Vele downloads zoeken nu een plekje ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De afgelopen periode is er veel gebeurd. In ons lichaam voelen wij ons nog steeds niet volledig de “oude”. Natuurlijk zullen wij dat ook niet worden in een vernieuwingsproces. Maar ons lichaam voelt niet helemaal vertrouwd. Ook reageren wij niet zoals wij gewend waren. Komen er confrontaties met mensen waar wij in het verleden een goede band mee hadden. Het is verwarrend.

Veel downloads zijn nu hun weg aan het vinden. Maar in tussentijd is het niet echt gemakkelijk. Je bent jezelf niet meer en tegelijkertijd zit je in een omschakeling. Hoe verwarrend wil je het hebben?

Wanneer je veel downloads hebt ontvangen dan wordt dat gevolgd door een periode van rust.

Je ziet het regelmatig op je computer staan, een ogenblik geduld a.u.b. Zo werkt het bij ons precies eender. Neem je tijd om het oude programma los te laten. Gun jezelf de vrijheid om te gaan spelen met het nieuwe programma.

Oude dingen werken niet meer, maar daar is heel veel voor in de plaats gekomen. Er zijn je vele handreikingen gedaan. Je hebt een heel nieuw takenpakket tot je beschikking.

Niet bang zijn om vast te lopen, er is altijd een mogelijkheid tot reset. Door je nieuwe vaardigheden uit te proberen zal je juist heel snel vertrouwd raken. Ook hier geldt nog altijd…. Al doende leert men. Je kan geen “fouten” maken.

Door er mee aan het werk te gaan zal je steeds verrast worden. Zal je voelen dat het leven in de hogere dimensies veel gemakkelijker is. Dat het veel meer van een leien dakje gaat. Jij maakt het jezelf moeilijk.

Je ego laat zich nog even voelen in een laatste stuiptrekking. Dan is het echt gedaan en staan alle mogelijkheden voor je open. Kan je gaan zoals je levens lang verlangd hebt te leven. Omarmt het leven jou, net als de engelen jou constant omarmen.

Het is een fijne overgang naar die hogere dimensies. Toegegeven, geen gemakkelijke overgang, maar je zal daarna nooit meer verlangen naar die “goede oude tijd”. Die is voorgoed voorbij. Daar wil je nooit meer naar terug. Niet omkijken, maar kijken naar je lichtende toekomst. Niet bang zijn dat het voor jou er niet in zal zitten. Wat vertel je jezelf daarover? Is dat terecht? Waarom nog aan jezelf twijfelen? Nee hoor, kind van het licht. Jouw stoeltje staat er ook.

Het is aan jou, jezelf in je eigen onmetelijke kracht te zetten, alles bij elkaar te pakken en naar die open plek gaan. Die stoel wacht al heel lang op jou. Je mag gaan zitten.

Welkom in het licht en de nieuwe dimensies. Ik zie het licht in jou. Zie jij het licht in jezelf? 

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.



Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 



NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland