The nulls and nodes ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


Verandering vliegt om onze oren en dit heeft voor een groot deel te maken met de 24 nulls and nodes die over heel de aarde zijn verdeeld. Ik heb de vraag gekregen om hier een blog over te schrijven en kan me goed voorstellen dat je geen idee hebt wat nulls and nodes zijn.

Deze informatie was voor mij ook heel verrassend toen ik er voor het eerst mee in aanraking kwam. Het transformeert mogelijk alles wat je dacht te weten over onze schepping op aarde.

The missing link

 

Veel verschillende stromingen in onze wetenschap zijn het erover eens dat de Darwin Theorie onzin is.

In de tak die we biologie noemen hebben we er zelfs een naam voor: “The missing link.” Hiermee wordt simpelweg bedoeld dat het onmogelijk en onlogisch is dat de evolutie zich had ontwikkeld met 24 chromosomen en er opeens één chromosoom verdween. En daar was de mens die we nu kennen, met 23 chromosomen

Omdat voor veel wetenschappers de Darwin Theorie de enige bodem is om het leven te begrijpen vanuit het hoofd, wordt deze niet openlijk onderuit gehaald en als ‘missing link’ afgedaan.

Dit blog geeft invulling aan deze ‘missing link’ en is mogelijk een heel verrassend perspectief op het leven dat je hier leeft.

 

Als jij jezelf aangetrokken voelt tot dit soort informatie, dan is het evident dat dit niet je eerste leven is hier op aarde. Dat je hier al heel vaak als man en vrouw bent geweest.

Je bent een oude ziel en dit kan je vaak merken door het idee dat je hier na dit leven, nog vele keren zult terug komen je erg tegenstaat. Heel erg tegenstaat. 

En dit is natuurlijk begrijpelijk als je denkt aan alle horror die je in al je levens hebt meegemaakt. De oorlogen, de ziektes, de dode kinderen die je op de borst kreeg bij de geboorte.. Om maar niet te beginnen over alle levens waarin je bent onderdrukt, gemarteld en zelfs vermoord bent, door het licht dat je hier naar aarde kwam brengen.

 

Mijlpaal in de evolutie van de mensheid

 

We hebben hier allemaal een vrije wil gekregen, hoewel niet iedereen door heeft hoe ze deze vrije wil kunnen gebruiken en dat ze hun eigen realiteit scheppen. Wij als collectief bewustzijn, hebben met deze vrije wil een heel bijzonder punt in onze ontwikkeling gehaald.

Of het nu de Maya kalender is of de Egyptische kalender of één van de vele anderen kalenders die je onderzoekt, ze wijzen allemaal naar het jaar 2012.

Tijdens de koude oorlog leek het er een poos op dat we 2012 niet zouden redden, tot opeens van de ene op de andere dag de Sovjet Unie uit elkaar viel. Als een wonder vielen alle armageddon voorspellingen weg en is het ons gelukt.

En speciaal voor deze gelegenheid hebben de Pleiadians de 24 nulls and nodes geïnstalleerd, zo'n 250.000 jaar geleden.

 

The nulls and nodes

 

Deze nulls and nodes zijn een soort tijdmachines, wat natuurlijk nauwelijks te begrijpen is met het hoofd. Deze machines zijn zo'n 250.000 jaar geleden gemaakt om actief te worden voor als wij het jaar 2012 zouden halen.

Het fantastische nieuws is dat de laatste, van de 24 nulls and nodes, nu ook actief is geworden. 

 

De functie van de nulls and nodes toegelicht

 

Velen van ons hebben wel eens gehoord van de Akasha Kronieken, die als een bibliotheek functioneert met daarin alles wat we hebben meegemaakt in onze vorige levens hier op aarde. Denk bijvoorbeeld aan alle mijlpalen die je hebt behaald, de lessen die je hebt geleerd en de talenten die je bezit. Maar ook de horror die je hebt ervaren. Bizarre angsten die niet te plaatsen zijn, blokkades die soms niet te verklaren zijn en nog meer ellende.

De energetische aanwezigheid van deze bibliotheek heeft op een bepaalde manier invloed op ons leven in het hier en nu.

Denk maar eens aan de nieuwetijdskinderen. Ze hebben heel gemakkelijk toegang tot deze bibliotheek. En zonder al te veel moeite channelen ze de wijsheid uit hun Akasha Kronieken op de meest creatieve manieren. Dit verklaart bijvoorbeeld alle kinder-genieën in de wetenschap en muziek. 

Ook hebben onze voorkeuren uit vorige levens invloed op ons leven nu.

Als je bijvoorbeeld meerdere levens als vrouw hebt geleefd en vele kinderen hebt gebaard en je dan opeens wakker wordt in het lichaam van een man, dan is de seksuele voorkeur voor mannen nog op de voorgrond aanwezig. Er is vaak één of meerdere levens voor nodig als homoseksueel voordat de voorkeur voor vrouwen helemaal is ingedaald. 

Dat er heel veel oude zielen zijn die moeite ervaren met het vasthouden van hun licht, zijn allemaal vage herinneringen uit diezelfde Akasha Kronieken. 

 

De Pleiadians

 

Ongeveer 1.250.000 jaren geleden gingen de Pleiadians op hun planeet(en) door hun eigen '2012 punt' heen . Hun 'Hitler' moest eerst een hele planeet verwoesten, voordat ze weer zoveel jaren later op datzelfde punt aankwamen. Deze herinnering is in onze samenleving te vinden als bijvoorbeeld de films van Star Wars.

Het daadwerkelijke scheppingsverhaal van ons als mensheid en onze overgang van 24 chromosomen, terug naar 23 chromosomen, gebeurde 250.000 jaren geleden hier op aarde. Een aantal Pleiadian vrouwen kwamen naar planeet aarde en vermenigvuldigden zich met de aardse mannen hier.

Omdat de Pleiadians uit eigen ervaring wisten, dat als wij het jaar 2012 zouden halen, het voor ons heel lastig zou zijn om los te komen van alle horror uit onze geschiedenis, installeerden ze de nulls and nodes.

Deze nulls and nodes functioneren heel simpel gezegd als een soort stofzuigers voor onze Akasha kronieken en verklaren alle grote veranderingen die je nu kunt waarnemen én de nog veel grotere veranderingen die om de hoek op ons staan te wachten.

Dit alles draait om onze verlichting, precies zoals waar de 10 beloftes naar wijzen uit de bijbel. 

Natuurlijk zijn dit geen geboden maar beloftes, over hoe jij kunt merken dat jij jezelf vindt op de weg van verlichting.

Het brandende struikje waar Mozes mee sprak, voordat hij deze beloftes opschreef, was natuurlijk geen echte brandende struik. 

Het uitbeelden van vuur was de enige manier om in die tijd uit te leggen dat iets licht gaf in het donker.  Dat een mens met de naam Mozes in gesprek zou zijn met een hoogontwikkeld wezen, voerde natuurlijk geen eer aan in de dominante en bedrukkende sfeer door de kerk.

Korte samenvatting

 

De nulls and nodes zijn nu alle 24 actief en draaien op dit moment in volle snelheid. Je kunt ze dus zien als een soort van super stofzuigers die over de hele aarde ondersteuning bieden, als gigantische aanvulling op de nieuwetijdsenergie. Alles wat niet meer nodig is vertrekt uit onze bibliotheken, uit ons hele energieveld. Alle sluimerende ellende word opgezogen.

Daarom gaat nu opeens onze trilling/vibratie en die van de mensen om ons heen, zo ontzettend snel omhoog. 

Je zal allerlei situaties kunnen waarnemen uit je eigen omgeving, mensen in je familie, andere mensen met wie je contact bent en de veranderingen zien gebeuren waar je bij staat. Zoals een grappig maar dankbaar voorbeeld uit mijn eigen familie waarin ik ooit als enige vegan was en nu de veganisten in de familie, de meerderheid zijn en er nog over opscheppen ook ;-) 

En als je het even niet meer weet of heen en weer geslinger ervaart als je niet meebeweegt met de stroming van je ziel, zet je intentie dan op 'Dear Spirit, show me the way' en zie wat er gebeurt. 

Liefs, 

Davy en Denise

www.lichtwerkersnederland.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.