedt. En door onze intuïtieve ‘vrouwelijke’ gevoelens ons te laten leiden naar het vinden van heilige vrede en rust in de chaos van de wereld, terwijl we nog steeds opkomen voor waarheid en transparantie in deze wereldaangelegenheden.

Betrokken zijn bij onze Maagd in Volle maan

Neem de tijd om deze Volle Maan te genieten, jezelf onder te dompelen in de schoonheid van deze wereld en alle zintuiglijke genoegens van het leven.

 

Er is deze Volle Maan een grote opstand gaande in het menselijk hart vanwege de aspecten van zowel Vesta als Venus. Geef jezelf de ruimte om stil te zijn, te luisteren, te voelen en je bezig te houden. Het is niet alleen de grootsere wijsheid van je ziel, maar ook het heilige gefluister van de goddelijkheid die jou op je pad leidt.

 

We verlaten een mentaal Aards paradigma waar alles gepland moet worden tot in de puntjes. Het is oké om de toekomst niet te kennen. Het is Oké om het grotere plaatje of plan niet te kunnen overzien. Het is oké om niet te weten wat je nu moet doen. 

 

 

De reden dat het OKÉ is, is dat jij de Ziel bent die ervoor koos om op dit moment hier op deze Aarde te zijn, en er is een grote LIEFDE in het spel die je pad leidt. Geef je over aan de LIEFDE. Geniet van de warmte en het comfort die het je leven zal brengen. En laat het wonder van LEVEN een mooiere toekomst ontvouwen.

Simone Matthews

 

www.universallifetools.com Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.