Trouw zijn aan de Goddelijke Aanwezigheid in jou ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Waar gaat het over, in deze tijd? Waar worden we toe opgeroepen, via alle stemmen om ons heen die angst zaaien en leugens verspreiden?

Wat is de bedoeling van alle verdraaide beelden en manipulerende boodschappen in de media, die zo subtiel maar bewust op onze onverwerkte pijn uit ons emotionele veld inspelen?

Waarom lopen er nu zó veel mensen rond met het machteloze gevoel dat, indien ze zich niet aan andermans regels houden, ze alles zullen verliezen wat hen lief is?

Waarom zijn er zó veel stemmen die elkaar tegenspreken of overschreeuwen, een strijd op leven en dood met elkaar willen aangaan of elkaar van het aardse toneel willen afdrukken?

Een volgende ondergang zoals ooit in Atlantis gebeurde staat niet in het goddelijke plan. Een verrijzenis van de mensheid wel. Achter alle chaos huist er harmonie, vrede en vertrouwen. Zie wat er nu gebeurt als een goddelijke hand die van achter de wolken tevoorschijn is gekomen.

Deze hand heeft de enige waarachtige Liefdesmacht om alles stil te leggen wat een halt toegeroepen moest worden.

Terwijl alle ego-gerichte krachten vanuit angst en macht hun spel als dader, slachtoffer en redder samen zullen uitspelen, kunnen wij er voor kiezen om uit alle illusies te stappen en de goddelijke hand aan te nemen die we in ons eigen hart zullen ontmoeten.

 

Voel terwijl je dit leest eens naar jezelf


 Wie ben jij eigenlijk?

❥ Wat is het in jou dat voelt en waarneemt, jou doet ademen en het verlangen naar Thuiskomen steeds sterker maakt in jou?

❥ Welke kracht maakt het mogelijk dat jij hier bent, in dit lichaam, op Aarde, temidden van al deze energetische vloedgolven die je soms omver gooien of overspoelen?

Hoe is het mogelijk dat ondertussen toch alle fysieke uploads, waar je je misschien grotendeels niet bewust van bent, toch gewoon doorgaan?

 

Je zit nu in een lichaam; zonder dat lichaam blijft er nog altijd het meest belangrijke deel van jou over


Probeer er even bij stil te staan dat niet jij, met al jouw ego-wensen, angsten, emoties, denkbeelden, verwachtingen en geschiedenis, het meest belangrijke bent...

 

Waar het werkelijk om gaat is de grote, onbeschrijflijke liefdevolle kracht in jou die jou geschapen heeft


Het is de Goddelijke Aanwezigheid in jou die op het punt staat om uit de as te verrijzen, en een grootse bijdrage zal gaan leveren aan het Grote Ontwaken van de Mensheid.

Laat jouw focus volledig gericht zijn op jouw Goddelijke Essentie, hoe lastig soms ook vanwege alle manipulaties, regels en dreigementen van buitenaf, of vanwege de zware lasten die je uit oude velden oppikt. Na alle vertroebelingen, dwalingen en duisternis die je doorleefd hebt zullen die Liefdeskrachten, samen met dat Licht, dat hogere bewustzijn en dat oeroude weten in jou je regelrecht naar jouw verrijzenis leiden.

❥ In de stilte zul je de leiding uit de hogere dimensies terugvinden.

Het is in de leegte dat je de goddelijke schoonheid van alles wat leeft zult gaan beseffen. Het zijn de vibraties van het lied van de Schepping zelf, dat de Goddelijke Aanwezigheid door je heen zingt, die de vreugdetranen over je wangen zullen laten rollen. Dit proces van overgave aan deze Aanwezigheid in jou is zó kostbaar, zó zuiver, zó groots en zó onverwoestbaar. Voel je die stille maar stralende Liefdeskracht in jezelf, die je doet beseffen dat we alleen één zijn vanuit ons hart?

Als alle tijdelijke macht van jouw persoonlijkheid ophoudt te bestaan, doordat je dwars door alle pijnen en angsten bent heen gegaan; als je veel aardse zekerheden (vrijwillig of gedwongen) hebt achtergelaten en afscheid genomen hebt van vrienden die jouw weg en keuzes niet meer konden volgen, dan komt er een moment waarop je het meest waardevolle in jezelf terugvindt wat je ooit verloren hebt: het besef van jouw Goddelijke Essentie.

Lieve mensen, er is vanuit de Geest bezien maar één weg die ons allen naar het Nieuwe Leven zal leiden, en dat is de weg die de Goddelijke Aanwezigheid in ons stap voor stap onder onze voeten zal plaveien. De Lichtwereld begeleidt ons naar iedere volgende stap en volgt. Je hoeft het niet meer alleen te doen, we gaan samen, hartverbonden.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlActuele boodschappen voor lichtwerkers

❥ Zondag 1 november
❥ Pamela Kribbe channelt Jeshua en Maria
❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen 

 Channeling 1 (Jeshua) Jouw bijdrage aan het geheel

 

Hoe herken je je eigen zielskwaliteiten, hoe kun je jouw unieke bijdrage aan het geheel ontdekken en vormgeven, hoe weet je of je het werk van je hart doet, wat doe je als je geen passie of motivatie voelt of niet weet waar jouw kracht ligt, hoe kun je genoeg geld verdienen met wat je het liefste doet? Jeshua gaat in op het volgen van je ziel en het verwerkelijken van jouw zielsverlangens.

 

 Channeling 2 (Maria) Lichtwerk vanuit vreugde in plaats van strijd

 

Het zielsplan van lichtwerkers heeft te maken met lichtwerk, dat klinkt logisch. Maar wat houdt lichtwerk precies in? In deze channeling zal (moeder) Maria ingaan op het belang van vreugde en lichtheid als het gaat om het uitdrukken van jouw spiritualiteit.

In dit leven gaat het niet meer om vechten en strijden, om een ‘battle’ tussen goed en kwaad, maar om kwaliteiten als liefde, vreugde en compassie


Maria neemt je mee in een sfeer van lichtheid waarin het volgen van jouw innerlijke stroom makkelijk wordt en je zonder strijd de stem van je hart kunt volgen.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.