Volle Maan: Golvende Emoties ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Sananda

Krachtige liefdesenergie via de emotionele intelligentie

 

 

Volle Maan 6 april 2023

 

De volle maan van april treed krachtig naar voren, waarbij de energie in grote golven over de aarde wordt verspreidt. Dit is het hogere licht van de emotionele intelligentie. Deze golven resoneren soms heel hoog en dan weer wat minder frequent door in de gevoelslaag, dit zorgt voor wat onverwachte bewegingen in de emotionele energie.

 

De manifestatiekracht beweegt er versnelt doorheen en dit geeft soms wat haperingen. Deze grote omvorming veroorzaakt wat spanning in het emotioneel lichaam. Het invoelend vermogen wordt sterker en de empathische prikkels krijgen een groter bereik.

 

De emotionele balans vinden

 

Jouw balans wordt op de proef gesteld, want er gaan bijzondere emotionele golven ontstaan. Degenen die met een oude karmalijn verbonden zijn, merken een emotionele verandering in de relaties. Loslaten van het karma wordt bemoeilijkt wanneer er op een oude manier wordt gedacht. Het karma is een oude manier van ervaren die niet meer past in het nieuwe hogere gevoel van eenheid. De versnellingen van energie ontstaan in de verbindingslijnen aar de emoties elkaar kruisen en lossen op wanneer de verandering in je systeem de emotionele intelligentie verhoogt.

 

Hanteer een goede balans, wanneer de emoties heel diep gaan kan er paniek ontstaan.

 

Emotionele intelligentie

 

Degenen die veel vanuit het hoofd leven worden schoongewassen door de vele emoties die zij opnieuw, maar in een diepere laag mogen doorleven. Daarnaast worden degenen die werken via de emotionele intelligentie extra afgestemd. Deze afstemming is nodig, omdat de emotionele intelligentie verhoogd gaat worden. Je krijgt toegang tot een breder scala van emotionele mogelijkheden, want daar liggen grote gaves verborgen. De kennis die daarmee gepaard gaat komt vanuit de eenheidsenergie: het Christusbewustzijn. De buitenwereld vormt daarin de vele 'spiegels' die jouw emotionele energie gaan reflecteren, waardoor jij een supersnelle verbinding kan maken met de anderen om je heen. Vooral met degenen waarmee je een diepe verbinding hebt.

 

Wazig gevoel

 

Een wazig gevoel kan ontstaan, wanneer de lijnen worden gereset tussen jou en een dierbare. Dit zijn hele bijzondere verbindingslijnen die heel wat teweeg hebben gebracht en trauma's in zich dragen. Neem op dat moment rust en raak niet in paniek of schakel hulp in.

 

Deze omschakeling brengt uiteindelijk nieuwe liefdevolle verbindingen tot stand, waaruit een wonderlijke beleving kan groeien die soms wat onwerkelijk lijkt. Hulp wordt gestuurd vanuit het Christusbewustzijn.. de liefdevolle eenheid van God.

 

Moeder Aarde helpt

 

De kosmische intelligentie van moeder Aarde is zeer actief en zij creëerde lang geleden via haar liefdesenergie en de emotionele intelligentie vele soorten levensvormen. Haar planetair bewustzijn is verbonden met het grote Goddelijke Licht. Dit is een enorm groot bewustzijn van liefde wat altijd creërend aanwezig is en in elke vonk van licht tot uiting komt. De Aarde is een emotioneel wezen. Het inzetten van de emotionele intelligentie gaat nu opstaan, wanneer deze zich verhoogt in de vibratie komen er nieuwe creaties tot leven.

 

Paniek, rustgevende kalmte en creatie

 

Vanuit de natuur stroomt er een rustgevende kalmte die de emoties kan bedaren. Dit is niet zomaar toevallig, hier maakt men de verbinding met het kosmische bewustzijn, welke door moeder Aarde heen stroomt. In alles kan zij aanwezig zijn met haar liefdevolle energie, zij is de moeder die troost geeft. Dit voel je in de natuur en via de creatiekracht in jezelf, waarbij de Christusenergie helpt om dit alles te verwezenlijken .

 

Wanneer er vele emoties door je heen gaan stromen, kan er wat verwarring ontstaan. Besef dat deze emotionele golven naar jou verzonden worden vanuit een liefdevolle omarming, daardoor ontstaat er een directe omzetting in het emotionele brein. In de verbindingslijnen tussen jou, je geliefde of naaste ontstaat er een magnetische kracht van pure eenheidsenergie.

 

Wanneer de veranderingen in het emotionele systeem je teveel worden, kunnen deze doorbranden, paniek en wanhoop kunnen ontstaan. Weet dat dit de omkering is van het huidige systeem van geld en bezit. Binnenin jou zal dit gekeerd worden. Het emotionele brein wordt vele octaven hoger uitgelijnd. Het huidige emotionele brein is amper ontwikkeld en wordt vooral actief bij angst, maar hier komt verandering in. In de vorige periodes zijn er grote voorbereidingen getroffen om de geest te resetten naar een hoger gevoelig menswezen.

 

Van gemiddeld naar hoog gevoelig en super gevoelig

 

De wereld gaat anders draaien en dit wordt nu duidelijk, want alles komt op zijn kop te staan. Het rationele brein kan deze vernieuwing niet aan en daardoor wordt er een natuurlijke omschakeling gemaakt naar het emotionele brein. Deze switch is vooral heel onwerkelijk, maar wees gerust het komt goed.

 

Sommigen die verbonden zijn met het oude systeem, kunnen niet altijd deze overstap maken. Zij raken het spoor bijster, maar ondanks alles komt de grote liefdesgolf in beweging en zal ieder mens in elke moeilijke situatie bevrijden, zodat de liefdesenergie wanneer dan ook in haar diepte wordt ervaren. Soms in het laatste uur van afscheid, maar veel vaker wanneer men in het volle leven staat. Deze liefdeskracht gaat in de mens resoneren, steeds sterker en sterker. Elke minuut van de dag, elke dag van de maand, maar vooral elk zonnejaar wordt deze kracht groter.

 

De Universele Mens

 

Vanuit verschillende lagen wordt de universele mens geboren met een prachtige waaier aan gaves en talenten. Het emotionele brein zal doorslaggevend worden en het rationele brein wordt daarin eerst ondergeschikt gemaakt. Uiteindelijk zal de mens beide delen kunnen samenvoegen tot een prachtig heelheidsbewustzijn. Dit alles heeft tijd nodig, dit is het jaar waar de emotionele intelligentie opstaat en langzaam ontluikt voor vele nieuwe ideeën. De universele blik wordt verruimd en verder ontwikkeld. Bekrompenheid is op zijn retour.

 

Geniet vooral van alles om je heen en probeer de sporadische paniek onder controle te krijgen. Het angstkleed wordt afgeworpen en dat kan ook wat wanhoop teweeg brengen, de gevoelens om de oude angst te vervangen blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn.

 

Onverwachte situaties: innerlijke blik

 

Paniek en angst zorgen dat de manifestatiekracht blokkeert of een heel andere koers uit gaat. Wanneer je dit bemerkt, ga dan naar binnen en kijk wat er nodig is. Ook in de materie geldt nu, wat heb je werkelijk nodig? Welke richting voelt goed aan en is dat morgen nog zo? Niks staat vast, alles is in beweging en binnen elk uur of zelfs binnen een minuut kan dit weer anders zijn.

 

Gezin en partnerschap

 

Gebruik je voelsprieten en luister goed naar wie je bent en wat je op dit moment nodig hebt. Bepaalde heftige situaties binnen het gezin, partner of collega's kunnen een diepe wond maken, maar in deze grote emotionele verandering kun je via het liefdeslicht sneller herstellen, daardoor ontwikkelen zich meteen positieve gedachten. Ruzies duren niet lang meer, ook ontevredenheid kan zo weer verdwijnen. Sommige materiële zaken heb je niet meer nodig, deze vallen weg. Wees gerust want er komt een andere oplossing.

 

Wees flexibel

 

Beweeg mee met deze snelle verandering, zodat je niet steeds vast loopt. Wees ook niet boos of teleurgesteld, want het hoort bij deze tijd van omvorming. Verwarring en vergeetachtigheid kunnen ontstaan. Besef dit en probeer er zo rustig mogelijk mee om te gaan. Er zijn piekperiodes waarbij dit sterker naar boven komt, dit wordt weer minder wanneer de balans is bereikt.

 

Diepe emoties worden aangeraakt en dat geeft ook wat reuring, ga erdoorheen vanuit een kalmte. Je kunt niet meer doen dan wat er nu mogelijk is. Vecht niet langer tegen wat niet kan, maar wacht geduldig op de nieuwe opening. Kijk vooral naar wat je wel kan, welke deur staat al open?

 

Keuzes maken

 

Talrijke keuzes kunnen ook remmend werken, verminder de keuzes die buiten jouw magnetische aantrekking vallen en kies datgene wat op dit moment klikt. Besef dat het morgen weer anders kan zijn, wees niet star in het vasthouden. Leef op de dag van vandaag en verlos jezelf van een oude last en droom over magnetische openbaringen en manifesteer vanuit flexibiliteit.

 

Creëer vanuit een hogere emotionele intelligentie en zie dan de talrijke mogelijkheden opengaan.

 

Arthura Hector
www.ashtar-rose.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.