Volle Maan 19 november 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Vandaag om 9u59 is er Volle Maan, samen met een Maansverduistering (hier niet zichtbaar) van maar liefst 3uur lang (de vorige keer dat dit zich voordeed was 600 jaar geleden).

Er is dus veel kans dat je ook de onrust voelt om je heen, en misschien in je zelf. Velen, misschien ook jij, hebben moeite met de steeds verhogende trilling/toenemende druk, om oude ladingen, ideeën, manieren om iets aan te pakken te gaan loslaten en te vervangen door nieuwe - wanneer je merkt dat ze je vast houden in oude spiralen - neerwaartse-. Dit is een tijd om te kiezen voor de spiraal naar boven, die je brengt bij lichtere, meer harmonieuze, meer vervullende en liefdevollere keuzes.

 Dit is een tijd om een gezonde mix te vinden tussen zacht en koesterend zijn naar jezelf toe, en tegelijkertijd ook daadkrachtig genoeg om dat 'lichtere' ook concreet te maken, hier en nu. 

Vandaag kan je dus jouw steentje bijdragen aan het 'verlichten' van deze maatschappij en deze wereld, door vastbesloten iets lichter te maken, in jezelf of in je leven.

Vandaag kan je jouw dag verlichten door jezelf even wat ademruimte te gunnen, humor toe te laten, muziek in je huis te brengen, je oude donkere gedachtensporen te veranderen in heldere positieve intenties en nieuwe overtuigingen.

Je kan jezelf verlichten door te zien waar jij je energie verliest en te kijken hoe je dat kan stoppen


Je kan contact opnemen met iemand die je graag ziet. Je kan iets goed doen voor iemand om je heen, of voor de wereld. Je kan even mediteren, en je daarmee bewust boven alle lagere versluieringen uit tillen - want in deze periode word je daar heel snel in meegesleurd, wanneer je even die hogere blik verliest. Je weet, dat waar jij op focust, dat geef je voeding, dat wordt sterker.

Dit is een goede dag om stil te staan bij jouw focus. En om die focus op te tillen, naar een hoger niveau, het niveau van liefde en mededogen, geduld, om dat te veranderen wat jij kan veranderen, en te aanvaarden wat je op dit moment (nog) niet kan veranderen.

 Dat is de rol die jij kan spelen in de wereld, dat is het verschil dat jij kan maken.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.