Voel, de wereld is veranderd... ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De wereld is in de ban van belangrijke verkiezingen. Met de uitkomst van die verkiezingen zou er heel veel kunnen veranderen.

Inmiddels is de wereld zelf veranderd. Wij zijn NU vanuit het Vissentijdperk het Watermantijdperk binnen gegleden. Je kan het voelen. De wereld is niet meer hetzelfde. Het transformatieproces gaat door. Niet alleen in ons als mens, maar ook in de wereld.

Het universele plan ontrolt zich verder. Wij hebben onszelf moeten ONT-dekken. Hebben intensief geleerd en ondervonden wie wij zelf zijn. Wij hebben opgemerkt dat wij mede-scheppers zijn. Dat wij heel goed onze eigen toekomst kunnen manifesteren. Dat de kracht in onszelf ligt.

Wij zijn een nieuw tijdperk binnen gegaan. Wij gaan NU voelen en weten dat wij de scheppers zijn. Dat wij het zelf zijn die het heft in handen moeten nemen. Dat wij onze eigen plannen voor de toekomst kunnen creëren. De “macht” ligt niet meer bij de ander, maar in onszelf. Daarom voel je ook veel verzet tegen al die opgelegde regels.

Die processen lopen niet voor niets parallel. Doordat je jezelf in het nauw gedrongen voelt, ga je naar je eigen kracht. Dat is precies de bedoeling van dit universele plan. Niet de ander, maar jijzelf voelt en “weet” waar je volgende stappen liggen.

Dit watermantijdperk is een tijdperk van welzijn. Niet alleen voor Moeder Aarde maar ook voor de mens. Deze periode is een periode waarin wij het welzijn van de aarde meewegen in het welzijn van onszelf.

Laat je eigen ideeën opborrelen. Deel ze met de ander. Voel dat je innerlijke vuur oplaait en dat je in je eigen kracht gaat staan. Het is niet zoals in de lagere dimensies van je “macht” opeisen. JIJ weet dat je in je eigen kracht staat. Dat je daardoor zelf de schepper van je eigen waarheden bent.

In deze hogere dimensies is het heel subtiel voelen waar staat er een deur voor mij open? Waar voert mijn pad mij heen? Waar ligt mijn hart Waar word ik blij van?

Je zal heel gemakkelijk gelijkgestemden vinden. Door die verbindingen worden krachten gebundeld. Worden creaties versterkt. Wij zijn het zelf die nu aan die nieuwe maatschappij gaan werken. Denk niet, dat kan niet. Het is je denken dat je beperkt.

In de hogere dimensies staan vele deuren niet in het slot. Het is aan jou te voelen en even te proberen of die deur je geen toegang kan geven tot……

Voel dat je dat het NU de tijd is om te komen met ideeën waar je al heel lang onbewust mee bezig was. De tijd is NU. Hou je denken in de gaten. Niemand belemmert jou die weg op te gaan. Dat is alleen je eigen denken dat daar belemmeringen aanbrengt.

De tijd is aan jou. Pak het met beide handen aan en ONTwikkel wat je al heel lang in je voelde kriebelen. De tijd is aan jou. De tijd is NU.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 Foto: Shannon Kemp 

11 - 11 Lichtactivatie Innerlijke Lichtkracht: Activeren van de levensstroom


Tijdens deze lichtactivatie van Lea van der Eem, wordt elk van de 7 chakra’s verder geopend. Licht, harmonie en zachte, maar krachtige stroming worden geactiveerd.

 

De mannelijke en vrouwelijke energieën worden in ieder chakra meer met elkaar in harmonie gebracht. Ook wordt de verbinding tussen de chakra’s uitgelijnd en opgehelderd, zodat de oorspronkelijke levensenergie vrijer gaat stromen.

❥ Als het in jou stroomt, gaat alles makkelijker en vloeiender…

We worden tijdens deze activatie ondersteund door begeleiders uit de Lichtwereld en de energie van deze 11 – 11 portaaldag. 4 enen en 2 elven: geleiders en poorten tussen de energie van ‘boven’ met de aarde.

Woensdag 11 – 11 – 2020 van 20:00 tot 21:00 uur

 

 Thuis op je eigen fijne plek

 Bijdrage € 17,50

 Door Lea van der Eem

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.