Vanaf vandaag zal ik mijzelf onvoorwaardelijk liefhebben ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De leeuwenpoort laat zich voelen. De dag buiten de tijd was een moment van bezinning. Daarna stapten wij het tweede deel van dit bijzondere jaar 2020 binnen. We voelen dat het heel anders zal worden dan de afgelopen periode. De afgelopen periode waren wij bezig met weer een nieuwe basis aan te leggen in onszelf. Een basis die nodig is voor de aankomende periode. 

Wij hebben onszelf de afgelopen jaren op een geheel andere manier

leren kennen. Wij kwamen uit een zeer dichte, zware energie. In die energie hadden wij een bepaalde kijk op onszelf en die kijk hoorde echt bij de lagere dimensies.

 

In de hogere energie worden wij uitgenodigd door het licht dat verbonden is met de bron. Het goddelijke licht die ons wakker maakt. Het verlicht onszelf en automatisch ons pad.

In de lagere dimensies hebben we hard gewerkt aan de problemen die ons werden gespiegeld. Hier en daar nog een beetje bijschaven. We waren er maar druk mee. Vaak bleven we hangen in het verleden en zagen daardoor nauwelijks dat er geheel andere poorten voor ons opengingen. Nu zijn we daar nog niet voldoende los van. Wanneer wij ON-voorwaardelijk van onszelf houden, gaan alle poorten open en stroomt het goddelijke licht door en om ons heen.

Wanneer wij onvoorwaardelijk van onszelf houden, staat de deur van ons hart wagenwijd open. Maar wanneer wij de stap naar die onvoorwaardelijke liefde naar onszelf nog niet volledig hebben gezet, kunnen wij onze deuren naar die goddelijke liefde niet wagenwijd open zetten. Ze zullen dan op een kier blijven staan.

Door jezelf te zien als het wonder dat je bent, de schitterende diamant, dan kan je gaan stralen. Dan gaan je stralen 360 graden in het rond. Door jezelf onbedoeld af te schermen, komen er alleen kleine lichtjes naar buiten. Dan doe je jezelf zo te kort. 

Wanneer een kind geboren wordt, voelen en ervaren wij het wonder. Maar wanneer wij verder komen in ons leven, laten wij deze kijk op het leven los.

Wij zijn een wonder. Een klein heelal op zich. Niemand kan een mens namaken, want de natuur is de sterkste. Bij het namaken van een mens, zal er door de mens altijd wel een paar dingen anders worden aangelegd, waardoor die mens geen wonder kan zijn, alleen een vernuftig in elkaar gezet stuk technologie. De mens kan de natuur niet overtreffen en wij zijn daar het levende bewijs van. Door onvoorwaardelijk van jezelf te houden, gaan je deuren wijd open en kan je het goddelijke licht ontvangen. Dan kom je volledig in het licht te staan: het licht  waarvoor jij speciaal naar de aarde bent gekomen.

Door jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben kan je mee naar de hogere dimensies. Dan zal je blij worden van jezelf en van de nieuwe aarde. Dan zal je voelen dat er een groot feest aan de gang is.

Het is allemaal zo bijzonder wat wij hier meemaken. Jij, prachtig mens, zie jezelf in het goddelijke licht en laat het via je hart naar de wereld schijnen. Kristallijne energie op die prachtige diamant die JIJ bent. Alles kristallijn in dat hoge sterke licht. Want jij bent een kind van het licht. JIJ bent licht.

'' Ik ben licht. Ik ben liefde. Ik ben''.

 

Namasté

Martha Krul

spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.