Veel beweging, vernieuwing en healing ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Alle turbulentie in de wereld en de aanhoudende hitte kunnen je prikkelbaar, vermoeid en emotioneel maken. Toch draagt deze week een energie die veel beweging, vernieuwing en healing brengt. Ze zet je aan om je bewuster te worden van wat jij nu nodig hebt. Misschien heb je veel water nodig om je energieveld (en je lichaam) te balanceren, en heb je baat bij lang in water liggen, een lange douche, een voetbadje of een waterfonteintje in je huis, of kan je erop letten wat meer te drinken.

Misschien heb je fysieke healing nodig, in de vorm van een goede massage, andere voeding, extra vitamines of mineralen, of een ander bewegingspatroon. Of zou veel rust je net goed doen.

Het kan zijn dat je emotioneel lichaam vraagt om meer healing, en zou het je goed doen om moeilijke dingen uit het verleden of het nu te herbekijken, te onderzoeken wat je eruit kan leren, en de energetische lading errond los te laten. Of kan een ontmoeting of gesprek met zij die het beste in je naar boven halen wonderen doen op dit moment. Delen met 'reis-' genoten kan goed doen nu, we zitten allen in hetzelfde schuitje, we voelen en verwerken dezelfde energiegolven, en elk van ons heeft een stukje dat past om jouw puzzel wat meer heel te maken.

Misschien heb je het nu nodig om mentaal de dingen op een rijtje te zetten, te analyseren, met beide voeten op de grond en vanuit hart en ziel je leven te herorganiseren, of keuzes en beslissingen te maken. Wat of hoe dan ook - het is aan jou om nu diep in jou te luisteren naar jouw innerlijke wijze rustige stem. Om te horen hoe jij in het hier en nu healing voor jezelf kan realiseren. En je weet, jezelf healen, is de wereld healen, want alle healing rimpelt door in het collectief energieveld in de wereld. Elk klein beetje maakt al een verschil en is de moeite waard. Voor ons samen.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.