Volle maan 7 maart 2023 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland


13:40 uur

Het thema van de Sneeuwmaan is ‘kiemkracht en ontkiemen’ – ook als het niet sneeuwt. Dit wonderlijke proces zien we in de natuur in de vorm van de eerste bloemen (sneeuwklokjes, krokussen, narcissen), maar het speelt bij de mens ook.

Dit is een goede tijd om stil te staan bij het feit dat je eigenlijk alles kunt creëren wat je maar wilt.

Word je bewust van je mogelijkheden.

Je bent niet geïsoleerd, maar een deel van alles


Ga bij jezelf naar binnen en vind je stiltepunt. Van daaruit voel je verbinding met alles.

Bedenk en voel dan wat jij de komende tijd wenst te laten groeien.

Geef je energie aan de plannen die vreugde geven, in jouw vermogen liggen en waarvoor je hart zich opent.

❥ Maart zal een interessante maand zijn (astrologisch en mondiaal) en dan is het extra belangrijk om dicht bij jouw kern te blijven, zodat je van binnen naar buiten kunt leven en als een magiër zijn of haar eigen leven(spad) creëert.

De volle maan in Maagd geeft de neiging tot orde, controle en analyse. Tegelijkertijd is er een grote dienstbaarheid, voel je je al snel zorgzaam en behulpzaam naar anderen toe.

Spontaniteit is lastig, terwijl er wel veel begrip voor anderen kan zijn. Angst voor chaos kan maken dat je nog meer wilt vasthouden aan het oude vertrouwde – zo geef je jezelf en anderen veiligheid. Let op dat je niet meer geeft dan je hebt en dat je ook goed voor jezelf zorgt.

De Zon in Vissen schijnt licht op de Maan. Gevoelens die je veilig had weggestopt, kunnen ineens omhoogkomen. Wees niet te dienend en zorg goed voor jouw ziel en zielsverlangens. Uranus speelt positief hierop in en kan ineens een diep inzicht of besef geven, waardoor je een oude vertrouwde routine doorbreekt.

 

Saturnus gaat op deze dag van Waterman naar Vissen


Aan de ene kant staat Saturnus voor begrenzing, structuur en materiële zekerheid. Aan de andere kant biedt Saturnus een stevig fundament en geeft aan dat het tijd is voor…

Saturnus in Vissen kan angst voor diepe emoties en/of het onverklaarbare (spirituele) geven en maken dat je harder wordt, omdat je hoe dan ook niet hulpeloos wilt zijn.

Op een praktische manier het spirituele met het aardse verbinden is een kracht. Alles afwijzen wat jij niet begrijpt, kunt zien of voelen, is een valkuil, want dan word je bekrompen en eenzijdig. Door Saturnus kunnen er regels worden opgesteld: als het niet kan worden verklaard, dan mag het niet bestaan. Maar er zijn vele lagen van bewustzijn, zicht en waarheid.

Maak jezelf vrij en sta stil bij deze vraag: Waarvoor is het tijd in jouw leven?

 

Asteroïde Nessus staat op dezelfde graad als de Zon en recht tegenover de Maan. In de Griekse mythologie was Nessus een centaur die iedereen te slim af was omdat hij een geheim kende. Met slimmigheid, misleiding en manipulatie voedde hij een angst of overtuiging.

Tijdens deze volle maan kan er ineens een angst of belemmerende overtuiging omhoog komen in je bewustzijn of getriggerd worden in de buitenwereld. Word je bewust van eventuele angsten en belemmerende overtuigingen.

❥ Wat doe je vanuit angst?

❥ Wat probeer je te voorkomen door controle te houden of dwangmatig te handelen?

❥ Welke overtuiging(en) herken je in jezelf?

Voed je overtuigingen en dwangmatigheden niet, maar besteed er wel aandacht aan, zodat je je ervan bewust wordt en ze kunt veranderen.

Observeer jezelf, (h)erken van welke overtuiging je last hebt. Zo kun je je ontdoen van een ‘gif’, iets loslaten wat jou verlamt in plaats van in je kracht zet.

Daarna kun je met meer gemak laten ontkiemen wat jij bestaansrecht wilt geven.

Petra Stam
www.petrastam.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.