Voed jezelf met Waarheid, Licht, Liefde en Bewustzijn ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Steeds meer mensen komen bij een essentieel breekpunt in zichzelf aan. Velen zijn het spel van de duisternis en de bijkomende spanningen beu. Het verlangen naar rust en vrijheid is soms bijna ondraaglijk. De rek is eruit, de transformatieprocessen hebben enorm veel energie gekost. Het heeft ons veel gebracht, maar we zijn ook moe. Waar vinden we het Licht om het vertrouwen in een goede afloop vast te houden? Hoe kunnen we hier gezamenlijk constructief mee om gaan?

Eigenlijk willen we niets liever dan 'ons ding doen in het goddelijke Licht’. Kan dat wel, te midden van al die duisternis om ons heen? Jazeker kan dat! De sleutels hiervoor zijn bewustzijn en een vastberaden inkeer naar het weten van ons hart. Het besef dat deze prachtige planeet ons altijd zal dienen om onze ware Godskern terug te vinden kan al wat rust geven. 'Oh ja, dat is ook zo, juist dáárom ben ik hier gekomen!'. Om die licht uitstralende kern te vinden hoeft het duister niet weg, want het maakt deel uit van het hele concept van de ervaringsweg die we op Moeder Aarde kunnen bewandelen.

Er is geen planeet waar je sneller kunt groeien in bewustzijn dan die waar jouw voeten nu op rusten. Waar je je ook bevindt: jouw bewustzijnsgroei zal altijd gestimuleerd worden door dualiteit die regelmatig wrijving teweeg zal brengen. Dankzij aantrekkende en afstotende polen zul jij uiteindelijk in jouw vredige en liefhebbende harte-midden uitkomen. 

 

Het is aan jou om je met die innerlijke Lichtkern te verbinden die jou zal laten ontwaken


Terwijl je het Licht meer en meer belichaamt zul je de dualiteit gaan ontstijgen. Jouw chakra’s zullen op steeds hogere niveaus gaan vibreren, waardoor jouw energieveld steeds minder toegankelijk wordt voor lagere frequenties.

Het is menselijk dat je af en toe van jouw Lichtkern weg dwaalt. Onbewust komen er dan weer allerlei oude 3D gedachten terug, zoals 'Ik kan het niet, ik voel me hier niet thuis, het is hier niet veilig, ik heb niet genoeg, ik ben niet geliefd, ik moet mijn leven onder controle zien te houden, ik moet handelen, dit loopt weer verkeerd af' etc. Maar ook deze gedachten zullen je wakker maken en je weer doen uitreiken naar de Waarheid en Liefde van jouw goddelijke kern.

De potentie van de spirituele missie die we voor dit leven gekozen hebben zal steeds meer gewekt worden. Velen van ons voelen zich steeds krachtiger geroepen om het helen en ontwaken van anderen te ondersteunen. Dat is prachtig! Maar blijf op de eerste plaats altijd zorg dragen voor jouw eigen innerlijk wel-Zijn. Kies de juiste voeding voor jouw geest. Zorg liefdevol voor jouw eigen balans in ontvangen en geven, voor jouw eigen heling en rust.

Ontelbaar veel mensen zitten nog in andere stadia van bewustwording


Zij hebben de polaire krachten juist nodig om hun ego in stand te houden en binnen dat driedimensionale krachtenveld te kunnen groeien. Maar ze zullen in toenemende mate heen en weer geschud gaan worden. Hun verdichte harnas heeft de toegang naar de verbinding met hun goddelijke afkomst verder afgesloten. Van binnen is de leegte alleen maar groter geworden, en daardoor zijn ze zich nog meer naar buiten gaan richten. Hun voeding beperkt zich nu grotendeels tot de materie, tot tijdelijke roem en rijkdom, en tot wat alle technologische ontwikkelingen hen kunnen bieden. 

 

Maar het 3D krachtenspel begint zijn grote gevolgen prijs te geven


 Het heeft mensen bij hun Goddelijkheid vandaan verleid.

 Men is letterlijk geboeid door, en gevangen geraakt in het spel van vermeende meesters en slaven.

 Dit spel wordt nu tot op het bot uitgespeeld.

Tot en met de laatste zet zal men alles geven om de troefkaarten in eigen handen te houden. Dit scenario creëert illusionaire winnaars en verliezers, waarin het Licht nog verder in de verdrukking raakt. 

Wanneer we hier over oordelen stappen we zelf weer terug in een oud spel. Ieder oud spel was als een grote ontwaker die ons verleid, uitgedaagd en soms angst aangejaagd heeft. Door de van God losgekoppelde krachten hebben we alle vormen van menselijk lijden kunnen ervaren. We hebben ons ermee verbonden en er weer van losgemaakt. Nu dienen we de laatste eindjes echt los te koppelen en af te ronden.

Door te schouwen, er van te leren, tot onderscheid te komen van waar zich die hogere waarheid bevindt die ALLEEN MAAR LIEFDE KENT zal het oude zich los laten. Daarmee wordt ook een hoger Plan onthuld, dat ons altijd naar de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf zal willen terugleiden! 

 

Richt je blik zo vaak mogelijk naar de Goddelijke Aanwezigheid in jou 


Die grootse, wakkere Liefdeskracht is de sterkste van alle aanwezige krachten in het Universum! Zij leidt je altijd naar een hogere Waarheid, waar lagere frequenties op zullen afketsen. In het Licht van Goddelijke Aanwezigheid  zullen driedimensionale concepten terugkeren naar de afzenders. Door niets aan te nemen wat niet voedend voor jou is bekrachtig je iedere Goddelijke Aanwezigheid. Daarmee draag je bij aan het ontwaken van anderen, en roep je meer hulp uit hogere regionen aan. Wanneer we ons hart daar voor openen zullen we, in waardigheid en onsterfelijkheid, die innerlijke weg voortzetten waar altijd een zegen op rust.

Veel goeds, gezondheid en liefs gewenst,

Mieke & Vincent
www.miekevulink.nl


Een nieuwe actuele boodschap voor lichtwerkers op zondag 5 december 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Hechte zielsrelaties zoals die tussen partners kunnen bestaan, en soms ook tussen ouders en kinderen of tussen vrienden, geven een gevoel van warmte en geborgenheid.

Echter, er kan een soort versmelting van energieën plaatsvinden die ten koste gaat van de eigenheid van de betrokkenen. Je past je teveel aan, je voelt je eigen grenzen niet goed meer, je verliest jezelf in de relatie. Dit maakt de aanvankelijk liefdevolle en stimulerende relatie op den duur beperkend; je belemmert elkaars groei in plaats van die te bevorderen.

Maria Magdalena zal spreken over onze behoefte aan hechting en geborgenheid, de valkuilen van versmelting en zelfverlies, en de noodzaak contact te houden met onze eigenheid en onze grenzen. Ook wordt ingegaan op karmische relaties en verstrengelingen. Ze biedt handvatten aan om helder te krijgen hoe jij je opstelt in relaties, wanneer er zelfverlies optreedt en hoe je de diepste geborgenheid kunt vinden in het contact met jeZelf.

Channeling Zelfverlies en versmelting in relaties

❥ Zondag 5 december 2021, 20:00 uur
❥ Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen
❥ Bijdrage € 11,00


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.