Vermeerder Vertrouwen, Liefde en Vrijheid ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Vermeerder vertrouwen, liefde en vrijheid in plaats van angst

 

 

Ik vind dat ik (maar eigenlijk iedereen) grote zorgvuldigheid moet betrachten rondom het verspreiden van nieuws en het delen van meningen over iets waar ik niet het fijne van weet. Daarom schrijf ik weinig over wat men een dodelijk virus noemt.

Ondertussen lees ik die artikelen die voor mijn gevoel vanuit totale openheid, waarheid, een zo groot mogelijke (vak)kennis, oprechte betrokkenheid en liefde voor de mensheid geschreven zijn.

Bijgevoegd artikel is door artsen en gezondheidswerkers geschreven (de link staat onderaan dit blog). Dat artikel brengt voor mijn gevoel veel helderheid. Het zet lastige vragen manipulaties met massale verwarringen tot gevolg in een groot licht.

❥ Het haalt één van de meest ongrijpbare dreigingen uit versluieringen die tot nu toe vooral veel angst hebben aangewakkerd.

Ik deel het artikel, in de hoop dat diegenen die zich er in kunnen vinden er iets positiefs mee zullen doen, vanuit de kracht van hun ontwakende bewustzijn.

Ik wil zelf nog toevoegen dat ik er van overtuigd ben dat er niets gebeurt wat er niet in ons zielenplan staat. We zijn nog altijd zelf verantwoordelijk voor hoe wij omgaan met de situaties die we in ons dagelijkse leven ervaren. Kiezen we voor een houding vanuit dualiteit, waarin we anderen tot vijanden, daders en slachtoffers maken? Of kiezen we er voor om via onze eigen Bronverbinding in het Universele Liefdesveld verankerd te blijven, en alleen dàt tot ons te nemen wat verheffend is voor onze Ziel?

 

We worden meer dan ooit opgeroepen om ons Goddelijke Meesterschap werkelijk te gaan leven


Dat houdt voor mij persoonlijk ook in dat ik keer op keer blijf proberen om alles vanuit een hoogst mogelijk perspectief te beschouwen. Met het besef dat 'de moeilijke dingen' in het dagelijkse leven kansen zijn om door te groeien naar hogere lagen van bewustzijn.

❥ De tijd van slavernij is voorbij. Ieder mens is even waardevol, welke rol hij of zij in de stof ook vertegenwoordigt!

Binnen de derde dimensie zijn er echter mensen die het Licht dragen en er zijn mensen die het Licht willen bezitten. Deze laatsten, die nog het oude plaatje van ongelijkwaardigheid en macht in stand proberen te houden worden voortgedreven door angst en onwetendheid; niet door liefde. De toegang tot hun eigen lichtbron is zò minimaal geworden dat ze licht (energie) van anderen nodig hebben om te blijven bestaan. Ze zijn er echter niet bij gebaat dat wij hen veroordelen of hen tot vijand bombarderen. Wat we wel kunnen doen is volledig in ons eigen Licht te blijven en niet te reageren op het spel waartoe ze ons verlokken. Dan zal de laagfrequente energie zich niet hechten aan ons Liefdesveld en onbeantwoord weer terugkeren naar de afzender.

 

Wees een spiegel van Liefde en Licht voor hen die nog verder van hun Liefde en Lichtbron verwijderd zijn


Door niet te reageren help je ze de 'goede' weg weer terug te vinden en herinner je hen aan hun eigen Goddelijke afkomst.

We komen allen voort uit de Goddelijke Bron, we zijn allemaal even ver, alleen de wegen die we afgelegd hebben en het keuzemoment van ontwaken kunnen verschillend zijn.

❥ Laten we elkaar bemoedigen om vooral voort te gaan op wegen die niet alleen de liefdeskracht van ons eigen hart versterken, maar ook ieders eigen verbinding met de Goddelijke Bron benadrukken.

Laten we ons richten op wat onze persoonlijke bijdrage kan zijn aan een wereld waarin ieder mens, vanuit vrijheid en met onze zegening zijn of haar eigen weg naar Huis weer kan terugvinden.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

Hier kun je het artikel lezen

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.