Volle maan 27 februari: 'Genezing van jouw pijn en angst' ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

De volle maan van 27 februari 2021, zal een opening creëren in het schaduwdeel van het hart. De pijn geneest en laat zich herstellen, zodat het hart weer kan liefhebben zoals het ooit bedoeld was.

Er wordt een proces van Goddelijke omzetting voorspeld. De interne ervaringen zullen hemels zijn, maar de interactie met de buitenwereld kan even wat lastig worden. De buitenwereld kan overprikkeling veroorzaken, vooral omdat de belevingen die ontstaan in je hart zo puur zijn. De chaos buiten jou, wordt dan teveel. Te confronterend. Jezelf terugtrekken van alle commotie helpt je om door deze periode heen te komen. Geef toe aan dit stilte proces. Een zuivering komt tot stand in alle lagen van het emotioneel veld. Geniet van de zon en de natuur. Zelfs de regen kan op een symbolische manier, je tranen wegspoelen en het hart zuiveren.

 

Innerlijke beleving en omzetting

 

Er wordt veel van je verwacht, luister daarom goed naar je innerlijke stem en kijk wat de mogelijkheden zijn om dit tot realisatie te brengen. Diep vanbinnen weet jij de oplossing, open jezelf voor de kristallijne energie van Aquarius en je zult de vrede gaan ervaren.


Te midden van de chaos die de komende tijd heftiger zal worden, komt er een bevrijding. De wolk van illusie wordt verdreven. Door het doorzichtige spel van politiek ga je inzicht krijgen. De chaos van de twijfel vertrekt, want het eindpijn van de pijn komt in het vizier.

Dit is goed nieuws en je gaat steeds meer stralen. Verwijten maken naar andere siert niemand, maar nu besef je waarom. Dat geeft enorm veel rust en nu kan je weer gaan genieten. Genieten van de kleine dingen in het leven. De simpele dingen in het leven zijn zo belangrijk en raken de kern in alles. De diepte van de emotie waarin de genezing plaats vind is onomkeerbaar. Deze is blijvend. Jij wordt een nieuw mens, geboren uit de Goddelijke liefde en de puurheid van de nieuwe aarde te samen.

Harmonie zal dan ontstaan, jouw hart wordt verrijkt en de innerlijke kennis gaat open.

De individuele beleving ontstaat, maar tegelijkertijd gaan er vele gelijkgestemden opstaan.

Zodat er een eensgezinde beweging in gang wordt gezet, om de zin van de onzin te onderscheiden. Het lijkt ineens alsof de zon in elk hart gaat schijnen, zo groot wordt de verandering in alles. Deze maan geeft het ritme weer van de genezing.

Het lijkt onmogelijk, want dit is nieuw.

 

Kristaltijd

 

Er valt niets te bewijzen en jullie huidige wetenschap faalt. Keer op keer wordt er een uitleg gegeven, een benadering, een 'wetenschappelijke' grafiek. Je voelt steeds dieper dat het anders is. Dit geeft niet de uitkomst van wat er werkelijk speelt, dit zijn slechts misleidingen. Wat je ziet en gaat beleven ontstaat vanzelf, observeer en ervaar.

 

Macht

 

Sommige willen dit 'event' claimen, maar er valt niks te claimen. Het in bezit nemen van iets wat niet bezeten kan worden, vormt een grote frustratie voor degene die de macht willen behouden over anderen. Dit geeft hen juist het tegenovergestelde gevoel: machteloosheid. Het maakt hen verward, maar voor jou wordt het duidelijk: 'De nieuwe kristaltijd wordt gecreëerd vanuit vrede en liefde'. Eerlijkheid en empathie spelen daarbij een grote rol, want helderheid en transparantie geven de kracht weer van herstel. In werkelijkheid snapt geen mens hoe dit kan, maar het is er en het lijkt wel magie.

Dus bereid je voor op een speciale tijd van ontluikende harmonie, te midden van alle chaos.

Deze volle maan opent de creatieve vermogens om het negatieve om te zetten, zodat het voelt alsof de Engelen dit voor jou manifesteren. Weet, jij bent dit zelf en je hart weet nu wat Goddelijke manifestatie is.

De kracht die in je stroomt is subtiel, maar uiteindelijk zeer aanwezig. Het zal vele gaan overspoelen en het doet de angst verdrijven. De angst welke zo heftig was neergezet in 2020, komt in 2021 aan het wankelen. Uiteindelijk valt dit angstvirus uit elkaar. Angst gaat immers niet samen met de heldere eerlijkheid van Aquarius. Een nieuwe kijk op het virus gaat zich nu ontwikkelen.

Een fris lentebriesje blaast zacht alle oude herinneringen weg. Zo ook de oude angsten en de vele ongemakken die ontstonden. Beweeg soepel mee in deze lentebries. Laat het je optillen en inzicht geven, zodat je uiteindelijk weer met beide benen op de grond terecht kan komen. Jouw illusie komt ten einde. De aarde roept en zij geeft haar kennis vrij, gezondheid wordt een dagelijks medicijn. Dit alles is nodig, want het nieuwe kondigt zich aan. Na de grote aanval op jullie psychische gesteldheid, komt er genezing. De angst heeft jullie op de hielen gezeten: 'Het positieve daarvan is dat vele oude angstpatronen opgeroepen werden en stevig zijn doorgrondt'. Hou moed, want de kering is in aantocht. Dit is de maan van genezing.

 

Dans op haar ritme van herstel

 

Ik groet het licht in je hart

Adonai

Ashtar


Arthura Hector
en.ashtar-rose.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.