Voel de ondersteuning vanuit het licht ♥ Trudy Hekkert ♥ Lichtwerkers Nederland

We mogen zoveel hulp en ondersteuning ontvangen vanuit het licht. We worden ondersteund door de Engelen en onze gidsen.

Maar ik hoor ook geregeld zeggen; waarom moet ik zoveel mee maken en waar zijn ze dan om mij te helpen? Of mijn vrienden, mijn partner behandelen mij slecht, waarom zijn ze er niet voor mij?

Ik zie dan alleen maar opstandigheid.

Wij hebben allemaal een vrije wil, dus ook jij mag voor jezelf kiezen. De engelen en gidsen kunnen je niet dwingen, ze zullen zich nooit opdringen. Maar hoe vaak krijg jij een ingeving om bepaalde keuzes te maken en duw je het zelf weer weg? Dat zijn wel de steun en inzichten vanuit het licht, maar omdat je zo in je ego zit doe je er niks mee.

Sommige mensen hebben veel lichamelijke klachten.

Nee, dat is niet altijd makkelijk (dit weet ik ook uit ervaring). Maar hoe opstandiger je bent, des te meer pijn je voelt. Accepteer waar je in zit en doe de dingen die je nog kunt doen. Geniet op jou manier. Hierbij kun je de helpers vanuit het licht aanroepen en daarin wordt je zeker weten ondersteund.

We zitten allemaal wel eens in een machteloze situatie waar we even niet uit kunnen komen. Opstandigheid mag er zijn, dit is een menselijke reactie, maar blijf er niet in zitten.

Onze helpers kunnen onze lessen die wij te leren hebben niet van ons overnemen.

Onze ziel wil hier bepaalde ervaringen op doen. Dit is al afgesproken voordat we in ons lichaam gingen incarneren. Natuurlijk is de ene les zwaarder dan de ander en niet altijd even makkelijk, maar het is wel de bedoeling dat we zelf onze lessen gaan pakken.

Ze zijn er zeker weten voor ondersteuning en bescherming, je kunt de helpers altijd aanroepen. Maar het is niet de bedoeling dat wij in berusting of in de slachtofferrol gaan zitten. Op de bank blijven zitten en alleen maar met de vinger naar de ander wijzen, wat de ander wel niet verkeerd heeft gedaan. Of roepen: “jullie helpen me niet”. Wij zijn hier op aarde gekomen met een bepaalde opdracht.

We worden begeleid en beschermd als we in gevaar zijn.

Maar als jij alleen maar roekeloos gedrag gaat vertonen, bijvoorbeeld in het verkeer als een gekke door het verkeer raast, dan mag je niet verwachten dat jouw engel of gids je gaat behoeden om geen ongeluk te krijgen. Dit is je eigen vrije wil om het op deze manier te doen.

Wees dankbaar voor wat er wel is.

Onze ziel heeft gekozen om deze ervaringen op te doen. En misschien is het jouw les wel om te leren de ander te vergeven of jezelf te vergeven. Of om meer voor jezelf op te komen en je niet alleen maar door de ander naar beneden te laten halen. Meer je angsten los laten. Weet dat je ten alle tijden je gidsen en engelen kunt aanroepen, ze zijn er zeker voor ondersteuning en ook om jou extra ondersteuning te bieden in moeilijke situaties. Duw ze niet weg door in je ego te gaan zitten. Engelen en gidsen geven je adviezen, maar zullen zich nooit opdringen. Maar ze gaan jouw problemen niet oplossen, dat mag je zelf doen.

Trudy Hekkert
www.trudyhekkert.nl


Openen om te kunnen ontvangen

Pakket healings Nú € 44,-


❤ 
Gevoelige mensen zijn van nature gewend om vooral afgestemd te zijn op wat hun omgeving nodig heeft en dat te geven.


Als je je gaat ontwikkelen kom je tot het besef dat je teveel geeft of jezelf weggeeft en dat er een disbalans is tussen geven en ontvangen.

 

Je mag leren om meer te ontvangen om zo het evenwicht te herstellen en jezelf weer te vullen.

 

Weten dat het belangrijk is (voor jezelf èn voor je omgeving) dat jij meer gaat ontvangen, betekent niet dat je dit ook direct kan. Er liggen diepe patronen in ons opgeslagen die het ontvangen in de weg staan, meer dan jij je waarschijnlijk bewust bent.

❤ Wil jij je bewust worden van die oude patronen, om ze vervolgens te kunnen transformeren?

 

❤ Wil jij geopend worden om meer te kunnen ontvangen wat jou voedt en steunt in jouw groei en ontwikkeling, en waarvan jij gaat bloeien?

Wat houdt dit traject in?


❤ Zeven audio opnames

 

Elke audio opname heeft een eigen thema en is in energie afgestemd jou te openen om meer te kunnen ontvangen. De opnames duren 15-30 minuten en kan je op je eigen moment luisteren. 

De thema's van de opnames zijn:

 

Aanwezig in je lichaam.

 

Loslaten en opruimen oude energie, ruimte maken voor het nieuwe.

 

Stop met geven, start met zijn.

 

Liefde voor alles wat je voelt.

Verruimen bewustzijn, openstellen voor nieuwe mogelijkheden.

 

Vertrouwen op je onderscheidingsvermogen (om dat te ontvangen wat je echt wil).

 

Eigenwaarde en herinneren wie je bent.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbriefLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland