Van tekort naar Overvloeds-Bewustzijn ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Op aarde zijn verschillende bewustzijnsvelden. Een veld dat zeer krachtig is, is het veld van tekort en angst voor tekort. De meeste mensen zijn hier in meerdere of mindere mate mee verbonden, vaak meer dan je bewust bent. Onbewust ben je veel meer bezig met wat er allemaal niet is, wat 'niet goed' is en wat anders had moeten zijn, dan je zou willen.

 

De energie van tekort zit diep in ons systeem geprogrammeerd.

Je ervaart een tekort of bent bang dat er een tekort zal zijn aan bijvoorbeeld liefde, tijd, ruimte, spullen die je graag wil, informatie en kennis, geld, gelijkgestemden, gezondheid of energie. Het kan van alles zijn.

 


Door te denken in tekort, ervaar je dit ook. Je buitenwereld veroorzaakt niet je gevoel van tekort, maar het is een energie van binnen, die wordt weerspiegeld door je buitenwereld.

 

In feite laat je buitenwereld het gebrek aan verbinding met jeZelf en je innerlijke Bron zien

 

Tijdens je proces van wakker worden groeit je bewustzijn in oneindig veel gebieden. Overvloeds-bewustzijn is één zo’n gebied. In dit bewustzijn bestaat geen tekort, gebrek of gemis. Alles wat jij als ziel en mens nodig hebt, is er. Alles is altijd aanwezig en beschikbaar voor jou.

 

Overvloeds-bewustzijn is een weerspiegeling van de verbinding met wie je werkelijk bent, een spiegeling van jeZelf. Als je jezelf diep van binnen kent en aanwezig bent met jouw wezensenergie in je lichaam, ben je gevuld en voel je je rijk van binnen.

 

Door je te verbinden met overvloeds-bewustzijn verbind je je met jouw kern èn de bron.

 

Het is niet zo dat je iets verkeerd doet als je tekort of angst ervaart. Dit is onderdeel van ervaring opdoen op aarde in de derde dimensie realiteit. Het is gewoon een energie om te ervaren en doorleven.

 

Overvloedsbewustzijn is geen einddoel of prestatie

 

Het gaat om het proces van groeien in bewustZijn, bewust worden van programmeringen van tekort, bewust worden van de energie die je van je omgeving hebt overgenomen en je losmaken van dit veld.

 

Het gaat om het verhogen van je innerlijke trilling, terwijl je in dit lichaam bent.

Het gaat om het leren gebruiken van je focus, bewustzijn en energie om je weer te verbinden met overvloed, jouw oorspronkelijke staat van zijn, de energie waar je vandaan komt en dit bewustzijn op aarde te brengen, te ankeren en te belichamen.

 

Het gaat om de reis. Deze reis maken is waar meesterschap.

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

Wil jij de energie en het gevoel van overvloed in jezelf laten groeien?


Luister dan naar de energetische meditatie ‘Verbinden met Overvloeds-Bewustzijn’. 

 

Tijdens deze meditatie word je verbonden met het veld van overvloed.

Ook kan je de opname luisteren als je je bewust wordt dat je in tekorten aan het denken bent, tijdelijk het veld van tekort in wordt getrokken of als je de energie van tekort van andere mensen hebt overgenomen.

 

Tegelijkertijd leer je door deze opname te luisteren zelf je bewustzijn, energie en focus te gebruiken om je te af te stemmen op en verbinden met overvloeds-bewustzijn. 

 

Door deze opname vaker te luisteren maak je deze verbinding steeds krachtiger.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uurDoor het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland