Volle maan en maansverduistering in Tweelingen: Openbaarmaking ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Op 30 november 2020 hebben we een Volle Maan en Maansverduistering bij 8 ° Tweelingen.

 

Volle manen zijn er wanneer er dingen worden onthuld voor wat ze werkelijk zijn. De Volle Maan is de enige keer in de maancyclus dat de schijf van de Maan volledig verlicht is. Volle manen brengen per definitie duidelijkheid, transparantie en OPENBARING.

 

Nu, aangezien deze Volle Maan OOK een Maansverduistering is, schakelen we over naar een geheel nieuw niveau van onthulling.

 

De Maansverduistering in Tweelingen is een Penumbrale Noord-Node-verduistering en we weten dat Noord-Node-eclipsen zich bezighouden met de toekomst (in tegenstelling tot de Zuid-Node-eclipsen, die zich bezighouden met karma en het verleden).

 

Als we een North Node Eclipse hebben, komt er iets nieuws naar boven en verandert het traject van onze bestemming

 

Aangezien deze North Node Eclipse in het teken Tweelingen staat, is dat 'ding' dat naar boven komt waarschijnlijk verbonden met een stukje informatie, aangezien Tweelingen worden geregeerd door Mercurius, de planeet van intellect en communicatie.

 

❥  En het is geen oud stukje triviale informatie. Het is iets dat opvalt, iets waarvan we niet wisten of waarvan we ons nooit hadden voorgesteld dat het mogelijk was.

 

De Volle Maan en Maansverduistering in Tweelingen is quincunx (inconjunctie) Venus in Schorpioen. De heerser van de Volle Maan, Mercurius, is sextiel Jupiter en Saturnus. Wat de Volle Maan ook zal onthullen, het zal - zeker in het begin - zeer ongemakkelijk aanvoelen (Maan quincunx Venus).

 

Echter, het zal ons uiteindelijk wél de broodnodige duidelijkheid brengen (Mercurius sextiel Jupiter en Saturnus)

 

Als we ‘duidelijkheid’ zeggen - de ‘Tweelingen-helderheid’ is dit niet de meest gebruikelijke definitie van 'duidelijkheid' - het betekent niet noodzakelijk de afwezigheid van dubbelzinnigheid, maar waarschijnlijker dat de onthulling van deze werkelijkheid soms tegenstrijdig is.

 

Tweelingen: Leren over dualiteit

 

Tweelingen is een veranderlijk, dubbel teken. Tweelingen hebben geen "ja of nee" soort energie - op een manier die Ram, Leeuw of Schorpioen wel hebben.

 

Tweelingen is synoniem aan het concept van "dualiteit". Wij als mens zijn half goddelijk, half natuur, half YIN, half YANG, half zon, half maan. Dualiteit is inherent aan alles.

 

Laten we, om het Tweelingen-concept van dualiteit te leren begrijpen, eens kijken naar de reis van de 12 tekens van de dierenriem

 

Ram, het eerste teken van de dierenriem, is de vonk van het leven - waar het leven zoals we het kennen geboren wordt. Ram is de impuls van creatie - zonder vorm of met vorm; Ram is pure energie.

 

En dit is waar het volgende teken, Stier het overneemt. Stier is de materiële container die ervoor zorgt dat deze vonk van bewustzijn vorm kan aannemen en 'bestaat' in de fysieke realiteit. In Stier wordt het scheppingszaad ontspruit.

 

Vervolgens, wanneer deze nieuwe levensvorm is gevormd, gaan we naar het volgende astrologische archetype: Tweelingen. Tweelingen regeert het proces van celdeling. Dit is de ''ruimte'' waar we de derde dimensie van de werkelijkheid krijgen.

 

❥ ''Ruimte'' kan alleen bestaan als we 2 verschillende objecten hebben. Als we plus en min hebben, yin en yang, wit en zwart enzovoorts.

Dit proces van splitsing is absoluut noodzakelijk in onze ontwikkeling. In het volgende teken, Kreeft, verenigen de Yin en Yang zich om nieuw leven te baren, maar om daar te komen hebben ze Tweelingen nodig.

 

En dit is precies wat de rol van Tweelingen is: om ons te laten zien dat dualiteit noodzakelijk is, om ons te laten zien dat we anders zijn. Als je bijvoorbeeld met iemand praat (communicatie wordt geregeerd door Tweelingen), word je je bewust van deze dualiteit.

 

De persoon met wie je praat, is niet zoals jij, en ze kunnen niet zoals jij zijn, omdat we allemaal verschillend zijn. Als je in gesprek bent met elkaar, deel je een klein beetje van jouw universum en neem je een klein beetje van het universum van de ander.

 

❥ Dit uitwisselingsproces is absoluut noodzakelijk en het vervult zijn doel wanneer het wordt gedaan vanuit oprechte nieuwsgierigheid.

 

Als het niet vanuit nieuwsgierigheid komt, krijgen we de donkere kant van Tweelingen ("Ik geloof alleen in wat ik zie, aanraak en voel. Al het andere is een leugen") OF de donkere kant van het tegenovergestelde teken: Boogschutter ("Ik heb gelijk en jij hebt ongelijk").

 

Hoewel dualiteit en verdeeldheid een noodzakelijk proces zijn in de ontwikkeling van onze psyche, is 'verdeeldheid' en het hebben van zwart-witdenken het resultaat van het niet omarmen waar Tweelingen écht voor staat: nieuwsgierigheid, kritisch denken en de diversiteit van gedachten.

 

Als je een ''zwart-wit persoon'' bent, kan de waarheid die de Eclipse in Tweelingen onthult, je misschien choqueren. "Hoe komt het dat wat ik dacht dat de waarheid was, niet echt dé waarheid is, maar op zijn best de helft van de waarheid?" Of ''één waarheid?''

 

Maansverduistering in Tweelingen: Denk anders

 

Noordknoopverduisteringen zijn meestal gunstiger dan de zuidknoopverduisteringen, maar ze kunnen ons in het begin een ongemakkelijk gevoel geven.

 

Ze leren ons om buiten onze comfortzone te komen, uit onze bubbel te komen en de wereld te ‘ervaren’. Het mooie van Noord-Node-verduisteringen is dat je er niet bang voor hoeft te zijn: wat je ook mag omhelzen, het maakt deel uit van jouw levensdoel.

 

Je kunt niet ''fout'' gaan als je actie onderneemt bij een Noordknoopverduistering. Je kunt niet ''fout'' gaan als je de dingen een beetje anders doet. Je kunt niet ''fout'' gaan als je van gedachten verandert, of zelfs met het veranderen van jouw wereldbeeld.

 

Het ergste dat je kunt doen, is helemaal niets doen, en blijven afwijzen wat het leven jou biedt. Als je je tijdens het proces niet uitgedaagd voelt, als je geen weerstand voelt, zeg je ''nee'' tegen je Noordknoop.

 

Het is oké om je uitgedaagd te voelen, het is oké om jouw eigen diepte te voelen - want dit is precies wat de rol van de Noordknoop is.

 

Deze Volle Maan en Maansverduistering in Tweelingen is onze kans om onze geest te openen en de moed te hebben om anders te denken, anders te zijn.

Dit is een tijd van volledige onthulling

Dit is een tijd waarin het Universum rechtstreeks tot je zal spreken

 

Angelina
www.astrobutterfly.com Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.