Volle maan: energetische stretch ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan zijn dat je nu, na een week vol zware, stretchende, onrustige en fysiek/energetisch ongemakkelijke week stilaan opnieuw Licht ziet aan het einde van je tunnel.

En als dat nog niet zo is, heb dan even geduld met je hele proces, dat komt dan beslist de komende week of weken.

De periode voor en na de Lente-equinox is altijd een geboorteproces, - dat ongemakkelijk kan aanvoelen op vele vlakken, maar dat altijd leidt tot een wedergeboorte.

Op een bepaald moment voel je dan opnieuw lichtheid, frisheid, je ziet nieuwe mogelijkheden, je gaat er helemaal voor, en je bent opnieuw in staat om je zonder veel moeite op te tillen als een lotus boven de modderige emoties en verstrikkende gedachten(-patronen), die door je heen zijn gedwarreld de voorbije tijd.

Heb vooral geduld - morgen om 20u50 is er Volle Maan, (je hebt de explosieve, triggerende, onrustige energie vast in jezelf en om je heen gevoeld afgelopen dagen). Maar hij zou je best wel eens dié inzichten kunnen brengen die je nu nodig hebt.

Hij zou je kunnen helpen om doorheen je twijfels te breken en een beslissing te nemen, waarvan je in je hart weet dat ze goed voor je is. Hij zou je kunnen helpen om te zien wat je weerstand eigenlijk is: namelijk illusie, los zand, waarvan jij dacht dat het een onoverkomelijke muur was.

Nogmaals: heb geduld, niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen en de wereld om je heen.

In deze tijden met veel chaotische energie rijpen de nieuwe structuren en gezonde overtuigingen vooral in stilte, in een gecenterd energieveld.

Wanneer je telkens terugkeert naar de stilte, ben je in staat om snel actie te ondernemen wanneer het de tijd is daarvoor. En je zal makkelijker de moed verzamelen om verandering aan te brengen, daar waar mensen om je heen jou en jouw verandering in twijfel trekken.

Zet door, ga ervoor, die liefde, kracht en wijsheid, die diep in jouw kern eeuwig aanwezig zijn tonen je de weg. Jouw weg, die uiteindelijk ook onze weg wordt.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.