Vertel een ander verhaal ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Je zult een gedachte moeten vinden die je OPLUCHTING geeft voordat de dingen rondom jou kunnen veranderen.

Je zult een ander verhaal moeten vertellen. Je moet het verhaal vertellen zoals je wilt dat het is, voordat je levensverhaal kan veranderen.

Al wat je leeft, al wat jij of een ander meemaakt, komt als reactie op het verhaal dat verteld wordt. Punt! Dat is alles!

Het verhaal dat verteld wordt, de manier van denken, hoe je je voelt, je stemming en je instelling.

Jij bent je eigen aantrekkingspunt!

 

En als je wilt dat er iets verandert in het verhaal en de manier waarop het zich manifesteert, vertel het verhaal dan op zo’n manier dat je EMOTIE verandert als je het vertelt.

En dat betekent dat je de reacties van anderen buiten beschouwing moet laten en alleen kijkt naar de reactie die je krijgt vanuit je verbinding met Wie-Je-Bent.

We weten dat het vermakelijk kan zijn om over dingen te praten die een reactie uitlokken bij anderen. Soms wil je dat ze meeleven. Soms wil je begrip. Soms wil je gewoon dat ze op dezelfde golflengte zitten als jij zodat ze begrijpen wat jij begrijpt. Maar je moet wat anderen denken buiten beschouwing laten en alleen belangrijk vinden wat jij denkt, wat de vibratie is die je uitzendt en de vibratie van je Innerlijke Bron.

We willen dat je het verhaal hoort wat je Innerlijke Bron vertelt. Je Innerlijke Bron vertelt het verhaal dat je onbeschrijfelijk waardig bent. En als jij zegt dat de dingen niet goed gaan dan botsen de verhalen.

Bron-Energie zegt dat alles in orde is met jou. En jij zegt, “Dat is niet waar!” Bron-Energie zegt dat alles goed gaat voor je. En jij zegt, “In wat voor wereld leef jij?”

 

Alles is in orde. Alles is in orde. Welzijn overheerst!

 

“Nou, maar niet waar ik ben.”

Overal is overvloed en het stroomt naar je toe. Er is enorme overvloed die door jou werd opgeroepen en vastgehouden wordt door je Innerlijke Bron die erop toeziet. Je hebt een Vibrationele Voorraad met enorme financiële overvloed.

En jij zegt “Waar is dan mijn spul?”

 

En we zeggen: luster eens naar het verhaal wat je vertelt..


Begin het verhaal te vertellen van, “Ik ben van nature overvloedig en Welzijn komt steeds naar me toe. En ik word vaak begrepen door de mensen waar ik mee omga, en ik hou van het leven wat ik heb. Het is fijn om te expanderen en te groeien. Ik hou van het contrast van mijn omgeving wat me helpt om steeds weer te bepalen welke nieuwe dingen ik wil.

En vaak, in feite, gewoonlijk, ben ik geen vibrationele match met alles wat ik wil, maar ik kan het verschil voelen en ik weet hoe ik de richting in moet leunen van wat ik wil. En mijn leven wordt steeds beter en beter. Ik ben omgeven door mensen zoals ik, die leren over het leven. En het is echt leuk om in dit fysieke lichaam te zijn en te expanderen. Ik krijg een idee van Wie Ik Ben. En vaak, als ik even niet oplet, kan ik voelen dat mijn Innerlijke Bron me gewoon omarmt met Niet-fysieke armen, helemaal om me heen en door me heen. Ik krijg die zogenaamde Niet-fysieke knuffel van binnenuit. Soms kan ik het Welzijn van mijn Wezen gewoon voelen.

Soms krijg ik een glimp van wat er in mijn Vibrationele Voorraad zit. En ik geniet van hoe mijn leven zich begint te ontvouwen. Ik merk dat de mensen om me heen ook steeds meer van hun leven genieten. En ik voel een vrijheid als ik afstand neem van wat ze denken, of van wat ze van me willen. Ik doe het zo goed in mijn leven. Ik begin te beseffen met welke reden ik in dit leven kwam.”

 

Met andere woorden: als je het verhaal begint te oefenen wat resoneert met wie je werkelijk bent, dan begin je die vibratie aan te bieden


En zie je, je kunt geen vibrationele match worden met Wie Je Werkelijk Bent en wat er in je Vibrationele Voorraad zit zonder dat de dingen die daar een match mee zijn zich beginnen te verwerkelijken.

En als je de vibratie van overvloed begint te VOELEN, dan moet overvloed wel naar je toe komen, net zoals water stroomafwaarts gaat, zal overvloed naar iemand toestromen die vibrationeel in lijn is met overvloed.

 

Maar als jij dingen zegt zoals: ''Ik moet zo hard werken voor alles'' dan moet je ook zo hard werken voor alles!


Als je begint te zeggen, “De dingen komen steeds gemakkelijker en ik begin te begrijpen hoe het Universum stroomt. Ik begin de vibrationele wereld te begrijpen, en ik begin mijn tijd beter te gebruiken door de dingen meer voor te bereiden. Ik word meer een mentaal Wezen. Ik reageer niet meer zo vaak. Ik bereid mezelf meer voor.

Ik ben gevoelig voor de Energie. Als ik sterke negatieve emotie voel en de dingen me soms de verkeerde kant op brengen, dan is dat een goed iets, want dat betekent dat er iets niet in lijn is met wat ik wil. Ik word intuïtiever bij mensen. Ik voel of we op dezelfde lijn zitten en wanneer niet. Ik voel het als het goed is om met hen om te gaan en wanneer niet. Ik word intuïtiever – mijn zintuigen werken vooruit in mijn voordeel. Ik kan steeds beter de weg voorbereiden.”

Vertel dát verhaal

 

❥ Vertel het verhaal van hoe goed de dingen gaan.

“Mensen vinden me leuk. Alles is goed met me, waar ik ook ga. Goede ideeën blijven stromen. Ik heb steeds een leuke tijd. Ik heb plezier, waar ik ook ben. Er is steeds een samenwerking om mij heen. Ik krijg steeds nieuwe ideeën. Ik krijg maar niet genoeg van dit fysieke leven. Ik hou van de variatie aan mensen. Ik kan de diversiteit aan talenten zien die de mensen om me heen hebben en ik besef wat een geweldig team hier samenwerkt.

Ik waardeer de mensen van deze planeet steeds meer. Ik hou van onze coöperatieve aard. Ik hou ervan dat we allen onze vibrationele stem uitzenden. Ik vind het fijn te weten dat er geen onrecht bestaat. Ik vind het fijn te weten dat iedereen precies krijgt wat hij vibrationeel uitzendt. Ik vind het fijn te weten dat ik niemand anders verantwoordelijk hoef te houden voor hoe mijn leven zich ontvouwt. Ik vind het fijn om in deze waarderende modus te komen want hoe beter het gaat, hoe beter het gaat, hoe beter het gaat.

Ik ben enthousiast over dit leven. Ik wil dat iedereen net zoveel plezier heeft in dit leven als ik. Ik maak me niet druk om anderen die geen plezier hebben want ik ken de mogelijkheden die er zijn voor ieder van hen. Ik vind het fijn om het duidelijke voorbeeld te zijn wat ik ben. Ik hou ervan om mijn vibratie bewust aan te bieden en dan te zien hoe alle Universele factoren de dingen opstellen. Ik hou ervan hoe omstandigheden en gebeurtenissen in lijn komen om mij vóór de manifestatie al bewijs te geven van hoe ik het vibrationeel doe. Ik vind het fijn te weten dat het er niet toe doet wat er nu allemaal gebeurt, want ik kan steeds een nieuw verhaal vertellen.

Ik vind het fijn te weten dat het niet eens uitmaakt hoe goed mijn verhaal nu is. Het zit misschien niet eens in de buurt van het allerbeste verhaal wat ik vertellen kan, maar ik vind het fijn te weten dat ik steeds een beter verhaal kan blijven vertellen. En ik vind het fijn te weten dat het coöperatieve Universum mijn betere verhalen zal blijven matchen. Ik vind het fijn te weten dat ik de optie heb om te focussen en dat ik het centrum ben van mijn Universum. Ik vind het fijn te weten dat dit een vibrationeel Universum is en dat de Wet van Aantrekking uiterst consistent is en me nooit iets zal brengen wat geen vibrationele match is. Ik vind het fijn te weten dat alles wat ik krijg er is, door wat ik chronisch gezegd heb.

Ik vind het fijn te weten dat ik het verhaal aan kan passen. Ik kan steeds een ander verhaal vertellen. En ik hou van het coöperatieve Universum wat mij telkens bewijs zal leveren dat ik mijn verhaal veranderd heb. Ik vind het fijn te weten dat ik het nooit fout kan doen en nooit klaar zal zijn en dat, waar ik ook mag staan, er altijd nieuwe informatie zal komen. Ik hou van alle mensen om me heen die hetzelfde spel spelen als wat ik speel. Ik vind het fijn te weten dat ze niets voor mij bepalen - ze hebben geen controle over mij – en dat ik niets voor hen bepaal en ik geen controle heb over hen.

Ik vind het fijn te weten dat we hier allemaal zijn als vibrationele entiteiten. We zijn hier allemaal als het verlengde van Bron-Energie, en we zijn hier allemaal veel meer in harmonie met elkaar dan niet in harmonie met elkaar. Ik vind het fijn te weten dat ieder deeltje van het Universum dat heeft - wat wel gewenst is en wat niet gewenst is. Ik vind het fijn te weten dat iedere persoon waar ik mee omga dingen heeft die ik leuk vind en dingen die ik niet leuk vind, en dat het aan mij is om me te concentreren op de dingen die ik meer wil zien in mijn leven.

En ik vind het fijn te weten hoe coöperatief veel mensen zullen zijn. Ik vind het fijn te weten dat ik zelfs uit de meest ingetunede, afgestemde persoon iets kan krijgen wat niet zo ingetuned en afgestemd is...... want ik ben een machtig Creator. Ik krijg van iedereen dat te zien waar ik op gefocust ben. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen ervaring!

 

Ik krijg alle eer voor alles wat er met mij gebeurt

 

Ik hou van de stabiliteit van deze tijd-ruimte-realiteit, maar ik hou zelfs nog meer van de stabiliteit van de Eeuwige natuur die Ik Ben. Ik hou van mijn expansie. Ik hou van waar ik ben. Ik hou van waar ik naartoe ga. Ik hou van waar ik ben geweest.”

DAT is het verhaal wat je vertellen wilt.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.