Vermoeiende maar hoopvolle tijden: neem voldoende rust ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Onophoudelijk komen er grote golven van lage trillingen vrij uit collectieve velden. Deze trillingen zijn als dissonanten. Ze wringen zich naar binnen en werken op ons zenuwstelsel in. Onbewust veroorzaken ze spanningen die verbonden zijn met angst en wantrouwen.

Noch corona, noch de lockdown, noch alle bijkomende restricties zijn de veroorzakers van deze trillingen.

Hoe heftig en ingrijpend ook; ze zijn eye-openers, ultieme wake-up-calls om ons te laten zoeken naar nieuwe, vijfdimensionale mogelijkheden die we alleen in onszelf zullen vinden.

Ze nodigen ons uit om op te houden met het oude te herhalen, en om een innerlijke stilte op te zoeken waarin we vervullende en betekenisvolle invullingen van ons leven op Aarde zullen gaan ontdekken.


Moeder Aarde is zich aan het opschonen en doet een appél op de goddelijke vrouwelijke en mannelijke aanwezigheid in ons:

 

"Word wakker! Zie hoe angst, hebzucht en macht naar vernietiging hebben geleid. Erken dat je de Bron in jezelf, met diens liefde, bewustzijn, verbindingen en waarheid nodig hebt om een vervullend en vreugdevol vervolg van jouw leven helder te krijgen. Alleen jouw innerlijke Bron zal jou de juiste trillingsfrequenties geven die je als medeschepper van de Nieuwe Aarde nodig hebt!"

Ieder mens die nu op Aarde is geeft een eigen interpretatie aan wat er gaande is. Iedereen zal vanuit een ander perspectief inkleuren wat waarheid is en wat ons door deze moeilijke tijden heen kan leiden. Men reageert op een eigen manier op alle lagere trillingen die vrijkomen; de persoonlijke reacties komen voort uit wat voltooiing van ieders zielenplan nog in de weg zit. Ook jouw reacties komen voort uit innerlijke ballast waaraan nog oude pijn of angst kleeft.


Wanneer je eenmaal doorziet dat iedereen, die nu in jouw leven aanwezig is, last heeft van zijn of haar eigen ballast, en jou spiegels voorhoudt die dienstbaar zijn aan jouw bewustzijnsontwikkeling en aan die van anderen, dan valt er niets meer te oordelen of naar buiten te wijzen...

Tegelijkertijd komt er van alles naar ons toe om ons door deze tijden heen te helpen. Sommige 'oplossingen' helpen ons echter van de wal in de sloot. Met name 'goedbedoelde reddingen' die voortborduren op angst zijn weer herhalingen van patronen die de lagere trillingsvelden zullen blijven voeden. Onderscheidingsvermogen zal steeds belangrijker worden. Wie of wat brengt die lagere trillingsvelden weer binnen in jouw leven? Waar ben jij zelf nog vatbaar voor oude angsten? Wat kan er nog voor zorgen dat jij jouw eigen intuïtie, vertrouwen en innerlijk weten in de steek laat?

De transformerende Lichtdragers onder ons worden steeds gevoeliger en vatbaarder voor hogere frequentievelden.

Enerzijds willen de nieuwe, goddelijke coderingen dieper het lijf indalen. Zij zullen in veel Lichtdragers een urgentie voelbaar maken van de volledige bereidheid tot overgave aan die hogere trillingen. Volledig bereidheid en toewijding zijn nodig om de goddelijke geest op Aarde terug te brengen. Diezelfde geestkracht zal ook ons dagelijkse leven gaan bezielen; de daaraan gekoppelde zielsfrequenties willen belichaamd, geaard en geleefd worden.

De verbindingen met 'boven' zullen steeds verder open gaan, de sluiers tussen de schijnbaar gescheiden werelden zullen steeds dunner worden. Ook hier dient men met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te gaan handelen; deze verbindingen mogen alleen vanuit zuivere, hogere belangen gebruikt gaan worden.

In feite is ieder mens een lichtdrager.

Maar velen zijn zich daar nog niet bewust van, of het is voor hun huidige leven op dit moment nog niet van belang. Slechts diegenen die er innerlijk al voldoende draagkracht en bewustzijn voor ontwikkeld hebben zijn er al actief mee bezig om hun taak als 'helper' of 'hoeder' op korte termijn op zich te kunnen nemen. Dit kan alleen vanuit een uitgezuiverde persoonlijkheid.

Ontwakende Lichtdragers hebben allemaal verschillende taken in deze overgangsperiode op Aarde. Sommigen zullen stil en bijna onzichtbaar aanwezig zijn; anderen zullen de schijnwerpers opzoeken, voorop gaan lopen en dat omver gooien wat het nieuwe verhindert om door de geest bezielde vormen aan te nemen. Maar iedereen heeft een even waardevolle rol gedurende het grote Ontwaken van de mensheid op Aarde.


Van alle kanten worden we aangeraakt, door elkaar gehusseld en innerlijk aan het werk gezet.

We ontvangen impulsen uit allerlei velden die niet altijd matchen met onze eigen trilling van dat moment. Het is waar dat velen van ons aan het 'uitklimmen' zijn, uit de oude velden van dualiteit en onwetendheid, van onderdrukking en van het toestaan van autoriteiten die onze eigen zeggingskracht over ons eigen leven het zwijgen opgelegd hebben En het is waar dat we aan het 'opklimmen' zijn, naar hogere treden van bewustzijn, en naar dimensies waar we nog veel verfijndere intelligenties en vormen zullen gaan ontdekken. Maar voordat we überhaupt weer een trede kunnen stijgen zullen we eerst gaan ervaren wat ons nog omlaag blijft trekken. Dat kan in Liefde ontvangen en verwerkt worden.


Het is ook waar dit bij tijd en wijlen heel vermoeiend is.

Het is niet gek dat jij, vanuit je ego, soms de moed verliest en wanhopig wordt! Meer dan ooit worden we tot zelfreflectie uitgenodigd. Sterker dan ooit worden we op onszelf teruggeworpen, om binnen in onszelf het Licht te ontdekken dat ons ook nu weer zal leiden naar waar we vanuit onze ziel zò naar verlangen. Vanuit hogere dimensies wordt er meegekeken naar wat er hier op Aarde gebeurt. Als we er echt voor open staan reiken zij ons een routebeschrijving aan vanuit sterfelijkheid naar onsterfelijkheid.

Zie dit allemaal maar eens in één leven te doen! En ja, lieve lezer: Je DOET het al. In één leven verwerk je wat er gedurende vele levens op de planken van jouw onderbewustzijn heeft liggen te rijpen! In één leven leer je terug te kijken naar jouw leven vóór de grote verandering, leer je oordeelloos te schouwen naar jezelf en anderen, en leer je hoe onvoorwaardelijke liefde en bewustzijn alles kunnen helen.


Je hoeft slechts toe te staan dat het van binnen naar buiten mag komen, van boven naar beneden. 

Jij bent het niet die dit plan per dag bepaalt; het komt jou toe. Toeval en synchroniciteit wachten je op. Je zult gaan oogsten wat je gezaaid hebt!

Zie het ook echt als oogsttijd, in plaats van de moeilijkste tijd ooit. Het is tijd om te ontvangen, om het oude los te laten en het nieuwe naar je toe te laten komen.

Voor jouw gevoel doe je momenteel misschien weinig zinvols. Maar dat is schone schijn! We zijn zó gewend aan hard werken, aan moeten, handelen, doen, presteren en excelleren dat het als 'niks doen of waardeloos zijn' voelt wanneer je eindelijk eens op de andere kant van de weegschaal gaat staan. Maar stap uit die oude patronen die je alsmaar bij jezelf vandaan brengen. Gun jezelf de hoognodige rust!


In de rustmomenten zul je de voor jou bedoelde oogst gaan opmerken en kunnen ontvangen.

Geef jezelf zo veel rustmomenten, - dagen of -weken als jij fijn vindt. Het is quality time waarin het oude verwerkt, en het nieuwe geïntegreerd kan worden. Leer alle stiltemomenten op waarde te schatten.

Durf de zon onder te laten gaan zonder je druk te maken over of ze wel weer op tijd op komt. Durf jouw leven in handen terug te leggen van de goddelijk scheppende krachten die er voor gezorgd hebben dat jij hier nu levend op Aarde aanwezig bent, in dit bijzondere lichaam, met dit grootse zielenplan.

Rest and take your time

Do not worry but believe

In these sacred days of change

You're here to love and receive

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.