Tijd om voor jezelf te kiezen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Je mag voor jezelf kiezen. Je hoeft niet altijd voor de lieve vrede te kiezen. Jezelf weg te cijferen om erbij te passen. Bij je baan, bij je ouders en bij familie of oude vrienden. Nee het is tijd dat jij in trouw handelt naar jezelf.

Soms is de liefde best wel wreed. Soms breken er takken en ontstaan er aardbevingen. Soms past en gaat het niet meer. Niet alles is voor altijd. Verandering is noodzakelijk voor groei en alles zal altijd blijven veranderen en in beweging zijn. Dat is een natuurlijk ritme in het universum, van al dat is. En daar hoor jij ook bij, als schepper die je bent.

Je bent niet je ouders, je bent niet je familie, je bent niet je werk. Je bent niet je huis of de kleding die je aan hebt. Of de auto waar je in rijdt. Je bent zelfs niet je hobby’s. 

Nee jouw wezen is vrij. De paden gaan splitsen omdat we verschillende doelen en wensen hebben en dat is okay. Iedereen creëert zijn eigen werkelijkheid en jij kiest welke werkelijkheid jij wilt ervaren.

Altijd maar lief zijn en iedereen strelen werkt niet altijd. Het is gepast en voor sommige oude zielen zelfs noodzakelijk 'nee' te zeggen en voor je eigen behoefte op te komen. Gewoon omdat dat gezond is en jij in harmonie met je eigen wezen mag zijn.

De ene keer ga je wat harder dan de andere keer. Je mag het zwaard gebruiken. Je mag die giftige vrienden gedag zeggen. Je mag die bekrompen ouders vaarwel zeggen. Gewoon, uit liefde voor jezelf. Omdat jij verantwoordelijk bent over hoe jij je voelt. Verandering van decor kan zeer verfrissend werken. Kies zorgvuldig waar jij jezelf nog in wilt begeven.

Je hoeft niet eens te zeggen wat je gaat doen. Je hoeft jezelf niet meer eindeloos uit te leggen, aan mensen die je toch niet willen begrijpen. Het is vaak onvermogen, want ook zij zijn op hun unieke pad en hebben de lessen die daarbij horen.

Als je voelt dat het jou niet meer dient, kun je beter de deur dicht gooien en kiezen voor jezelf. Gewoon heel rustig bewegen naar daar waar jij graag naartoe wilt gaan. Uit liefde voor jezelf, niet uit haat naar de spiegel die jou een vriendelijke les komt brengen of die jou laat zien wat er nog onbewust in jouw innerlijke wereld afspeelt.

Niet alles is licht in deze wereld. Het donker is nu goed zichtbaar en kan enorm knellen. Het maakt dat je grotere schoenen aan wilt trekken en grotere passen wilt nemen. Door het zien van het donker is het duidelijk dat je hier niet meer van wilt, ook niet voor een ''ander''. Daarmee wordt de vraag alleen maar groter: de wens die het verlangen doet groeien naar harmonie op deze aarde. Dit gebeurt dankzij het donker. Hoe getikt het dan ook in elkaar mag steken. Het zou zelfs voor een film een te bizar script zijn die iedereen zal gruwelen. Het donker vervult zijn rol dus uitstekend. En dus ook het licht.

Naar het donker kijken is prima voor wie daar voor kiest, het is zichtbaar en de bal rolt met gigantische snelheid en er wordt door het Universum meer mee bemoeid dan dat je denkt. Ook hier is balans erg belangrijk, zodat jij wel bewust doorgaat met het creëren van jouw nieuwe aarde werkelijkheid. De intentie om de dingen te doen die jij echt wilt doen in je leven en waar jij jezelf mee kan vervullen: met blijdschap en liefde, want daar wil je heen en dat wens je ook voor ieder ander.

Het is niet dat alles makkelijk is. Nee, je hebt nog je uitdagingen, maar het maakt jouw leven en daarmee dat van anderen wel lichter. Omdat jij voor jezelf kiest. En we allemaal met elkaar verbonden zijn als één. Iedereen heeft daarom impact op het geheel en daarom is jouw bijdrage aan het collectief belangrijk.

Voel dat je gedragen wordt. En de stap is niet eens zo groot meer. De nieuwe energie duwt alle oude ellende eruit. Jouw eigen duisternis, die zich in de spiegel van de wereld voor je ogen afspeelt.

Je springt niet meer van een ravijn af, nee je vliegt er al af. Je weet misschien alleen niet hoe te sturen soms. Misschien denk je er teveel bij na, omdat we de dingen willen begrijpen die nauwelijks te bevatten zijn. Realisatie gaat in stapjes. Soms zie je dubbele cijfers je omdat je niet in beweging komt en op de bestuurdersstoel gaat zitten. Of omdat je het anders niet echt geloofd en nogsteeds te klein over jezelf denkt.

En je doet het al zo goed. Een uitbraak van duisternis buiten je, is de uitbraak van de duisternis binnenin ons allemaal en het zou tijd worden dat we gezamenlijk zouden beslissen om onze menselijke afscheidingspijn aan te kijken. Dat zie je niet als je nogsteeds het gevoel hebt je te moeten aanpassen aan de niet normale wereld. Daarom mag je nu beginnen met het aanpassen aan jezelf. Aansluiten op wat jij nodig hebt. Jouw lichaam en jouw ziel. Niet steeds weer dezelfde herhalings-les. Nu is het tijd voor nieuwe hoofdstukken en grote ook. Een heel nieuw boek zul je bedoelen. 

Het is niet zo zwaar meer als jij de pijn in jezelf aangaat en zegt ''kom maar hier''. Dan blijkt de pijn een Jip en Janneke spel te zijn, in vergelijking tot de angst zelf, waar je van wegvluchtte al je hele leven. Wat een bizarre ontdekking. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland