Volle maan 27 februari en de aanhoudende Zon-activiteit ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Zaterdag om 9u19 is er Volle Maan, en veel kans dat je dit al hebt gemerkt in en rondom jou. Je kan licht ontvlambaar, snel geïrriteerd, emotioneel en gefrustreerd zijn, en de aanhoudende Zon-activiteit kan daar aan bijdragen, en kan je een onrustig zenuwstelsel geven, rare dromen, onderbroken slaap, en meer dan anders zin doen hebben in meer zout/zoet/vet, als onbewust middel om al het ontastbare, onzegbare en niet gerealiseerde toch enige ankering te geven.

Het mooie weer kan je nog meer dan anders zin geven om uit te breken, om je te bevrijden van al wat je op dit moment beknelt, en het besef dat dit (nog) niet kan, kan aardig wat onrust brengen.

Toch kan je ook in deze situatie voor jezelf een eilandje van Licht maken, door eerst en vooral jezelf te geven wat je nodig hebt (en dat is niét noodzakelijk dat waarnaar je verlangt vanuit je beperkte ego). Dat kan zijn verandering in voeding, meer food for the soul, ander bewegingspatroon, meditatie, meer aarding, meer zelfzorg, meer spelen, of wat dan ook jou meer balans en dus ook welzijn brengt, hier en nu op dit moment.

Veel mixed emotions dus alom, en voor jou de uitdaging om te midden van dit alles jouw oog van de storm te vinden, en je daar te laven aan de kalme sereniteit en liefde die diep in jou leeft, voor eeuwig en altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.