Volle maan 9 februari 2020 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

8:34 uur

Hoewel dit normaal gesproken de koudste tijd van het jaar is op het noordelijk halfrond, doet de IJsmaan haar naam geen eer aan dit keer. We zitten nog in het winterseizoen, maar de dagen worden merkbaar langer en de aarde warmt langzaam op. Natuur en mens richten hun aandacht langzaamaan weer meer op de buitenwereld, op de lichte helft van het zonnejaar. Zoals de aarde eerst moet worden omgeploegd voordat zij het zaad kan ontvangen, is het goed om je voornemens door te nemen voordat je besluit wat je daadwerkelijk wilt zaaien. Het is niet de tijd om plannen meteen ten uitvoer te brengen, maar wel om ideeën en wensen uit te diepen en een goede basis te geven.

De volle maan staat in het sterrenbeeld Leeuw, wat een vurig gevoelsleven, energie, moed en een leeuwenhart geeft! Alles waarvoor je maar een beetje passie voelt, wordt groter ervaren en zonder blikken of blozen geuit. Het geeft creatieve expressie een boost en maakt gul en betrokken. Pas op dat je niet overal een drama van maakt, want onder deze maan kan het voelen of je iedere emotie die je ervaart bent (terwijl je emoties hebt). De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Waterman, waardoor er drang is naar verandering en vrijheid. Deze verlangens kunnen je motiveren in het uiten van je emoties.

Mars heeft de grootste directe invloed op de Maan: de planeet van actie werkt als een positieve katalysator op je gevoelens. Hierdoor worden daadkracht en initiatief gewekt om te handelen naar je gevoel. Intuïtief weet je wat je wilt en ook hoe je dat kunt verkrijgen. Het maakt assertief en direct, en zolang je jezelf kunt beheersen en vanuit gevoel handelt, krijg je er nog waardering voor ook.

Neptunus maakt overgevoelig. Als er onverwerkte emoties of onvervulde verwachtingen zijn, waak dan voor vluchtgedrag. Door de invloed van Mars kan echter ook juist een escalatie in de hand worden gewerkt. Onderzoek wat of wie jouw emotionele knoppen indrukt en neem de tijd om te voelen wat je daarmee wilt doen. Een slecht geheugen kan een smoesje zijn, anderen een slecht geweten aanpraten kan een strategie zijn.

Geef de woorden van een ander terug als ze niet bij jou horen en blijf vooral leven vanuit jouw kracht! Bevalt deze werkelijkheid je niet, creëer dan een nieuwe! Alles bestaat uit vele lagen, dus als jij op een andere laag verder gaat, vanuit kracht en eerlijkheid, dan schep je een nieuwe, betere werkelijkheid. Asteroïde Vesta helpt je artistieke en spirituele doelen te voelen en na te streven. Maak contact met je innerlijk vuur, wees trouw aan jezelf en leef je beste Jou!

© Petra Stam

www.petrastam.com

Donderdag 20-02-20 om 20:00 uur ◈ Lichtactivatie van het 1e chakra ◈ Lea van der Eem ◈ Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. 

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.