Totale reset nodig om onze toekomst te waarborgen? ♥ Jeroen Koning ♥ Lichtwerkers Nederland

We zijn nu allemaal besmet met het corona virus. Daar hebben we geen tests voor nodig om dat te constateren: het zit in ieders hoofd, gaat over al onze tongen, we praten nergens ander meer over.

Wat we ons niet realiseren is dat het Nocebo effect groter is dan de gevolgen van de ‘ziekte’ zelf.

De angst voor dit virus is zo opgeblazen dat wanneer we normale griepverschijnselen hebben, we meteen het ergste denken.

Onze gedachten sturen de realiteit en zo creëren we de situatie zoals die zich nu voordoet. Er zullen daarom meer slachtoffers vallen dan nodig is door onze negatieve mindset.

Wat mij bezig houdt is de vraag, waarom accepteren we wel dat er ieder jaar duizenden sterven aan de seizoen griep zonder dat we het land plat leggen?

Wat maakt dit virus zo anders dat we er een economische crisis voor over hebben?

Er zijn vele scenario’s denkbaar, maar als ik nuchter blijf en mijn gezond verstand volg kom ik tot de volgende conclusie. Gezien de gespannen (economische) verhoudingen in de wereld was het te verwachten dat er iets moest gebeuren om deze situatie te ontladen. Het principe van actie, reactie.

Vroeger losten we dit op met een fikse oorlog als afleiding van onze onoplosbare problemen. Nu hebben we een virus als sluipmoordenaar gevonden om de zinnen te verzetten. Mark Rutte weet met zijn toespraak vriend en vijand op een lijn te krijgen. President Macron noemde het oorlog in zijn toespraak aan het Franse volk, om zo drastische maatregelen te kunnen nemen zonder verzet (van de Gele Hesjes). Niemand mag nog de straat op, het hele land gaat op slot! Ongekende maatregel in tijden van vrede en het geeft de regering ‘carte blanche’ om nog veel meer onpopulaire beslissingen te nemen.

Wie heeft er belang bij deze wereldwijde angst crisis? 


Is de vraag die in me plaagt om het grote plaatje te kunnen begrijpen. De farmaceutische industrie zal er goed garen bij spinnen, maar ik denk niet dat zij hier direct achter zitten. Ik zie verder geen enkel voordeel voor welk werelddeel dan ook en moet tot de conclusie komen dat er dit keer andere krachten aan het werk zijn.

Zou het kunnen dat ons collectieve bewustzijn bezig is in te zien dat een totale reset nodig is om onze toekomst te waarborgen? Dat we (onbewust) aansturen op een totale ‘melt down’ om eindelijk een samenleving te creëren waarin we werkelijk vrij Zijn.

Het lijkt er op dat deze crisis, die de hele wankele wereldeconomie diep raakt, de hele afgescheiden wereld weer bij elkaar brengt. Solidariteit, saamhorigheid en naastenliefde zijn weer de waarden die ons binden.

Voor het eerst in de geschiedenis hebben alle landen van de wereld één ‘vijand’ en dat schept een band. We raken vrijwillig besmet met het Liefdes Virus en bouwen na de reset als één volk een Nieuwe Wereld.

Namasté,

Jeroen Koning


Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames (weer nieuwe toegevoegd)

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

Live meedoen met activaties en channelings


❥ Zondag 5 april om 20:00 uur Actuele boodschappen voor Lichtwerkers over het corona virus - Pamela Kribbe channelt Jeshua


Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland