Volle Maan helpt jou opnieuw vooruit te gaan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Ook al is er nog maar weinig te zien van “het nieuwe”, toch sprankelt en bruist het onder de oppervlakte alsof alle de levenskracht zich aan het verzamelen is om de komende weken door de restanten te breken van de cocon waarin je je bevond tijdens al die afgelopen maanden, toen je shift na shift verwerkte en nauwelijks tijd had om naar adem te happen tussendoor.

❥ De Volle Maan van vandaag (19:30 uur) kan jou enje proces een stevige zet geven en je helpen je zelf opgeworpen muren/blokkades/ja-maar- s/ te doorbreken en eindelijk opnieuw vooruit te gaan.


Misschien ontdek je plots hoe je jezelf subtiel tegenhield (of liet tegenhouden) om verandering die nodig is voor je concreet te maken, of vind je vanuit nieuwe inspiratie en drive de moed en het vuur om in beweging te komen.

Deze week kon je het gevoel hebben gehad nog even in de wachtkamer te zitten - daar waar volgende week het moment is aangebroken om actie te ondernemen. En er is veel kans dat die actie te maken heeft met vernieuwing, in je denken, in je emoties, in je aanpak. En dat kan je een gevoel geven van grote verfrissing.

Door 1 stap te zetten volgt er als vanzelf een tweede, en een derde, en voor je het weet ben je aardig aan de gang op je nieuwe spoor.

Veel schoonmaak in en rondom je huis en veel zuurstof en beweging helpen je daarbij


En wanneer je even het “spoor” bijster lijkt te zijn, is er één weg: de weg naar binnen. De weg van de stilte, van het dimmen van alle innerlijk gepraat, ge-interpreteer en ge-oordeel. De weg naar jouw diepe innerlijke wijsheid, jouw innerlijke sereniteit, en jouw innerlijke veilige lichte centrum. Dat centrum waar je alle nodige informatie voor je pad kan ophalen. Als je ego niet in de weg staat tenminste.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.