Volle maan 27 februari en de aanhoudende Zon-activiteit ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Zaterdag om 9u19 is er Volle Maan, en veel kans dat je dit al hebt gemerkt in en rondom jou. Je kan licht ontvlambaar, snel geïrriteerd, emotioneel en gefrustreerd zijn, en de aanhoudende Zon-activiteit kan daar aan bijdragen, en kan je een onrustig zenuwstelsel geven, rare dromen, onderbroken slaap, en meer dan anders zin doen hebben in meer zout/zoet/vet, als onbewust middel om al het ontastbare, onzegbare en niet gerealiseerde toch enige ankering te geven.

Het mooie weer kan je nog meer dan anders zin geven om uit te breken, om je te bevrijden van al wat je op dit moment beknelt, en het besef dat dit (nog) niet kan, kan aardig wat onrust brengen.

Toch kan je ook in deze situatie voor jezelf een eilandje van Licht maken, door eerst en vooral jezelf te geven wat je nodig hebt (en dat is niét noodzakelijk dat waarnaar je verlangt vanuit je beperkte ego). Dat kan zijn verandering in voeding, meer food for the soul, ander bewegingspatroon, meditatie, meer aarding, meer zelfzorg, meer spelen, of wat dan ook jou meer balans en dus ook welzijn brengt, hier en nu op dit moment.

Veel mixed emotions dus alom, en voor jou de uitdaging om te midden van dit alles jouw oog van de storm te vinden, en je daar te laven aan de kalme sereniteit en liefde die diep in jou leeft, voor eeuwig en altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.