Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De komende week ligt er veel nadruk op communicatie en creativiteit, die misschien volop is gaan stromen omdat je losgebroken bent (vaak gedwongen) uit de oude patronen en en sleur.

Je begint dingen op een heel andere manier te bekijken, en door de ruimte die ontstaan is door het loslaten van het oude begint er zich voorzichtig een beeld af te tekenen van hoe jij je toekomst ziet.

Door volop te beseffen wat en wie essentieel is in je leven, ga je steeds klaarder en duidelijker je weg zien.

Je zal steeds minder tijd en energie willen besteden daar waar je onwil en weerstand voelt, en steeds meer tijd en energie willen investeren daar waar je verbinding, bereidheid om samen een eind op weg te gaan, en integriteit voelt - bereidheid om steeds weer de eigen egostukken te zien en op te lossen, zodat je ze niet meer hoeft te projecteren op anderen.

Dit is een tijd waarin er al massa's energetisch afval circuleert - en je eigen stoep schoonvegen - zodat ook anderen over een schoon pad kunnen lopen - is een essentieel stuk van het ware spirituele pad. En het kan een groot gevoel van vreugde geven wanneer je weer iets hebt overwonnen in jezelf, wanneer je weer erin bent geslaagd jezelf op te tillen boven sluiers van emoties of zorgen - en je opnieuw 'het Licht' hebt gezien.

En ja, dat versterkt nog meer in jou het gevoel van 'maar ja, ik kan het wel degelijk', en daarop ligt deze maand een grote nadruk.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.