Volle maan 7 mei 2020 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

12:46 uur

De Maan van het Ontwaken heeft alles te maken met het ontwaken van de levenskracht in de natuur. Middenin de lente laten het groen en de bloesems hun kracht en pracht zien, insecten gonzen rond en er worden veel jonge dieren geboren. Wij kunnen ons afstemmen op de vruchtbare natuur en voelen nieuwe levenskracht en passie opbloeien in ons hart. De volle maan is de tijd om doelen te realiseren, behaalde successen te vieren en creativiteit te laten stromen. Tijdens deze volle maan gaat het erom je bewust te worden welke doelen en wensen vorm beginnen te krijgen, wat zich begint te manifesteren, om te voelen waarnaar je passie of enthousiasme uitgaat. Dat kan lastig of frustrerend zijn in verband met de huidige restricties en beperkende maatregelen. Ontwakende inzichten kunnen hier zelfs lijnrecht tegenover staan. Luister toch extra goed naar jouw innerlijke stem en dromen, en zet stappen die wél mogelijk zijn. Deze dagen kun je makkelijker contact maken met je hogere zelf, met jouw vrije ziel die niet een deel is van de dualistische wereld, dus luister, weet en vertrouw op de informatie die van binnenuit komt. Je weet zelf het beste wat goed is voor jouw lijf, jouw geest, jouw ziel en ook voor de wereld.

De volle maan in Schorpioen maakt dit een tijd van diepe gevoelens, verleiding en transformatie. Waarnaar gaat je hart uit? Waarmee ben je klaar en wat wil je daarvoor in de plaats laten groeien? Dit is een maan van transformatie, wat betekent dat je een oude vorm loslaat en een nieuwe vorm gaat toepassen in je leven. Dit is ook een maan van sensualiteit, van aanraking, van beseffen dat een omhelzing helend is, voedend en betekenisvol is, en dat afstand houden ongezond is en depressie in de hand werkt.

De Schorpioenmaan geeft je de mogelijkheid om door de vormen heen te kijken en laat je duidelijk zien hoe iets werkelijk is. Het licht van de Zon schijnt vanuit Stier en helpt je te bepalen en wat echt van waarde is voor jou. Leef jouw hoogste waarden!

Cheiron en Uranus staan (een jaar af en aan) samen, wat aanvoelt als vrijheidsbeperking, een oude wond die voelbaar is als het gaat om leven in vrijheid. Op 5 mei vieren we de bevrijding – wat hebben we geleerd van het verleden? Aan de andere kant is het zo dat innerlijke vrijheid altijd aanwezig is. Ook Jupiter en Pluto dansen de rest van het jaar om elkaar heen, wat zowel voor machtshonger staat als voor het opstaan van nieuwe rechtvaardige leiders.

Mercurius tegenover de Maan kan een conflict geven tussen verstand en gevoel. Waarnaar luister jij? Waak voor leugens, roddels en laster. Het zenuwstelsel is gevoeliger dus maak voldoende tijd voor rust. Begrijp je gedachten, wetende dat je niet je gedachten bent maar ze hebt. Gedachten zijn ook krachten, dus wees je bewust wat je via je denken uitzendt. Neptunus helpt je te vertrouwen op je intuïtie en die ook te gebruiken. Inspiratie welt op, inzichten borrelen omhoog, je kunt exact aanvoelen wat er in jezelf, in anderen en in de wereld speelt. Deel je gedachten met dierbaren, stuur positieve gedachten uit.

Als we dat samen doen op donderdag 7 mei tussen 12:00 en 13:00 uur (als de Maan exact vol is en de invloed van Neptunus het grootst is), als we dan helende, hoopvolle gedachten uitzenden, een beeld visualiseren waarin vrijheid, gezondheid en respect de hoofdrol spelen, als we gedachten uitzenden van liefde, mededogen en positieve veranderingen, kunnen we een golf van nieuwe gedachten en beelden verspreiden. Alle beetjes helpen…

Petra Stam
www.petrastam.com


In vrijheid uiten van jouw diepste waarheid

Chakra 5 in het volle Licht ❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur door Lea van der Eem

Veel dragers van licht hebben in vele lichtwerker-pionier levens trauma's opgelopen in het laten zien, delen en uitspreken van innerlijke waarheid.

Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat er diepe angst ligt opgeslagen in het vijfde chakra.

Oude energie in het vijfde chakra herken je aan:

 

❥ Je klein houden

❥ Angst om te zeggen wat je echt vindt of wil

❥ Emoties binnenhouden 

❥ Afgesneden van hart, gevoel, intuïtie & creativiteit 

❥ Pijn of spanning in het keelgebied, heesheid of keelontstekingen 

❥ Splitsing tussen hoofd en rest van het lichaam 

Maar de tijden zijn veranderd, het algemene bewustzijn op aarde is enorm gegroeid.

 

Mensen worden bij bosjes 'wakker' en nog veel meer mensen staan op het punt om uit  een diepe, lange slaap te komen.

Jouw stem, jouw energie en jouw waarheid zijn nodig.

Het is tijd dat ook jij met jeZelf naar buiten komt en je laat zien en horen!

In het licht van de volle maan ontvang je tijdens deze activatie upgrades van licht, liefde en bewustzijn voor het vijfde chakra, je keelchakra.

Samen openen we de poort naar jeZelf, zodat jij meer:

 Kan leven vanuit jouw waarheid in diepe verbinding met jeZelf 

 Kan leven in vrijheid 

 Naar buiten kan brengen wat er in jou leeft 

 Jouw innerlijke waarheid kan delen 

Deze lichtactivatie is zowel voor jou persoonlijk als het collectief.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.