Tussen twee eclipsen (30/4 en 16/5) in ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 De tijd tussen twee eclipsen (30-04 en 16-05) maakt al je ervaringen / inzichten / energieën / emoties / pijnpunten / succes  toch wel intensiever dan gewoonlijk.


Je kan je al snel overprikkeld voelen, of het gevoel hebben dat uitdagingen net iétsje te groot zijn, en het kan je moeite kosten je staande te houden en 'normaal' te functioneren in de dingen van alledag.

Om het dan nog niet te hebben over wat al die shiften en energie-instroom en transformatie doet met je lichaam.

 De opbouw naar de volle Maan van maandag (met eclips dus) kan aanvoelen als een aanrollende golf, die je opneemt en over al je bezwaren en blokkades en zelfsabotage heen tilt, om je op nieuw territorium te doen landen en dat kan bij velen concrete of vage angst naar boven halen.

Zit je op koers, doe je er alles aan wat je kan om je energieveld telkens opnieuw helder te maken en om regelmatig tot stilte te komen en te luisteren naar je innerlijke stem/hogere begeleiding, dan kan je gebruik maken van deze krachtige golf, en zal je vast enkele stappen kunnen zetten, of ontvang je dié steun die je op dat moment nodig hebt.

Zit je niét op koers, dan is dat ook helemaal oké, want dan heb je nu de kans om te zien waar je grootste hindernissen liggen - en nee, dat zijn niét uiterlijke omstandigheden, want je weet dat je uiterlijke omstandigheden je innerlijke proces weerspiegelen.

Verander je het in jezelf, dan verandert alles om je heen mee


Neemt niet weg dat deze tijd, met hoge krachtige energie en veel stimulansen vanuit planeten, sterren en misschien ook vanuit mensen om je heen - die op vraag van jouw éigen Hoger Zelf je dingen zeggen of tonen - best stretchend én vermoeiend kan zijn.

 Je kan je vooruitgeduwd voelen en toch enorm tegenstribbelen en blijven staan waar je staat.

Dat is een normale reactie van elk mens, maar wanneer dit blijft duren zal je je daar niet oké meer bij voelen, of zal je vanuit je Hoogste Zelf dié situaties creëren waarbij je niet anders kan dan in beweging komen en gaan, letterlijk en figuurlijk.

 Vanaf volgende week wordt de energetische druk wat minder - maar je weet, hoe hoger de druk, hoe meer je kan veranderen en realiseren - met opgeruimd energieveld, met de hoogste intenties en de nodige aarding.

En dan merk je dat je veel vernieuwing voelt en ziet, dan wordt je drive wakker, en schenk je jezelf kleine en grote nieuwe beginnen. Een heel verrijkende periode dus, om dankbaar om te zijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.