Van twee naar één: 02-02-2020 ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag is een dag om goed wakker te worden. Let maar eens extra op alle 'toevalligheden', ofwel: op alles wat je toevalt, zonder dat je daar sturing aan hebt gegeven.

Alles wat er vandaag gebeurt dient jouw ontwaken, jouw groei vanuit de dualiteit naar eenheid. Deze dag is een dag die een basis legt voor een andere richting, een nieuw begin, een verankering van het innerlijke weten dat alles met alles verbonden is en dat jij nooit alleen leeft in God's schepping.

Wat vandaag vanuit je intuïtie zo maar ineens binnen kan komen is de moeite waard om serieus te nemen en te onderzoeken. Het zijn aanreikingen van jouw hogere Zelf, die jouw verbinding met hogere dimensies krachtiger willen maken!

Verlangens die zo maar ineens op kunnen komen zetten; het zijn richtingaanwijzers; althans, indien ze verbonden zijn met de weg die je dichter naar goddelijke aspecten van jouw eigen essentie wil brengen. Wees met je verlangens heel dicht bij jezelf, besef dat het om heel essentiële aspecten gaat die vandaag ineens in je bewustzijn kunnen komen.

Alles zal je met de 'neus op de feiten willen drukken', dat het Licht en de Liefde die uit jouw innerlijke groei is voortgekomen ook geleefd wil worden in de zeer nabije toekomst. Jouw nieuw verworven geestelijke rijkdom zul je in de vorm willen zetten op Aarde, en daarna meenemen naar volgende levens op Aarde.

De dualiteit ligt bijna achter diegenen die er voor hebben gekozen om in hun spiegel te gaan kijken, en aan zichzelf te erkennen waar ze in een verloren verbinding met de Goddelijke wereld zijn gaan geloven.

Het is een leugen dat jij los zou staan van het Licht. Het is een leugen dat het Aardse donker sterker zou zijn dan dat Licht, en dat de machten van de duistere velden groter zouden zijn dan de Goddelijke machten en krachten. Deze leugens komen allemaal voort uit velden waarin afgescheiden egodelen sluiers hebben opgeworpen, liefdeloosheid hebben geleefd, zichzelf en anderen in onwetendheid hebben gehouden en een eindeloze reeks scenario's binnen het mogelijke lijden in de dualiteit hebben gecreëerd.

Het goede nieuws is: alleen onze persoonlijkheid is vatbaar voor leugens. Ons hogere Zelf weet wel beter, jouw hart dus ook... 

Van twee naar één wil zeggen dat alles wat zich afgescheiden heeft van de Goddelijke Bron, weer aangesloten zal gaan worden. Vanuit je vrije wil zal dat echter niet van bovenaf gebeuren. Jij bent het zelf die jezelf aan de hand gaat nemen, om jezelf weer terug te leiden naar heelheid. Jij bent het zelf die een keuze gaat maken of je blijft geloven in de leugens van de persoonlijkheid, of de waarheid van jouw hogere Zelf gaat omarmen.

Jij zult steeds opnieuw de cruciale eerste stap gaan zetten, waarbij je de buitenwereld even laat voor wat ie is, en je omkeert naar de Goddelijke Aanwezigheid die ALTIJD in jou aanwezig is. Zonder deze Aanwezigheid zou jij niet eens kunnen leven, ademen, op Aarde kunnen zijn. Voel maar, wanneer je zo stopt met lezen en denken, en alle aandacht naar binnen richt op dat wat in jou IS. Er is leven IN jou, dat jou geschonken is! Het is pure Goddelijke energie, het is het Licht dat nooit gedoofd kan worden. Laat je niet uit de absolute eenheid weglokken door leugens of door angst. Jij bent en blijft één met dat grote Liefdesveld waaruit jij voortgekomen bent.

Wordt vervolgd,

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required