Vlog

Davy's video voor het ''van 3D naar 5D'' Project van Robert Bridgeman, Janosh en Tijn Touber. In de maand juli wordt iedere dag om 08:00 uur een video gepost op de Facebookpagina Van 3D naar 5D, met een blik op de toekomst. Tune in en laat je inspireren om een nieuwe werkelijkheid mogelijk te maken. Alle video's kun je hier dagelijks bekijken.

Vaccinaties. De boekenverbranding van bol.com Dit is geen Anti Campagne. Dit is geen Pro Campagne. Dit is puur Pro Transparantie. Nieuwe papa's en mama's het is tijd om te claimen wat van jullie is en dat is het recht hebben op eerlijke informatie en wees vooral heel erg waakzaam als jouw overheid - iedereen die een andere mening heeft - probeert de nek om te draaien.

Seksualiteit is in onze samenleving op een bepaalde manier een beetje vreemd. Er is een soort gekheid die in onze geschiedenis op getikte manieren is gepoogd om te onderdrukken door kerken/ religies. Sterker nog: in deze tijd zien we overal zogenaamde kerkvaders of andere religieuze types die geen seks mogen hebben volgens hun papieren boek die zich vergrijpen aan kinderen.En dan alle vorige levens waarin je als non of als priester zoveel seksuele beloftes hebt gemaakt...

In deze video een beroemd stukje geschiedenis in een heel ander daglicht. Door de implementatie van duistere pedagogiek van een hele generatie Duitse kinderen die op deze manier hun eigen vrije wil werd afgenomen. Daardoor ontstond er een hele generatie mensen die volgzaam waren zonder vragen te stellen. Deze duistere pedagogiek hebben we op een bepaalde manier allemaal meegekregen. Ouders, met soms het mes op de keel van school om het kind vol te stoppen met amfetamine.

In deze video gaan we het hebben over het boycotten van het eigen geluk en het leren gebruiken van de navigatie van de ziel. In de kracht van stilte en in de overgave van het niet-weten ontstaat er respect voor de intuïtie die je altijd de weg wijst. Jij creëert hiermee de energetische template en je wordt ''geroepen'' middels je intuïtie naar jouw persoonlijke invulling van dat wat jij belangrijk vindt.

In deze vlog gaan we het hebben over de duisternis die jouw lichtwerk mogelijk maakt. Het gigantische frustratiepunt voor de wakker wordende lichtwerker. Het contrast dat jouw groei mogelijk maakt. Kun je waarnemen waar jij jezelf belemmert in je eigen spirituele groei? Ook onze vorige levens komen aan bod. Jouw innerlijke wijsheid die je hebt over je vorige levens is probleemloos te accepteren. Maar het accepteren dat je na je overlijden binnen een paar weken of maanden terugkeert naar...

In deze video surfen we langs de vele religies om te stranden bij spiritualiteit. Het weten dat je één bent met alles dat is. Jezelf vrijmaken van alle menselijke programmeringen die je hebt opgedaan tijdens je tijd op aarde? Door de eeuwen heen zijn er allerlei overheids-achtige, geestelijke instanties geweest met gratis geld verkregen uit onderdrukking en met het gebruik maken van sprookjes. Hoe ga ik om met explosieve emoties? Wat heeft dit alles met ons innerlijk kind te maken?

Samen met Davy duiken we dieper in ons gevoel. Wat hebben gevoelens te maken met wie jij bent? Waar komt dat gevoel eigenlijk vandaan? Wat heeft je ziel ermee te maken? Het één zijn met alles, wat voor ons hoofd haast niet te bevatten is heeft een mening over de gedachtes die je kiest te denken.

Wie ben je als je niet mediteert? Ben je liefdevol? Ben je compassievol? Davy spreekt over deze tijd van awakening, de reis van het wakker worden en hoe dat samen kan gaan met depressie, de innerlijke druk die je van binnen voelt die in de uiterste gevallen zelfs tot zelfdoding kan leiden. Hoe kan jij je verantwoordelijkheid nemen over hoe jij je voelt? Het loskomen van het ''ik voel mij door jou-complex'' op weg naar een fijnere relatie met jezelf en met de mensen om je heen.


 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland