Volle Maan in Leeuw: doorzetten, loslaten en aan de slag gaan! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze Maancyclus begon met de Nieuwe Maan in Waterman, het sterrenbeeld dat in onze geest heeft versterkt: ''er is niets dat ik niet kan!''

Mogelijk heb jij stappen gezet op weg naar een geheel nieuw leven, alleen is het dan weer wel de valkuil van de waterman om er niet voldoende aandacht aan te geven.

En wanneer het plantje niet voldoende water krijgt, zorgt het ervoor dat ons energieniveau daalt, in plaats van stijgt.

Na de Nieuwe Maan in Waterman, waar wij inzichten voor ons helingsproces hebben mogen ontvangen.

Kwam de wassende maan, de sprong om te nemen om ruimte te geven aan ons hartsverlangen.

Doordat wij ons geestelijk sterker dan ooit voelen met deze energie, zijn wij eindelijk zover om nu écht de stappen te maken. Om ervoor te zorgen dat onze binnenwereld in lijn met onze buitenwereld doet raken.

Krachtdier Leeuw met deze Volle Maan geeft ons daarvoor de laatste zet, en zegt: ''belangrijk is dat niets en niemand jou meer van jouw missie belet!''.

De afgelopen maanden hebben we onszelf nog maar al te vaak laten afleiden. De moed en motivatie deed na een kleine piek dan weer van ons af glijden. Waardoor we telkens maar niet in staat waren om onze geest wérkelijk te bevrijden.

Dit keer, deze maan(d) is dat geheel anders. Voel jij ook niet zo sterk dat je er klaar voor bent? Dat het meer oké is dan ooit, dat jij jouw toekomst nog niet geheel kent?

Want ondanks dat je nog niks kunt zien, je weet van binnen dat jouw dromen, écht de potentie hebben om uit te gaan komen. Jouw vertrouwen is sterker dan ooit. Jij hebt een groot deel van jouw heling voltooid.

Wauw, wat ontzettend fijn, dat de focus nu ligt op vreugde en plezier en niet meer op de pijn. Want 2019 is nu afgesloten. En 2020 is het jaar waarin Spirit voor jou heeft besloten, dat je er klaar voor bent om de sprong te wagen. Doorgrond ze maar die diepere lagen, maar niet op een zware manier. Het mag juist met lichtheid en plezier.

Het mag door te doen en te gaan knallen! Door de energie in beweging te brengen, zorg je er namelijk voor dat jij jouw karma niet langer doet verlengen.

Krachtdier Leeuw als koning van de jungle is drager van het vuur element. Vuur betekent kracht, moed, actie ondernemen en vooral het doorzetten. Vuur wil branden, aanwakkeren en zich verspreiden en laat zich door niets en niemand beletten. Vuur wil groeien, vuur wil spuwen, De Volle Maan in Leeuw zal jou daarom helpen om jou in de juiste richting te duwen.

Maar zorg dan wel dat je stilstaat om te kunnen luisteren naar jouw innerlijke leider, jouw innerlijke leider is jouw ultieme bevrijder. Jouw innerlijke leider heeft het overzicht en weet wat er moet gebeuren, laat jouw wereld toch niet langer door alles om jou heen kleuren.

Alleen van binnen kun jij jouw waarheid voelen en horen. Dus zorg ervoor dat jij je voldoende afzondert van de buitenwereld zodat de ruis van buiten jouw verbinding niet doet verstoren. Lieve Ziel, jij bent uitverkoren. Jij bent naar de aarde teruggekeerd om anderen te helpen verlichten. Is het nu dan eindelijk klaar met dat jij telkens voor alle prikkels en verlangens in jouw buitenwereld doet zwichten?!

Leeuw dient als leider van de jungle anderen voor te gaan. Door zeker van zichzelf voor de groep te staan. Leeuw houdt zich stil, maar zal op de juiste momenten waarheid brullen, de kracht van Leeuw zal jou helpen om naar het licht te brengen wat jij probeert te verhullen. Leeuwen zijn trots en trekken erop uit, heb jij ooit een leeuw gezien die zich in een donker hoekje of kamer opsluit?

De boodschap van Leeuw is dan ook: wees trots en brul jouw waarheid naar iedereen die het wil horen!Leef jouw zielsmissie lieve ziel, neem de stappen. Laat jouw ware stem niet langer door al het geruis verstoren.

 

De buitenwereld weet niet wat jij nodig hebt, alleen jijzelf kunt dan van binnenuit bepalen. Reden waarom jij met regelmaat jouw aandacht weer terug naar binnen moet halen. Om daar aan jouw gidsen en totem- en krachtdieren te vragen of jij de juiste richting opgaat, maak gebruik van de Spirit wereld die jou altijd bijstaat.

Open jouw hart om begeleiding te kunnen ontvangen. Geef geen gehoor aan jouw verlangen, maar wacht rustig af totdat Spirit jou vertelt dat het tijd is om actie te nemen én welke stappen jij daarvoor mag maken. Lieve ziel, wil jij niet als allerliefste alleen maar met jezelf weer in verbinding raken?

Laat de buitenwereld eromheen dan toch lekker varen. Je hoeft niet alles te ontleden, je hoeft niet alles te weten en te verklaren. Je mag loslaten en je aan jouw innerlijke leiding overgeven. Lieve ziel, ben je klaar voor jouw droomleven?

Licht, licht, licht is wat jij wilt laten stralen! Sta jij jezelf nu eindelijk eens toe om alles uit het leven te mogen halen Om samen te werken in dit leven, is het belangrijk dat jij de regie van jouw leven aan Spirit uit handen doet geven.

De juiste personen voor jou zullen dan op jouw pad worden gebracht, en jij zult écht krijgen waar jij al zolang naar smacht.

Zorg ervoor dat je plezier hebt in het leven en lacht, het zal je tegemoet komen, eerlijk waar, wanneer jij dat niet verwacht.

Gebed


''Krachtdier Leeuw, sta mij bij. Help mij mijn waarheid te brullen, maak mijn stem vrij. Laat mij zien, wat zolang voor mij verborgen is gebleven. Leeuw, ik ben er klaar voor, ik wil mijn alles gaan geven. Ik wil mijn zielsmissie leven!!! Wil jij mij de nodige boost daarvoor geven? Zodat ik nu echt echt echt kan gaan knallen!! Ik ben er mans genoeg voor om actie te ondernemen! Ik heb de ballen!! Ik hoef niet bang te zijn dat ik het zal verknallen.

Want ik word altijd en overal gesteund en ben hier om te leren. Het is óke om te vallen en weer op te staan, juist dan kan mijn leven keren. Door te gaan doen en te stoppen met er alsmaar over na te denken. Door mijn aandacht aan vreugde en plezier en speelsheid te schenken. JA, Leeuw! Ik ben er klaar voor om aan mijn zielsmissie mijn alles te geven! Mijn zielsmissie leven is mijn grootste streven!!

Daarom ben ik hier in dit leven!!

Leeuw, met jouw kracht ga ik er voor de 200% voor!! DIT KEER ZET IK DOOR!!!''

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl

Lichtactivatie eerste chakra


Veel dragers van licht hebben, door hun innerlijke verlangen van licht brengen in het donker, oude energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze gaan 'dragen'. Ook in het eerste chakra ligt oude energie, in de vorm van angst, pijn, zwaarte en verharding, opgeslagen. Deze versluiert je innerlijke licht, zorgt voor een gesloten chakra en vermindert de natuurlijke stroom van energie.

In deze nieuwe fase gaat het niet meer om je aandacht richten op en willen helen van het oude, maar om het activeren van licht. De oude lagen, de sluiers, mogen zich openen, zodat jij je op een dieper niveau kan herinneren wie je bent en wat jij in dit leven komt brengen! 

Tijdens deze activatie word je op liefdevolle wijze door Lea en de lichtwereld begeleid.  Je ontvangt upgrades van licht, liefde en bewustzijn, die de lichtkracht en doorstroming in jouw basischakra op diepere lagen activeren dan eerder mogelijk was.  Dit biedt ondersteuning voor jouw hele proces en werkt ook na de activatie door. Door te ontvangen en ervaren leer je tegelijkertijd jouw energie en bewustzijn gebruiken.

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland