Verslag van mijn bevindingen aangaande de corona pandemie ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ Speciale dank aan iedereen (alle wetenschappers, artsen, journalisten, spiritueel leraren, inspirators, onderzoekers, complotdenkers, politici en andere specialisten van over de hele wereld) die hebben meegeholpen met het tot stand brengen van dit artikel.

Dagelijks sta ik in contact met wetenschappers, artsen, journalisten, spiritueel leraren, inspirators, onderzoekers, complotdenkers, politici en andere specialisten van over de hele wereld om alle kanten van de huidige crisis te blijven volgen.

Dit deed ik voor de crisis al, het is alleen geïntensiveerd door alle gebeurtenissen van de laatste tijd. Ik kijk alle video's, films en berichten die rondgaan om een totaalbeeld te krijgen van de situatie.

Ik ben daarbij genuanceerd en kies geen partij. De reguliere waarheid, de spirituele waarheid, de wetenschappelijke waarheid en de complotwaarheid hou ik allemaal in de gaten omdat de werkelijkheid ergens in het midden ligt volgens mij.

Ik geloof erin dat een brug tussen deze waarheden van essentieel belang is voor ons allemaal.

Graag deel ik mijn bevindingen so far met je. Let wel, ik geef zo min mogelijk mijn persoonlijke mening en probeer ook niets als waarheid te stellen.

Ik respecteer alle waarheden en wil je juist graag laten zien welke verschillende werkelijkheden er zijn momenteel.

Daar gaan we:

 

Reguliere waarheden

 

De crisis rond het Corona virus lijkt voorlopig nog niet voorbij. In China wordt verbetering gemeld, in Italië bijvoorbeeld nog niet. Nederlanders nemen wellicht risico door massaal naar buiten blijven te gaan. Terwijl in andere landen "lock downs" zijn die serieus worden afgedwongen. Bijvoorbeeld in Spanje zijn boetes van meer dan €600,- gerapporteerd en werden mensen van de straat geslagen door politie.

Hier in Frankrijk mogen we alleen de straat op met een speciaal formulier. Op straffe van € 135,- boete. Je mag boodschappen doen, maar maximaal met 20 personen tegelijk de supermarkt in. Mens staat in de rij voor de supermarkt met inachtneming van 2 meter afstand. We mogen niet de straat op en zelfs wandelen in natuurgebieden is verboden. President Macron riep de oorlog tegen het Coronavirus uit.

Bronnen vertellen: Het Corona virus is agressiever dan normale griep. Al sterven er vele malen meer mensen door de jaarlijkse griepepidemieën. In vergelijking met bijvoorbeeld SARS is het milder. Een sterfcijfer van 4.5% bij Corona versus een sterfcijfer van 35% bij SARS. Deze bronnen vragen zich af wat er gebeurd was als de Chinese overheid Corona niet zo uitgelicht had. Hadden we het dit jaar dan over een hele heftige griepepidemie gehad? We zullen het nooit weten.

Gaat het nog lang duren? Vragen we ons allemaal af.

Koning Willem Alexander liet in zijn bericht aan het volk twee keer doorschemeren dat een lange duur tot de reële mogelijkheden behoort. Of dat betekent dat hij iets weet wat wij niet weten weet ik niet. Maar hij zegt niets voor niets lijkt me zo.

Op verschillende plaatsen op de wereld worden mogelijke antistoffen ontdekt. Ondanks beriep een klein bedrijf uit Zeewolde zich erop een malaria medicijn te hebben dat patentvrij en goedkoop is en Corona bestrijdt. Ze hadden minister Bruins van volksgezondheid geïnformeerd, maar deze had nog niet gereageerd. Begrijpelijk na zijn ineenzakken tijdens een langdurig Kamerdebat. We gaan zien hoe lang het duurt voor een betrouwbaar medicijn is ontdekt.

Volgens een IC arts waarvan ik vandaag hoorde is het voor de ziekenhuizen in Nederland haast niet te doen om de stroom zieken én de reguliere stromen goed te managen. Dit soort berichten komen van zorgmedewerkers uit heel de wereld. Artsen roepen op het virus niet licht te nemen en binnenshuis te blijven. Een huisarts liet me weten te verwachten dat het nog wel 6 maanden kan duren.

Over de oorzaak van de pandemie wordt nog niet teveel gespeculeerd. Jort Kelder probeerde aan tafel bij Jinek aandacht te vragen voor de verspreiding van het virus door vleesconsumptie in Wuhan. Een zoveelste geval van een pandemie die veroorzaakt wordt door vlees. Zijn poging werd weggewoven door de presentatrice en de andere tafelgasten.

 

Complot waarheden

 

In Denemarken is een wet doorgevoerd die verplichte vaccinatie mogelijk maakt. Verwachting is dat dat in heel Europa gaat gebeuren. Complotdenkers verwachten dat die vaccinaties gebruikt gaan worden voor het inspuiten van nanochips waarmee mensen nog beter gevolgd en gecontroleerd kunnen worden. Ook zou dit virus moeten leiden tot de afschaffing van cash geld en vergaande controlemaatregelen door overheden.

Er zijn ondertussen enkele tienduizenden Amerikaanse militairen in Europa geland. Ze zeggen voor een oefening, maar de timing is bijzonder. Complotdenkers verwachten dat er iets anders gaande is en het virus als afleiding wordt gebruikt. De militaire landingen zijn overigens gewoon in de media te volgen.

Het is voor een aantal bronnen opvallend dat het virus vanuit China uitgerekend naar Iran uitwaaierde. Een van Amerika's grote vijanden.

Dan is er het fenomeen Q.

Q is een anonieme groep mensen, naar verluid uit in de buurt van president Trump die steeds beetjes bijzondere informatie loslaten de wereld in, de zogenaamde Q-drops.

Q voorspeld in deze drops gebeurtenissen (vaak accuraat), legt situaties bloot en wijst op bepaalde strategieën die door Trumps regering uitgevoerd worden.

Deze informatie wordt opgepakt door hackers en onderzoekers die zichzelf Q-Anons noemen en de infosporen opvolgen. De Anons zeggen dat Trump bezig is met het oprollen van de machtige Illuminatie in de wereld.

De Illuminatie is de Elite die de mensheid onderdrukt en steeds verder wil onderdrukken voor hun eigen agenda. Eén van deze agenda's heet Agenda 21 en wordt genoemd als een complot om de wereldbevolking terug te dringen naar 500.000.000 mensen.

JFK noemde deze Elite al en zei deze te willen oprollen vlak voor hij vermoord werd. De Q-Anons zeggen dat Trump het werk van Kennedy wil afmaken en dat 2020 het jaar is waarin dat gebeuren gaat. We gaan het zien.

Dan is er nog de kwestie van het ontstaan van deze pandemie. Het verhaal van een vleermuis die plotseling opduikt en vlees besmet op een vleesmarkt in Wuhan is onwaarschijnlijk volgens de meeste bronnen.

Wuhan is een stad waar veel wetenschappelijke laboratoria actief zijn. Een per ongeluk ontsnapt of bewust vrijgelaten virus behoort tot de mogelijkheden. Er is alleen geen bewijs voor en geen duidelijkheid over de mogelijke agenda's.

Is de Corona uitbraak voorspeld voor hij begon?

Complotkoning David Icke zegt documenten van de Rockefeller Foundation te hebben gezien waarin deze crisis al uitgestippeld staat. Jensen wijst in zijn onlineshow op Event 201. Een bijeenkomst 6 weken voor de eerste uitbraak waarin verschillende partijen de uitbraak van een Coronavirus in scène zetten. Dit is op YouTube allemaal te vinden.

Dan is er nog de link met 5G. Complotdenkers wijzen erop dat de wereldwijde ontbossing van de laatste tijd wel eens voor het 5G netwerk gedaan zou kunnen zijn. 5G kan gebruikt worden voor crowd control. En dat nu een pandemie als deze plaatsvindt verbinden ze met gerichte 5G acties. Beschouwen ze als een soort 5G experiment.

Spirituele waarheden

 

Volgens spiritueel leraren en oude profetieën is deze crisis een voorbode van het Nieuwe menselijk bewustzijn. Het zal volgens deze bronnen eerst nog erger worden, alvorens het beter wordt.

De Matrix waarin we leven wordt op dit moment overspoeld met angst. Deze angst is voor iedereen voelbaar. Met name (hoog)gevoelige mensen hebben last van deze angst. Gelukkig is er een constante stroom van online meditaties en andere methodieken en technieken die kunnen helpen bij het transformeren van die angst in liefde.

Voor Lichtwerkers is het belangrijkste in deze tijd zelf hun angst te managen, te doorvoelen en te transformeren in liefde, alsmede een baken van licht en liefde te zijn voor anderen.

Het corona virus zou je volgens spirituele bronnen kunnen zien als een hele heftige en agressieve griep van de mensheid. "Normale" griep is een zuiveringsmechanisme van het lichaam van een individu. De Corona epidemie wordt gezien als een zuivering van het menselijk bewustzijn die nodig is voor de volgende stap in de shift naar het nieuwe tijdperk Aquarius.

Een huisarts liet me weten dat het haar opvalt dat Corona vooral oudere mannen treft. Ze vroeg zich hardop af of dit symbolisch was voor het aflopen van het oude dominant mannelijke bewustzijn in de transitie naar het nieuwe meer vrouwelijke bewustzijn.

Volgens indianen is Corona een beweging van Moeder aarde die de mensheid al vele waarschuwingen heeft gegeven de afgelopen decennia. Dit virus laat zien hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is én hoe goed het Moeder aarde en de natuur gaat als de mensheid minder actief is. Het geeft de mensheid een time-out om te reflecteren en te helen.

Bronnen die zich bezig houden met Galactische ontwikkelingen melden dat er in ons Universum talloze grote gebeurtenissen plaatsvinden die zich ook op Aarde uitspelen. Verschillende buitenaardse rassen houden zich intensief bezig met de gebeurtenissen op deze planeet.

En dan was er nog de voorspelling van Sylvia Browne (niet Dean Koontz) in haar boek End of days. De voorspelling komt erop neer dat ze jaren geleden al omschreef dat rond 2020 een virus als deze de kop op zou steken. Positief is dat ze ook omschrijft dat het even snel zou verdwijnen als dat het gekomen was. Onderzoek laat zien dat Sylvia niet de beste reputatie had en er soms goed naast zat met haar voorspellingen. Laten we hopen dat ze het in deze juist heeft.

Hoe dan ook laat dit virus de verbondenheid van alles en iedereen op de planeet heel duidelijk zien. Ook de kwetsbaarheid van onze moderne samenleving wordt steeds duidelijker. We worden als collectief iets nederiger en bescheidener. In situaties als deze komt het beste in mensen naar boven. Als het nog langer duurt zal dat ook een positieve uitwerking hebben op de mensheid.

Positieve waarheden

 

Er zijn hele mooie kanten aan de Corona crisis.

Wat prachtig om te zien hoe mensen zich in deze tijd met elkaar verbinden. De wereld lijkt ineens heel klein geworden.

Talloze online meditatiegroepen, online lichtwerkerscollectieven en zelfs online grote dansfeesten worden georganiseerd. Mensen zorgen weer voor elkaar, halen boodschappen voor buren en bekommeren zich om ouderen.

Vervuiling neemt af. De lucht in en rond grote steden laten steeds minder smog zien en het lijkt erop dat deze pauze de natuur goed doet.

Steeds meer bedrijven ontdekken nu al dat thuiswerken en afstandvergaderen veel meer binnen de mogelijkheden ligt dan gedacht. Er zij. Nauwelijks files en bedrijven innoveren razendsnel met online mogelijkheden.

Opinie & adviezen

 

Al met al concludeer ik voor mezelf op basis van alle bronnen dat deze crisis voorlopig nog niet voorbij is.

Mijn advies is dan ook: Voorbereiden. Zorg dat je een lange crisisperiode kunt overbruggen. Als mens en als werknemer, bestuurder, of ondernemer. Anticipeer nu al op een mogelijke lange periode.

Ik wil hier niet mee oproepen tot massaal wc- papier inslaan en hamsteren, maar jezelf weloverwogen bevoorraden en vooruitdenken zijn geen overbodige luxe. Als het allemaal toch meevalt kun je altijd nog terugschakelen naar hoe het was.

❥ Vraag jezelf af wat echt belangrijk voor je is en richt je leven zoveel mogelijk daarnaar in.

Hoe dan ook zal de wereld nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Wat de effecten van deze crisis, positief en negatief, op lange termijn zijn kunnen we nu nog niet overzien.

Wel geloof ik in een goede afloop. Als je me kent weet je dat het Nieuwe bewustzijn, de Terra Nova voor mij een belangrijk gegeven is.

Tien jaar geleden las ik profetieën die vertellen dat een evenement als dit zou kunnen gebeuren. En nu is het zover. Het zal wellicht nog wat erger worden, nu of verder in de toekomst. Maar het is het begin van iets heel moois.

Het is voor mij en velen met mij een uitzonderlijk boeiende tijd. Wat gebeurt er veel. Ik betreur daarbij de zieken, de overledenen en hun nabestaanden en wil niets bagatelliseren.

Ik blijf onderzoeken en delen wat mijn bevindingen zijn. Doe ermee wat je wilt en neem niets aan van wat ik schrijf.

Het is mijn kijk op de gebeurtenissen, onderzoek wat voor jou waar is. 

Ik deel vanuit een oprecht verlangen om te delen.

In liefde,

❥ Robert Bridgeman
www.bridgeman.nl

Nb: dit is het werk van de afgelopen twee weken dat ik gedaan heb om de situatie zoveel mogelijk in kaart te brengen voor iedereen. Voel je vrij het overal te delen zodat zoveel mogelijk mensen bovenstaande helderheid tot zich kunnen nemen.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.