Volle maan 16 februari 2022 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

17:56 uur

 

De volle IJsmaan valt in de periode dat de natuur de eerste tekenen van leven geeft.

De eerste bolgewassen laten hun groen en kleur zien en de eerste lammetjes dartelen rond.

We zitten nog in het winterseizoen, de koudste periode van het jaar, maar de dagen worden merkbaar langer. De eerste winterhelft is achter de rug en zowel in de natuur als bij de mens groeit de behoefte om de aandacht langzaam wat meer op de buitenwereld te richten.

Herzie of vernieuw je voornemens


 Welke plannen zijn het waard om uit te werken?

 Welke doelen zijn  afgestorven of vragen om een nieuwe intentie?


Het is goed om stil te staan bij wat er in jou sluimert, bij wat wil ontwaken en uitgroeien, bij wat jouw hart echt wenst.

De volle maan helpt je om te voelen welke passie en vuurkracht gevoeld en geleefd wil worden!


Als je nog in jezelf gekeerd was, in wintermodus stond, dan helpt deze vuurmaan in Leeuw om je innerlijk vuur weer te doen opvlammen. Levenslust, vuurkracht en enthousiasme kunnen direct opkomen als je door iets wordt geraakt. Het kan ook je leeuwenhart wekken, waardoor je je gaat inzetten voor degenen die wat extra hulp nodig hebben.


Geef echter niet in een keer al je energie weg, want net zoals de tijd van het jaar nog winterse kou kan geven, kunnen plannen en enthousiasme ineens worden overvallen door tegenwerking of stagnatie.

 Neem de tijd om idealen te onderzoeken en er een zuiver zicht op te krijgen voor je je ergens instort.

Venus en Mars staan beide op 16 graden Steenbok en blijven tot en met 8 maart samenlopen – op die dag staan ze beide op 1 graad Waterman. Deze samenstand veroorzaakt hartstocht, scheppingskracht en maakt dat je gevoelens op een levendige manier uit.

Het bijzondere is dat 22 dagen lang de aandacht gaat naar de balans van het mannelijk en vrouwelijk principe


Actie en inkeer, intellect (grafiekjes, getallen) en gevoel (intuïtie en compassie), bewustzijn en onderbewuste, deze aspecten vragen om meer balans in onszelf en in de wereld. Hieronder valt ook de samenwerking tussen stof (lichaam) en de kracht van Spirit. We zijn die tweeledige wezens en de grote kracht die in ons schuilt gaat over samenwerken van de geest met de stof. Met intentie kun je moleculen in beweging brengen en energie veranderen.

Speel daarmee de komende 22 dagen, ervaar jouw innerlijke kracht en creatievermogen, breng jezelf in balans, heel wat geheeld wil worden!

Geloof in jezelf, stuur je intentie en weet dat alles mogelijk is.

 Waarop richt jij jouw energie?

Samen kunnen we van de wereld een mooiere, liefdevollere plek maken. Stuur liefde en saamhorigheid uit, leg een deken van liefde om de planeet heen. Hoe meer mensen dit doen, hoe krachtiger het effect.

De Maan en Alphard (in het sterrenbeeld Hydra) staan minder dan een graad van elkaar vandaan. Deze ster, het hart van de Waterslang, draagt een grote creatiekracht in zich, een ongetemde energie die aan de ene kant chaos of geweld kan veroorzaken, maar aan de andere kant doorzettingsvermogen geeft om ieder doel te behalen.

 Hoe beter je weet door welke passie je wordt geleid, hoe gerichter je je energie daarop (opeen constructieve manier) kunt richten.

Alphard tegenover de Zon in Waterman geeft boosheid over onrechtvaardigheid en kan het gevoel geven dat je slachtoffer bent van de oneerlijkheid van autoriteiten. Samen met de Maan geeft dit een periode waarin huis en land niet veilig voelen. Als je intensiteit zoekt, zul je die vinden. Als je je creatiekracht doelgericht inzet om je passie te leven of uit te dragen, dan is dit een perfecte start daarvoor.

 Wees je bewust van waarnaar je jouw intentie onder deze maan stuurt, want dat gaat bewegen en uitgroeien tot iets nieuws.

 

© Petra Stam

www.petrastam.comLichtwerkers gaven geboorte aan de beschaving van Atlantis, die werd gekenmerkt door hoogontwikkelde technologieën die gebaseerd waren op derde oog (paranormale) krachten in plaats van materialistische wetenschap.

 

Spiritueel gezien was de Atlantische samenleving doordrenkt met een hoog niveau van (kosmische) kennis, maar een laag niveau van op het hart gebaseerd bewustzijn. Bijgevolg ontbrak ons bewustzijn als lichtwerkerzielen, hoewel zeer bekwaam in het vormen van materie door de geest, aan compassie en begrip en werd gekenmerkt door een gevoel van superioriteit en minachting voor de fysieke realiteit en (het dierlijke en emitterende deel van) de menselijke natuur.

 

 Hoe beïnvloeden onze Atlantische wortels ons vandaag de dag?

 

Als zielen keken en beleefden we de ondergang van Atlantis. We reïncarneerden opnieuw in grote aantallen gedurende de tijd van de geboorte van het Christusbewustzijn. Daarna omarmden we ons in het hart gebaseerde bewustzijn en probeerden we dit licht uit te drukken in de wereld om ons heen. We werden erdoor afgewezen, belachelijk gemaakt en zelfs vermoord, en we ervoeren het tegenovergestelde van bevoorrecht en superieur: we werden verschoppelingen, gewonden en getraumatiseerde ‘strijders van het licht’.

 

 Jeshua zal spreken over hoe we vandaag de dag nog steeds worden beïnvloed door onze Atlantische wortels.

 

Hij zal wijzen op het feit dat het nog steeds belangrijk is om een gevoel van superioriteit los te laten en de aardse werkelijkheid echt te begrijpen en te eren. Hij zal ook wijzen op een positief aspect van onze Atlantische wortels, ons begrip van de spirituele oorsprong van de materiële realiteit en ons bewustzijn van de creatieve kracht van de geest. Hij zal uitleggen wat ons huidige doel is in de realiteit van vandaag en hoe we het beste gebruik kunnen maken van onze Atlantische wortels.

 

The Atlantean roots of lightworkers

 

 Zondag 20 februari om 20:00 uur

 Inleiding en meditatie door Gerrit Gielen

 Pamela Kribbe channelt Jeshua

 Engelstalig


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.